tirsdag 1. januar 2013

2012 del 2

 
Godt nytt år alle sammen!
 
Håper dere hadde en fin feiring i går! Nå er det nytt år og nye muligheter! Vårt største mål dette året er å ha en mindre hektisk hverdag, og mer tid sammen, da vi alle synes høsten var i travleste laget. Jeg gleder meg til mange nye opplevelser med ungene, og til å lage gode minner!
 
 
Jeg fortsetter med årskavalkaden fra 2012. I mai startet vi grillsesongen, og feiret 17.mai med familie og gode venner. Augusta hadde på ny Øst Telemark-bunad, og hun og jeg var begge kjempestolte! Et par dager etterpå dro vi på tur til Tyrkia! Vi bodde på et nydelig hotell, og koste oss sammen. Selv om det faktum at det faktisk var varmere i Norge denne uka, og at Constanse var syk i mange dager med omgangssyke hun hadde med hjemmefra la en liten demper:)
 
Nå er vi i gang med å planlegge sommerens ferietur, men vi ser at charter i fellesferien blir altfor dyrt! Har noen tips til fine steder å dra, leiligheter å leie feks? Vi ønsker oss til sydligere strøk:)
 
 

I juni var vi masse ute. Vi var på besøk hos gode venner, lekte i hagen og plantet sommerblomster. Det ble utflukter til sjøen og mye kos.


 
I juli kunne vi endelig være noen netter på hytta vår! Vi gikk kveldsturer, plukket markjordbær på strå, og var litt redde for hoggormene.. Jeg hadde bare to uker sommerferie, men vi utnyttet tiden godt, og rakk både gårdsbesøk, dagstur til Sverige (med koselig besøk på veien hjem, hos søte Liv Solveig (Livy) med familie) og vi fikk låne hytta til mamma og mannen hennes en hel uke! Da fanget vi krabber, og hadde venner på grilling og kaker:)


 
I august hadde vi nok en natt på hytta, og Ferdinand startet på skolen! Constanse startet i barnehage, og begge deler har heldigvis gått kjempefint! Mellomstemor er også veldig opptatt av skole, og gjorde lekser med storebror, og fikk bokbind på bøkene sine.
 
Og snart er det hennes tur, fra høsten av har vi to skolebarn!
 
 
 
 
Tusen takk til dere som leser bloggen min, håper dere vil følge meg videre i 2013!
 
 
 
 
 
ha en fin kveld!
 
 
 
Jeg skal fortsette med å lage fotobok, det er så koselig å se på bilder fra året som har gått!
 

7 kommentarer:

gabraj sa...

Happy new year!

Anonym sa...

Godt Nyttår! Det var et hyggelig gjensyn fra
2012:-)
Og ble glad for at du fortsetter med blogging til neste år.
Hilsen fra Maiken.

Kristine sa...

Godt nytt år!
Nå har jeg lest igjennom del 1 og 2 og gleder meg til del 3!
Du er så flink til å ta bilder, og du tar ofte bilder! Du skriver godt.
Gleder meg til å lese bloggen din i 2013.

Lene i Annekset sa...

Riktig godt nytt år Silje! Gleder meg over den fine bloggen din, er stort sett innom en tur hver dag. Du tar så nydelige bilder, så fint inne hos deg! :)

Ragni sa...

Hei Silje!
Billig ferie sydover kan man få hvis man registrerer huset sitt på en nettside for byttelån av hjem i ferien. En kollega av meg har gjort det med stort hell. De var i Italia, tror jeg, mens de som eide huset fikk en eksotisk ferie i Norge. Verdt å sjekke ut! =)

Anonym sa...

Det er en koselig blogg du har! Jeg kom over den ved en tilfeldighet en dag jeg søkte etter en barnebok, og har måttet titte innom igjen ved flere anledninger.;) Angående ferie i fellesferien: Prøv å styre unna charter, så trenger det ikke bli så dyrt. Vi måtte også planlegge ferie i fellesferien i år, og ble ganske overrasket over hvor mye billigere det ble da vi bestillte selv på hotels.com og rutefly tur-retur. Vi reiser til Mallorca i 10 dager midt i fellesferien til en bra pris. Godt nytt år, og god ferieplanlegging! Mvh Sunniva:)

Anonym sa...

You actually make it seem so easy with your presentation
but I find this matter to be really something which I think I would never understand.
It seems too complicated and very broad for me.

I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!
Also visit my web site - european soccer transfer news