søndag 17. februar 2013

Lys turkis

 
På denne tiden av året vil jeg ha FARGER. Og behovet ble akutt etter å ha sett Karsten og Petra på kino i går. Hadde ikke trodd jeg skulle bli så inspirert av interiøret i en barnefilm! Saken var at både barnehagen og hjemmene til Karsten og Petra var fulle av herlige farger, særlig blå og grønne toner, hvis ikke jeg har en noe selektiv hukommelse:)
 
Mens jeg satt i kinosalen kom jeg til å tenke på et lite spann maling jeg hadde hjemme, og skapet med marmorplate jeg aldri har blitt helt fortrolig med.
 
 
 
Rett før midnatt gikk skapet fra hvitt til lys turkis. Og det er selvfølgelig ikke et alternativ å vente med å ta bilder til det har fått andre, og mer dekkende, strøk. Tålmodighet har aldri vært min sterke side;) Det blir derfor bilder av et halvferdig skap. Fargen på det passer så fint til det lysegrønne understellet på sturbordet et par meter bortenfor.
 
 


 
Asjettene med blå dekor har kommet opp i tallerkenhylla. De kommer fra pappa skrotnisse, og har vært nesten på vei tilbake et par ganger, men jeg er glad de har blitt værende.
 

 
 
 
ønsker dere alle en fin søndagskveld!
 
 


12 kommentarer:

hjertero.com sa...

Den ble lekker smekker, snupp!! Knallfin farge! :) Morsomt med maleprosjekter altså!

Klem kem

Unni sa...

Så fin farge skapet fikk ;-)
Vurderer et malingsstrøk på et hvitt skap i å, og den fargå her e absolutt aktuell.

Merethe sa...

Så nydelig det ble!! Skal si du får det til.. :)

God vinterferie, snuppelupp!

Klem!

Linda sa...

Så fint det ble! :) Fresht og klassisk på en gang!
Ha en fin dag!
Linda

Lulla sa...

Kjempefin farge. Minner litt om DuckeggBlue som jeg malte kjøkkendørene våre med i høst(se http://lullasin.blogspot.no/2012/09/om-maling-lyng-og-en-ken-kur.html)

God vinterferie uke ønskes!

Mari sa...

Utrolig fin og vårlig farge på skapet :) Jeg har sagt det før, og jeg sier det enda en gang; du inspirerer sånn med de fine interiørvalgene dine :) Ha en fin kveld!

michele sa...

beautiful styling, lovely blogger.

happy monday.

michele

mirjamsdrøm sa...

Det ble flott :)
Litt maling kan gjøre underverker!
Her svinges også kosten om dagen ;)
Herlige bilder fra tallerkenhylla også!
Ønsker deg en fin uke videre!
Klem Mirjam

vigdis sa...

Det ble vakkert!!:) ♥

Rosehagen sa...

HEI;) Turkis er jo en lekker farge;) Må inrømme at jeg har et turkis skap på kjøkkenet og på hytta. Så godt å feste bilkket på i det hvite kjøkkenet vårt;)

Nydelig ble det;) Tålmodig.....Hva er det?

Nyt vinterferien;))

Klem fra Ann-Mari

Ida R sa...

HERLIG! Fargekode?? :)

7th-heaven sa...

Ja, er det ikke rart hva som kan inspirere?:) Men bra er det.. det betyr bare at man har en kreativ hjerne tenker jeg:)
Skapet ble helt nyyydelig. utrolig fin farge! Men nå synes jeg du generelt er veldig flink til å bruke farger jeg da. Akkurat passe etter min smak. Elsker for eksempel barnerommene hos deg!.. og barneselskapene du lager! Det er skikkelig barnebursdager det! Så. Du inspirerer meg ivertfall Silje:)
Blått og turkis er utrolig fine farger. Jeg skal selv tapetsere doen nå snart i lyseblå/turkis tapet fra Nina Campbell, og gleeeder meg til det blir ferdig. Hvem sier at en do skal være kjedelig?.. haha:)

Klemmer fra Line