onsdag 23. januar 2013

Det er så herlig...

 
...å tenke på at vi snart skal oppleve slike dager igjen!
 
 
Jeg prøver å sette pris på og nyte hver eneste dag, men merkelig nok er det litt vanskeligere å like januardager med noen-og-tjue minus enn en varm sommerdag i juli;) Hver årstid har sin sjarm, og nå går vi lysere tider i møte! Tenk på alt vi har å glede oss til!
 
 
 
 
 
 
ha en fin torsdag!
 
 
 
 
 
takk for at du leser bloggen min!
 
 
 

17 kommentarer:

Ruths datter sa...

Fin torsdag til deg også Silje. Vi er nok flere som drømmer om grønne enger og varme dager.
Klemz

Blåbærtua sa...

Ååååå gjett om eg gleder meg til varmere og lysere tider,er fint nå men ingenting er så deilig som lite klær på ungene og de koser seg ute når det er varmere og lysere vær,godt dagene går fort:)
Fin dag til deg!
Klem

tronderlivetmitt sa...

Jeg er en sånn som også liker (litt) januardager - for da vet jeg at alt det gode ligger forran oss.. I Trøndelag har det vært en lang og kald periode, men tror jeg foretrekker det fremfor snøstorm og uvær.. Men det har begynt å bli lysere - og ja, det går fremover mot vår og sommer. Herlig!

Anemones skafferi sa...

Ååååå, nå fikk jeg lyst på sommer. Herrrrlig bilde. Minstejenta her lurer på om gresset kommer snart og er så klar for å bade i hagen. Godt det går riktig vei..
Klem,Anette

Fjordheim sa...

Helt enig. Januar er ikke en god måned.
Men det går raskt mot varmere tider, heldigvis
Ha en herlig dag :)

am design sa...

Hei Silje!

Godt vi har disse årstidene i landet vårt!!! Hele tiden noe og se frem til og glede seg til!
Jeg gleder meg veldig til vår og sommer! Nå er det så kaldt og jeg føler at jeg er litt i koma, eller i hi. Dagene bare går, mens jeg sitter mest under teppet i sofaen og ser noe på tv hver kveld. Gleder meg til og være mere ute, men når sommeren er på hell, så gleder jeg meg til vi kan trekke inn igjen i sofaen under teppet! Og så begynner jeg tidlig og glede meg til JUL!!!

Ha en fin vinterdag!
Klem fra Anne-Marit som har en mye varmere dag i butikken i dag :)

Iris sa...

Takk for at DU skriver denne fantastiske bloggen!!

Liftup sa...

Flott bilde, tenker med engang på sommer og varme :) Ønsker deg en super dag videre :)

Fru Mosbron sa...

Der var jeg en tur innom Astrid Lindgren land, herlige bilde da:)

Er klar for å hive jakka jeg og!

ha en fiin dag:)

Hilsen Charlotte
(så gjett om jeg digga vogna da..)

Monica sa...

At sommeren er best er vi nok enige om... men jeg må si at vinteren er fin den også. Idag da jeg sto opp, og gikk ut på verandaen for å lufte hunden, fikk jeg se noe fint borte hos dere. Huset deres så kaldt ut og taket var helt hvitrimet. Bortsett fra ett lite område rundt takvinduet (til Constanse?)... der var det blitt ett tydelig og fint HJERTE formet i rimet. Nesten så jeg skulle tatt bilde av det... ;-)

Ha en fortsatt fin kveld :-)

My Dream sa...

ÅH, for eit hææærlig bilde... :) gleder meg til våren... selv om jeg elsker vinteren og... ønsker meg litt snø før kong vinter fra ferie... :)

Klems Diana.

Julia sa...

For et nydelig bilde!!

Hanne Mette sa...

Det bildet er bare helt nydelig Silje.♥
Nå gleder i alle fall jeg meg til sommeren.
God klem fra Hanne Mette

Hilde. sa...

Er så enig.... Ha ei fin helg.

Eirin sa...

Hei. Har nettopp oppdaget den fine bloggen din:) Vi holder på å skal pusse opp kjøkkenet vårt, lurer på den kjøkkeninnredningen dere har. Hva heter originalfargen som var på den før dere fikk den lakkert?? Og hvilken farge har dere nå ? Kjempefin blogg du har :)

Anonym sa...

Jag gillar faktiskt våra fyra årstider....har provat att bo där det är sommar jämt.....det var väl skönt det med men i längden blir det faktiskt tråkigt.....så jag är glad för variationerna vi har!
Men visst är det något speciellt nu när det varit mörkt o grått några månader och man märker att solen visar sig mer och mer!!!
Ser fram emot att börja planera lite nytt för trädgården m.m.Köpa lite fröer inför vårens sådder och köpa hem lite söta vårlökar snart!
Härligt!
ha en fin vecka Silje!
Kram/Nettan

Anonym sa...

Fin bild på dina småttingar förresten! Sommarkänsla!