lørdag 30. juni 2012

New girl in town


Hmmm... Hva er dette for noe da? Er det noe post tro? Tror jeg tar meg en tur inn.....oi, her var det rotete......tror jeg må rydde litt!
De siste dagene har Constanse virkelig oppdaget lekestua, og hun stortrives der. I dag satt jeg og så på henne lenge (dvs flere minutter;)), mens hun lekte i sin egen lille verden. Jammen er det travelt å være ett år og ha egen husholdning:) Hun "stelte" litt med blomstene også, men det fikk jeg ikke tatt bilde av.

Lekestua har virkelig vært til stor glede for ungene!

ha en fin lørdagskveld!

fredag 29. juni 2012

I krukker og glass


Det blir mye hytteprat for tiden, men det er rett og slett det som står i hodet mitt nå. Vi er i innspurten av første runde (det er MYE igjen!) og om ikke lenge skal vi på vår første sommerferie der! Nå er alle lister på plass, og også den nye hjørnesovesofaen. Og jeg kan snart fylle opp de 26 kvadratmeterne, jippi!

Vi har tatt ned overskapene på kjøkkenet, og erstattet dem med to åpne hyller. Hjemme er jeg ikke glad i å ha for mye på kjøkkenbenken, men det må jeg nok ha på hytta. Selv om hytta er totalrenovert innvendig er det fortsatt fare for mus, så jeg vil ha all maten pakket godt inn:) Derfor passet det supert at jeg kom over disse fine krukkene med porselenslokk i april, til en billig penge! Det jeg gleder meg aller mest til på hytta er å ha TID til ungene! Og noe av den tiden skal vi bruke til å bake!Nye hvite skåler fra IKEA, og snille mamma overrasket med noen sett av det skjønne lyseblå serviset fra Greengate! Hun var nemlig på nattåpent i byen, og en butikk hadde halv pris på alt fra GG!Nå skal interiørinspirasjonspermen frem, og yndlingsfilmen i dvd-spilleren!

ha en koselig kveld!torsdag 28. juni 2012

Støvrosa...


...og annen rosa.

Noen ganger må jeg bare slippe alt jeg har i hendene og finne kameraet. Noen som kjenner seg igjen?:) Det skjedde i går, da jeg lagde middag. Jeg kikket inn i stua og der var alt bare rosa. Skikkelig rosablogging med andre ord;)Rosa peoner......kjøkkenhåndklær i sukkertøyfarger, til hytta selvfølgelig.....nyvasket sengetøy som måtte hentes inn fra snora i full fart da sommerregnet plutselig kom, og et nymalt støvrosa skap i bakgrunnen. Det skal stå på soverommet på hytta.De nye skjønne koppene fra Sverdrup gave og interiør.
Så er det snart ukas beste dag igjen, hipp hurra! Ukene går fort mot sommerferie nå, og hytte-innvielse!

ha en flott fredag fine mennesker!Noen svar på tampen, siden jeg har en lei tendens til å glemme det...


Huset vårt er malt i rørosrød. Tror det finnes seks forskjellige varianter av den, jeg pleier å be om den som er mest brukt:)

Det hvite på huset er vanlig hvit...

De rosa glassene fikk vi til bryllupet men jeg tror de kommer fra House Doctor?Dere som ikke får svar, spør igjen!onsdag 27. juni 2012

En til hver


For litt siden fikk jeg en pakke i posten fra annonsøren min Sverdrup gave og interiør. Jeg har allerede vist den ene tingen jeg fikk, og i dag skal dere få se litt til:) Nemlig fem skjønne kopper fra Falby, en til hver!En til far......og en til mor......en til søster......og en til bror.......og en til bittelillemor!
Gjett hvor de skal være?;)


I kveld var jeg en liten tur oppe på hytta for å vaske på kjøkkenet der, og sette på plass de første tingene! Energien tok slutt etter en liten stund, og jeg måtte innse at sofaen passet bedre i dag. Men jeg gleder meg til å fortsette, og jeg gleder meg til å vise dere!


Apropos bilder, da jeg skulle legge inn dagens bilder på pc'en ble plutselig alle slettet, mens minnekortet lå i pc'en! Har noen opplevd det før? Skikkelig irriterende!
ha en super torsdag!

tirsdag 26. juni 2012


Fordelen med å være vant til de dårlige sommerene er at jeg blir så utrolig overrasket og glad hver gang det er varmt og fint vær! Og jeg kan nesten kjenne at batteriene lades! Selv om jeg er på jobb til halv fire, føler jeg at jeg får mye tid hjemme også, siden kveldene er så lyse.
Skjersminen slår snaaart ut. Rart hvordan buskene i nærheten har sprunget fullt ut, mens min fortsatt har knopper! Men den som venter på noe godt...;)


Det blomstrer i rosa......og hvitt!Velkommen til dere som følger meg på instagram også! Er litt lettere å være aktiv der merker jeg:)


Nå skal jeg frem med malekosten, et par møbler skal bli støvrosa!

ha en koselig kveld kjære deg som er innom!


mandag 25. juni 2012

Sommerdrømmer


Jeg drømmer om...

...varme sommerdager, nystekte vafler, jordbær og vaniljeis, lyse sommerkvelder, lange morgener, glade barn, glade voksne, badeturer, grillmat, varme svaberg og krabbefiske.

Om om det blir regn og lave temperaturer skal vi kose oss da også, med spill, tegning, perling, baking, filmkvelder, tente stearinlys og knitring fra peisen. Og ingenting er vel så herlig som en tur i skogen i den klare lufta etter en skikkelig regnskur. Aldri så galt, så er det godt for noe:)


Mygg, knott, hoggorm og flått prøver jeg å ikke tenke for mye på, men de er jo en del av sommeren de også...Den blomstertid nå kommer
med lyst og glede stor,
den kjære, lyse sommer
da gress og grøde gror.
Nå rører solens armer
ved alt som før var dødt,
de blide stråler varmer
og alt på ny blir født.

De fagre blomsterenger
og åkrer rad på rad,
de grønne urtesenger
og trær som skyter blad,
hver blomst, hver spire minner
oss om å ta imot
det lys som alltid skinner
fra Gud, vår Skaper god.

Vi hører fugler sjunge
med herlig jubellyd!
Skal ikke da vår tunge
lovsynge Gud med fryd?
Min sjel, opphøy Guds ære
med lov og gledesang!
Han vil oss nådig være
som før så mang en gang.

Gud signe årets grøde
i alle verdens land!
Gud gi oss daglig føde
fra jord og hav og strand,
og hjelp oss du å dele
med andre det vi har,
vårt liv, vår jord, det hele
er ditt, vår Gud og Far!

Du kjære Herre Kriste,
du sol med klarest skinn,
la hjerte-isen briste
og smelte i vårt sinn!
La dine budord følges,
og mett oss med ditt ord,
la nådens lys ei dølges
for oss på denne jord!


 
Jeg var i et nydelig bryllup i helga, og i kirken sang vi denne nydelige salmen. Jeg kjenner den best fra filmene om Bakkebygrenda, og det var jo en kjempefin sang å ha i en vielse på selveste St.Hansaften! Ønsker dere alt godt S  PBildet tok mannen på hytta i kveld. Nå er kuene ute på beite, og vi kan høre bjellene som klinger. De langhårete er visst bytta ut med vanlige kuer, men de er søte de også. Ungene kommer til å bli elleville når de får se dem. Nå er stua HELT ferdig, listene kom opp i dag. Det mangler igrunn bare litt småtteri her og der før vi kan overnatte. Selv har jeg vært på en liten shoppingrunde i dag, med tre små på slep;) Det er jo så mye man trenger til en ny liten husholdning;)


 
ha en fin juniuke!


lørdag 23. juni 2012

Midtsommer
Ønsker alle en flott St.Hansfeiring!
onsdag 20. juni 2012

Sommer, sommer, sommer!


...nyte en is i lenestolen......møte små nye venner......la den nye lille vennen smake litt fløteis.......klær med spor etter is og sommerbær......treffe enda flere nye venner... Som i tillegg kan hjelpe når man ikke kan gå helt enda..
...norske jordbær med ekte vaniljeis......tur til sjøen......krabbefiske......svaberg og endeløst hav...


...og å ta med minner hjem fra stranda så sommerfølelsen kan vare enda lenger....


Skulle ønske alle sommerdager var som denne!

Vi har vært på besøk hos Merethe og hennes skjønne unger, og besøkt mormor og affar på hytta ved sjøen. Dagen har også inneholdt litt krangling, kjefting, mekling og søling, men det er ikke det man husker heldigvis... De skjønne små sovnet raskt i sengene sine i kveld, jeg tror og håper med et smil om munnen etter en fin sommerdag!
Sommerradioen kjøpte mannen på Clas Ohlson. Eneste butikken han går frivillig inn i på kjøpesenteret:) Synd han kom deg i forkjøpet, Maria:)ha en fin kveld!Og som flere andre bloggere har jeg kastet meg på instagram-bølgen! Der heter jeg siljewest om noen vil følge meg:)