onsdag 13. februar 2013

Frionsdag!

 
Frionsdagene er herlige og avslappende! I dag har vi lekt, sett på film og fyrt i peisen. Jeg bryr meg fint lite om det flyter litt i huset, det er umulig å holde orden med tre små hjemme uansett:) Klærne på spisestuebordet er sommerklær til barna, som jeg har bestilt fra hm.Constanse ordner og steller med sitt, og elsker å tømme skap og skuffer. Hun er en skikkelig dukkemamma som sin søster, og som meg da jeg var liten. Augusta ser på verdens beste SFO, det er hennes favoritt, hun ler seg skakk. 
På kjøkkenet står slagbenken åpen, det går mye i perling og tegning. Constanse fargela bordet grønt og fint i sta, jeg burde vel ha lært å reagere når det blir stille der hun er:) Hun fikk tak i en pose med havregryn i dag også:) Lille klatremus.
 

 
Da storebror kom hjem fra skolen hadde jentene og jeg funnet frem dukker og dukkeklær. Noen av dukkeklærne hadde jeg som liten, men de aller fleste har svigermor strikket. Jentene fikk også hver sin dukke til jul med klær som mammas venninne hadde strikket. Jeg synes nesten det er like gøy å leke med dukker nå som da jeg var liten;)


 
Klare for vinterferie! Disse klærne fikk vi av svigermor i helga, tusen takk Sonja:)
 


Constanse er mest glad i å kle av...Klær til deilige sommerdager og piknik i parken! 


 
Dysj (som Constanse kaller pus) ble også med. Nå ligger han og sover i kofferten.

Jeg synes det hadde vært kjempegøy om jeg klarte å strikke dukkeklær selv, men jeg har ikke helt trua;)  


 
Legg merke til den lille hånda øverst til høyre som er på vei mot dukkene;)


 
Nå har både bittelillesøster og alle dukkene lagt seg, og jeg nyter et rolig øyeblikk i sofaen.
 
 
 
 
ha en fortsatt fin onsdag!
 
 
 

12 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Høres ut som dere har hatt en flott dag! Så mange fine og flotte dukker ig dukkeklær:-) Kjempe koselige bilder!

flowersandhome sa...

This reminds me so much of when my daughter was still little. I used to take pictures of her dolls in different outfits as well. That was long before blogging was invented. I had actually totally forgotten about it until I saw your post today. The dolls of your daughters have quite a garderobe, beautiful little outfits!
Marian

Caroline sa...

Liker peisen din. Bli med på min utfordring på bloggen denne mnd?

Ønsker deg en fortsatt fin kveld.
Klem Caroline

Dagrun sa...

Fantastisk innlegg:)
For det er akkurat sånn det er å være bloggende småbarnsmor. Mor tar bilder og de små kommer fort og gjør endringer;) Heldige er dere som har så mange fine hjemmestrikkede dukkeklær -gode minner.
Glad i deg og jeg er så glad for at du har mulighet til disse fri-fra-arbeidslivet-dagene, for helt fridager er de jo ikke;)
Love:)

Anonym sa...

Å guri land så mye flott dukketøy! Ikke rart at dine to småfrøkner kan pusle med dokkesaker i lange tider. Jeg husker med glede tilbake til min egen barndom. Jeg var også en skikkelig dokkemamma! Og med en søster 6 år yngre, ja så kunne jeg leke med dokker helt opp til tenårene! Nå koser jeg meg med rollelek og dokker sammen med barnebarn, det er helt supert.
God onsdagskveld til deg fra Berit

Anemones skafferi sa...

Heisann!

Sånne fridager er herlig og så gode å få med seg. Må si jeg er imponert over alt det nydelige dukketøyet... Her har jeg forsømt minstesnuppa litt ser jeg:) Hun liker jo så godt å leke med dukkene. Får ønske oss litt strikket tøy til dukkene.
Klem,Anette

Maria at inredningsvis.se sa...

Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

Ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se

tronderlivetmitt sa...

Det er så koselig å se unger som leker på "gamlemåten".. Og de flotte dukkeklærne .. Dette var et herlig innlegg.

making baking and creating sa...

awesome!

Lillan sa...

så herlig dukkeinnlegg!! Så heldig du er som har svigermor som strikker de nydeligste plagg til dukkene!! :) Skikkelig fine var dem. Litt missunnelig ble jeg nå, hihi:) Linnea har ingen strikkede plagg til dukken sin, bare gammelt babytøy hun selv brukte som baby:) Takk for kjempe fint innlegg som også gav masse inspirasjon hvis man vil dra frem strikkepinnene;) Dukker er alltid gøy å leke med. Jeg tror jeg lekte med dukker til jeg var rundt 12 år... nå har jeg inntrykk av at de slutter lenge før den alderen. Kose dere masse med dukkeleking:) Stor klem fra Lillan:)

Bestefars Tresko sa...

Såå mange nydelige dukkekler i strikk dere har! Fekk lyst å rote i kottet hos far på jakt etter mine gamle dukkekler! Lillesnuppa mi er også veldig glad i å helst kle av dukkene, så burde absolutt funne fram mine gamle ting, men et rotete og trangt kott frister ikkje så mykje når ein er 37 veker i svangerskapet, hehe.

Ønsker deg ein fin start på ei ny helg! Klem

EMILLANA sa...

Ohhh nydelige bilder! Takk for at du er "making my day"!