mandag 31. desember 2012

2012 del 1


Også i år kikker jeg tilbake på året som har gått og lager en liten årskavalkade på bloggen! Ett år går så fort, men samtidig har det jo skjedd masse de siste 12 månedene!
 
 
I januar dro Kjetil og jeg opp til den lille hytta vi skulle arve, og bestemte oss for å starte oppussingen! Uttalige arbeidstimer ble brukt der oppe, og før-og-etter bilder kan du se HER! Vi koste oss mye ute i snøen denne måneden, og laget mat til fuglene. Inne spratt løkblomstene frem, og jeg prøvde forgjeves å ta bilde av Augusta og meg i nye tunikaer:) Litt baking ble det, og vi vant en flott lysslynge som fikk plass på jenterommet! Denne måneden var vi også i Oslo, hvor vi overnattet og så Disney On Ice!


 
I februar fortsatte vi å nyte det fine vinterværet, og etterhvert ble det mer preg av vår! Vi feiret fastelaven og dro på ski- og aketur! Vi hadde besøk av journalist og fotograf, og hadde i den forbindelse et helt ryddig hus -så lenge det varte;)I mars kom våren. Vi kunne tørke klær ute, og pyntet til påske inne. Hestehov og hvitveis ble plukket av små barnehender og satt i eggeglass. Det ble også en tur til flotte Skallerup Klit i Danmark, hvor vi storkoste oss med svigerforeldrene mine. På hytta ble det vaffelsteking på trappa, akkurat som farmor gjorde for mange år siden.
I april nøt vi fine vårdager, og pyntet med blomster ute og inne. Og stadig flere dukket opp av jorden i hagen! Så ble det bursdagsfeiring for Constanse som fylte ett og Ferdinand som fylte seks. Påskeharen kom til ungenes store glede:) Denne måneden startet jeg i ny jobb, og mannen koste seg i pappapermisjon.
Del to og tre kommer etterhvert! Nå må jeg få kommet meg i seng, i morgen venter noen timer på jobb før vi skal feire med gode venner!
 
 
 
 
 
 
 
 
ha en flott nyttårsaften!


lørdag 29. desember 2012

Romjul


 
Vi nyter lange og late romjulsdager.


 
Vi er på og får julebesøk...


 
I dag har ungene knust pepperkakehuset...
 

 
...og gått julebukk!
 
 
 
Jeg håper dere alle har gode dager, og jeg sender varme tanker til dem som har det vanskelig... Skulle ønske alle kunne oppleve en fredfull og god julehøytid.
 
 
 
 
 
 
fortsatt god romjul!
 
 
 
 

onsdag 26. desember 2012

Julekortet 2012


I år som tidligere har vi vært kjempeheldige og fått julekort fra annonsøren min kortshop. Jeg synes disse kortene er noe helt for seg selv, og vi får alltid mange fine tilbakemeldinger, det er koselig!
 
Denne gangen har vi brukt bilder en kjempeflink fotograf på BA fotografene i Oslo tok av oss i sommer. Tusen takk til deg Jacqueline om du leser dette:)
 
 
I dag har vi vært ute i vinterværet! Det var mildt og jeg er redd snøen snart vil smelte. Men vi får nok påfyll i løpet av vinteren tenker jeg:)
 

 
 
Nå skal vi stelle oss og dra i femte og siste familieselskap i denne omgang!
 
 
 
 
 
 
ha en fin annendag!
 
 
 

tirsdag 25. desember 2012

Julen 2012

God jul alle sammen!

Så er julaften over, og de deilige romjulsdagene her! Vi har allerede rukket å være i fire juleselskaper, i morgen venter enda et. Vi har spist god mat, fått flotte gaver, og vært med dem vi er så glade i! Jentene var så heldige å få nye julekjoler i posten to dager før jul, tusen takk lille martine. Kjolene er akkurat sånn herlige nostalgiske som jeg elsker!

Og mannen og jeg har fått en utrolig flott julegave av svigerforeldrene mine, bærbar pc! Tusen takk snille dere:)
På det gamle trauet står det "julen 1943". Nå rommer det julegodt og nøtter, og små og store forsyner seg når de går forbi.

Nå er det tid for en god film og avslapning i sofaen. Juleferie er herlig!!

jeg ønsker dere gode romjulsdager!søndag 23. desember 2012

GOD JUL!Så er den her. Den herlige og magiske høytiden. Jeg ønsker deg som leser bloggen min en riktig god jul! 
 
 
 
klem fra Silje
 
 
 
 

lørdag 22. desember 2012

2 dager til jul

 
 
Nå er endelig juleferien i gang, den har aldri vært så etterlengtet før! Vi ordner og steller, og mest av alt koser vi oss masse! Om det blir orden i kaoset vet jeg ikke, men jul blir det uansett:)
 
 På hylla i gangen har det blitt jul. Den søte bamsen fikk vi i posten denne uka, av en leser av bloggen min som heter Karin. Hun hadde sett at jeg liker gamle bamser, og ville at den skulle bo hos oss. Tusen takk Karin, den var nydelig! Augusta har allerede lagt sin elsk på den, så her skal den få det godt! Riktig god jul til deg 
Nå står fletteloff og rundstykker til heving, og penkjoler og strømpebukser skal finnes frem! Vi skal i årets første juleselskap!
 
 
 
 
 
ha en fin bittelillejulaften!
 
 
 

mandag 17. desember 2012

17.desember..

 
 
....og en uke til jul!
 
 

 
 
 
ha en fin førjulsuke!
 
 
 

søndag 16. desember 2012

16.desember

 
Søndagskveld, og nok en helg er over! Vår har vært av det sosiale slaget, med besøk fredag, lørdag og søndag. Kjempekoselig:) I kveld var ungene og jeg på julekonsert med MGP junior, det var veldig flott og stemningsfullt. Julen får meg til å tenke ekstra på alle dem som ikke har det bra, og det blir forsterket av å høre skjønne barn synge julesanger. Mitt aller høyeste ønske er at alle barn skal få det godt.
 
 Nå venter siste uka før jul, og jeg håper den blir fin for oss alle!
 
 
 
 
 
ha en fin ny uke!


fredag 14. desember 2012

I'm dreaming...

 

...of a white christmas!
 
 
Denne uka har vi hatt nydelig vintervær hos oss. Jeg tenkte vel ikke det den morgenen jeg dro avgårde med tre små i -22 grader, men nå er det mildere og nydelig hvitt! Dessverre er det meldt litt regn fremover, men jeg har et stort håp og ønske om en hvit jul! 
 
 
 
 
jeg ønsker alle en strålende helg!
 
 
 

torsdag 13. desember 2012

Jule-cupcakes!


For noen dager siden viste jeg et bilde på Instagram av nok et herlig cupcake-sett min snille svigerinne Anette har kjøpt til oss! Hun var nylig i New York for 18.(!!) gang, og hadde som vanlig med noen overraskelser hjem til oss:) 
Det passet perfekt med julecupcakes da vi skulle ha venner på besøk i går:)
 

 
Takk snille tante Anette :) Anette har reist mer enn de fleste av oss, og reisebloggen hennes kan dere se her:)
 
 
 
 
 
Siden en herlig leser etterlyste bilde av Luciakoret mitt for et par år siden (da jeg hadde latt være å vise det fordi jeg hadde gjort det så mange ganger før), tør jeg ikke annet enn å vise det i år;) Hvis du er innom her, Marianne, her er det i år igjen:)
 
 
Jeg har sett søte Luciabarn gå i tog i dag, og mannen har vært på julemesse på skolen og kjøpt kjempefin pynt Ferdinand har laget, til inntekt for en god sak. Nå blir det peiskos og pepperkakebaking!
 
 
 
 
 
ha en fin Luciadag!
 
 

onsdag 12. desember 2012

12.desember

 
I ettermiddag har vi hatt besøk av gode venner. Vi har spist julegrøt og kaker, og ungene har lekt kjempefint sammen. Det er så koselig med slike sammenkomster!
  
Tenk at det snart er jul!
 
 
 
Nok en gang må jeg takke så veldig veldig for de hyggelige ordene dere skriver til meg!
 
 
 
 
 
ha en fin kveld!