tirsdag 31. juli 2012

Takk!


Tusen, tusen takk for alle de utrolig koselige ordene om hytta vår! Vi har jobbet mye, og jeg har gledet meg til å vise dere, og FOR en respons! Dere er herlige:)

Jeg mangler noen gode nå-bilder av soverommet, så flere bilder kommer etter vi har vært på hytta neste gang! Igjen, tusen takk:)

Hverdagen er tilbake for oss. I morgen begynner Ferdinand på SFO, og Constanse i barnehage. Sistnevnte gir meg litt vondt i hjertet, men jeg tror nok hun kommer til å trives der! Det er ikke noe å si på aktivitetsnivået om dagen, og det blir sikkert moro med nye venner! Som regel er det vel mammaen det er verst for:)
Nå skal jeg lage litt god kveldsmat til mannen og meg selv, og så blir det sofaen resten av kvelden! Snille mamma har passet ungene i dag, og i tillegg halvert strykehaugen min! Gull verdt når man kommer litt sliten hjem fra jobb:)

ha en fin siste kveld i juli!


fredag 27. juli 2012

Hytta vår: FØR OG ETTER


Så var endelig tiden kommet, og vi kunne ta i bruk hytta vår!

For nye lesere har jeg fått denne lille hytta i 30-årsgave på forskudd av pappa. Farfaren min bygde den for over 50 år siden, og både pappa og jeg har tilbragt mye tid her i barndommen. Den har stått tom i mange år nå, bortsett fra noen overnattinger fra pappa innimellom. Mannen min og jeg var usikre på om hytta kunne brukes, om den var i god nok stand til å pusses opp. I februar dro vi opp dit, (den er kun 5 minutters biltur fra her vi bor), og vi bestemte oss for å sette i gang så hytta kunne bli beboelig igjen!

 

Noen før-bilder...


I bitende kulde og med iskalde hender dro vi hjem denne februardagen, og siden har vi planlagt, drømt, handlet, jobbet, malt og jobbet enda litt til...

 
Og nå ser hytta slik ut:
 
Vi har tilbragt noen sommerferiedager på hytta nå, og det har vært kjempekoselig! En familie på fem på 26 kvm, med campingdo i gangen og fortsatt mye å gjøre.. Men vi har storkost oss! Augusta på fire og et halvt sa: Her er det ENDA koseligere å være enn hjemme!, og det var ord som varmet. Ungene har lett etter babyfrosker (de er bittesmå!), plukket markjordbær på strå, prøvd fiskelykken og vi har kost oss masse sammen. Vi gleder oss til mange flere stunder her oppe, gjennom hele året!Mange bilder og få ord i dag! Bilder fra det lille soverommet kommer senere!
Håper dere alle nyter sommerdagene! 
ha en riktig god helg!