onsdag 30. januar 2013

Fin fridag!

 
Dette har vært en usedvanlig fin fridag! For første gang på flere måneder har jeg boblet over av energi, og når sola skinte fra blå himmel og snøen smeltet fra taket fikk jeg en stor følelse av at våren er på vei! Jeg vet det er noen uker igjen, og vinter er vel og bra det, men det føles så utrolig godt å tenke på at vi har lysere tider i vente!
  
Som sagt var jeg full av både energi og vårfølelse i dag, og jeg fikk endelig ordnet litt i huset igjen! Kjøkkenet fikk seg en vask, gulvene er støvsugd, vaskemaskinen har gått i ett, og tepper og pledd er vasket.
 
 

 
Til lunsj ble det pannekaker, ungenes favoritt!
 


 
Gulvteppet som har ligget under spisestua forsvant ut, og det kommer ikke tilbake igjen! Da det forsvant ble det enda tydeligere hvor mye gulvet vårt har forandret seg i fargen, og jeg likte det så mye bedre før. Jeg har noen planer, må bare overtale mannen:)
 

 
 
Tusen takk nok en gang til dere som følger meg på bloggen og på Instagram. På sistnevnte heter jeg nå silje_sin, kanskje dere som sier dere ikke har funnet meg der finner meg nå:) Tusen takk for alle gode ord, det betyr mer enn dere aner!
 
 
 
 
 
 
ha en fin kveld!
 
 
 
 
 
Jeg skal dekke bord til morgendagens klubb!
 
 
 
 
Et par svar igjen til slutt: Kjøkkenet vårt er nå lakket i 0502-Y, egghvit. Hva den forrige fargen heter vet jeg dessverre ikke. Dådyrene er kjøpt på Home&Cottage for noen år siden.
 
 
 
 

søndag 27. januar 2013

Titter bare innom....

 
...for å ønske dere alle en riktig god ny uke!
 
 

onsdag 23. januar 2013

Det er så herlig...

 
...å tenke på at vi snart skal oppleve slike dager igjen!
 
 
Jeg prøver å sette pris på og nyte hver eneste dag, men merkelig nok er det litt vanskeligere å like januardager med noen-og-tjue minus enn en varm sommerdag i juli;) Hver årstid har sin sjarm, og nå går vi lysere tider i møte! Tenk på alt vi har å glede oss til!
 
 
 
 
 
 
ha en fin torsdag!
 
 
 
 
 
takk for at du leser bloggen min!
 
 
 

søndag 20. januar 2013

Kveldsstemning

 
Vips, så var det søndagskveld. Kanskje den kvelden i uka jeg liker minst, for å være helt ærlig. Jeg blir alltid litt "søndagsdeppa" fordi helga har gått alt for fort, og en hel ny arbeidsuke ligger foran. Men så kommer mandagen, og alt er ok. Hverdager er fine de også!
 
 
 
 
 
Vi har hatt en fin helg! Mamma ga søstra mi og jeg med familier billetter til Disney on Ice og en natt på hotell i julegave! Det må vel være en av de beste julegavene en småbarnsfamilie kan få! Så vi har vært på tur, tatt tog, spist nydelig mat, bodd på flott hotell, og sett et kjempebra show! Ungene sovnet nesten før de la hodet på puta i kveld:)
 
 
 
 

Lysene har vært tent, og det har vært fyr i peisen i kveld.
 
 
 
De søte lysestakene fikk jeg av svigerinna mi til jul. Hun bor på Kreta, og jeg lurer på om de kanskje kan være derfra:) Fine er de ihvertfall:)
 
 
 
Nå skal de siste forberedelsene før en ny uke gjøres, før vi kryper til sengs.
 
 
 
 
 
jeg ønsker deg en fin, ny uke!
 
 
 

lørdag 19. januar 2013

 
Forrige fredag fikk jeg denne nydelige buketten med roser av Augusta som hadde vært på bytur med mormoren sin! Hun hadde valgt dem ut selv, og mange av dem står like fint ennå!
 
Samme ettermiddag, mens jeg lagde pannekakerøre sammen med Augusta, fikk jeg en sms av ei venninne hvor det sto at hun er alvorlig syk. Nå er hun i tankene og bønnene våre, og vi er alle enige om at det SKAL gå bra!:) Det er en påminnelse om hva som betyr noe her i livet.. Tenk på alt vi henger oss opp i i hverdagen.. Og alt vi tror vi må ha for å være lykkelige! Stå på videre D, dette klarer du
 
 
 
 
ha en riktig god helg!
 
 
 
 
ta vare på hverandre!
 
 
 
 

torsdag 17. januar 2013

Hint...

 
 

 
 
...av lyseblått på kjøkkenet!
 
 

 
 
 
ha en fin torsdag!
 
 
 

onsdag 16. januar 2013

På lunsjbesøk

 
I dag ble ungene og jeg bedt på lunsjbesøk til mamma. Jeg tok med meg kameraet, og fikk knipset noen få bilder:)
 
 
 
I gangen er det lyst og luftig, endeveggen av leiligheten har frostet glass.
 
 
 
 
 
 
 
Tulipaner, kanskje på sitt vakreste synes jeg!
 
 
 
Takk for en koselig formiddag og nydelige rundstykker mamma:) Flere bilder av leiligheten hennes kan du se HER!
 
 
 
 
 
 
ha en fin kveld!
 
 
 
PS! Jeg skal prøve å bli flinkere til å svare på spørsmål i kommentarfeltet under innleggene:) Så følg med der om du har spurt om noe;)
 
 

tirsdag 15. januar 2013

Januar

 
 
 
God tirsdagskveld:)
 
Jeg har vært så heldig å få noen gamle blomsterpotter av mamma. Denne er allerede en favoritt, den kommer fra Porsgrunn Porselen, og etter hva jeg har lest er den produsert mellom 1887 og 1911.
 
 
 
 
Ellers går dagene sin vante gang hos oss, og det er godt det også. Jeg har lyst til å gjøre litt forandringer hjemme, men vet ikke helt hva. Kanskje like greit, tiden fylles raskt opp med andre ting:) Samtidig er det jo spennende med nye prosjekter;)
 
 
 
 
 
ha en fin kveld!
 
 

søndag 13. januar 2013

Søndagskveld

 
Så er nok en helg over, og vi er snart i midten av januar! Det er herlig å tenke på at det blir lysere for hver dag.
 
 
 
 
Vi har hatt en rolig helg. I går dro vi avsted til akedag med barnehagen, og stusset over dårlig oppmøte da vi kom frem. Kanskje ikke så rart siden akedagen viste seg å være 9.februar;)  I dag var det rett og slett for kaldt til å gå ut med ungene. Når gradestokken nærmer seg -20 har vi det best inne i varmen:) I kveld har mannen og jeg sett Hobbiten på kino, og jeg er fortsatt anspent i kroppen! Gleder meg allerede til den neste kommer.
 
 
 
 
Håper du har hatt en koselig helg, og får en...
 
 
 
 
...fin ny uke!
 
 
 

mandag 7. januar 2013

Jeg trenger....

 
....FARGER på denne tiden!
 
 
 
Ranunklene på bildene er fra i fjor, tror ikke det er lenge før årets første må handles inn:)
 
 
 
 
 
Jeg svarer på noen spørsmål her, for jeg glemmer å svare under kommentarfeltet...
 
 
 
I Gøteborg pleier vi å bo på Scandic Europa. Fint familiehotell med perfekt beliggenhet (og Pizza Hut i kjelleren;))
 
 
Tallerkenhylla på hytta er gammel, men jeg har malt den i en farge fra Nordsjø, husker dessverre ikke hva den het.
 
 
Flisene over kjøkkenbenken er kjøpt på Modena.
 
 
 
Hvis det er noe jeg har glemt å svare på, spør igjen!
 
 
 
 
 
 
 
 
ha en fin tirsdag!
 
 
 
 
 
 

søndag 6. januar 2013

En fin vinterdag!

 
I dag fikk vi endelig kommet oss ut i det fine vinterværet vi også! Vi dro en tur opp til hytta vår, hvor vi ikke har vært på en stund siden mannen min har revet ned gangen etter museinvasjonen. Det var helt nydelig å være der oppe igjen, selv om det var både rotete og frostrøyk inne.
 
 
 
 
 
Det rare er at med èn gang vi kommer opp dit setter ungene i gang med å tegne og leke. De er ikke alltid så flinke til det hjemme, her frister nok iPad og film mer.
 
 
 
 
 
Farmors gamle rist måtte frem, for vi tok i bruk vaffeljernet vi fikk av svigermor i innflytningsgave:)
 
 
 
 
 
Ferdinand hjalp til med vaffelstekingen, og så ble det saft og nystekte vafler rundt spisebordet.
 
 
 
Etterpå ble det ut på ski! Constanse var tilskuer, og bamsen er alltid med...
 
 
 
 
 
Lysløypa går på nedsiden av hytta vår, og i dag var det et yrende folkeliv her! Mange suste forbi på ski, og flere satt seg til og grillet pølser og koste seg! Oppi bakken ser dere den lille røde bua vår:)
 
 
Vi kom oss ikke avgårde før nærmere halv to i dag, men vi fikk 2,5 time der oppe, det var mildt så det gjorde ikke så mye at sola forsvant etterhvert.
 
 
 
 
Håper du har hatt en fin søndag!
 
 
 
 
 
 
Til dere andre som sliter med opplastning av bilder! Jeg fikk tips om å endre til html-kode når jeg skulle laste opp, det valget står på toppen av siden når du går inn på "nytt innlegg". Trykker man der kan man laste opp bilder på "gamlemåten":)
 
 
 
 
 
 
god ny uke!