mandag 30. april 2012

Før og etter: Stuebord!


Det gamle stuebordet vårt er vi veldig glade i! Jeg elsker den slitte bordplaten (lurer på om det har vært en dør tidligere) og den er superpraktisk, ingen skarpe kanter og alt av flekker kan vaskes bort! Det eneste jeg har vært litt misfornøyd med er fargen... Bonderødt passer ikke helt hos oss. Vinglepetter som jeg er har jeg grunnet på dette lenge, men da jeg til slutt så nærmere på understellet og innså at det var malt i nyere tid og "shabbet" til, fant jeg frem malingsspannet......og nå ser det slik ut! Til og med mannen er helt trollbundet av resultatet! (og det er helt sant!:))Den lysegrønne fargen er så fiiiiin!...og om kvelden ser det nesten lys turkist ut!ha en super kveld folkens!
Her hører jeg noe om en spennende fotballkamp på tv, så da passer det fint at et par nye interiørblader ble med hjem fra handleturen i kveld;)


søndag 29. april 2012

En helg på hytta!


På tross av litt hanglende form har jeg hatt en fin og innholdsrik helg! Og litt produktiv også, endelig!
Vi har fått vært på hytta igjen, jeg blir mer og mer glad og takknemmelig for den fine plassen vår! Hytta er som sagt bitteliten og har sårt behov for renovering, men vi tar litt etterhvert, og gleder oss til vi kan være her enda mer!Hvitveis inntil hytteveggen.På den ene siden av hytta vår. Langs tomta er det innhegning, og her går det store og hårete kuer om sommeren, de ser nesten ut som moskuser.Som jeg har sagt før var den ene veggen dekket av et Norgeskart, det kunne jo forsåvidt vært dekorativt nok:) På kjøkkenet er overskapene vekk, og veggene har fått tre strøk grunning/maling. I taket har mannen satt opp hvitmalt panel.Noen koselige ting som fantes i hytta har vi tatt vare på, som et termometer fra Oslo Banankompani, og en hylle farfar har snekret, malt i en herlig isblå farge!Et grønt og slitt bord står ute, og det har vi servert vafler på i dag, i det nydelige vårværet!

Planen var å sette opp smal panel i hele hytta, men så var vi heldige og fikk panelplater som kan være på soverommet. Mens mannen holdt på med den første veggen måtte jeg bare prøve å male litt;)Utsikten fra verandaen og stuevinduet. Her er det et yrende dyre- og fugleliv.Både nøkleblom og lupiner minner meg om min skjønne farmor, som har tilbragt mange, mange år her oppe. Jeg tror hun smiler i himmelen når hun ser at hytta igjen er fylt med liv og latter, og nystekte vafler.Tepper av hvitveis.Nå blir det sofaen resten av kvelden, så er jeg forhåpentligvis frisk og rask på jobb i morgen:) Og mens jeg ligger her nyter jeg synet av mitt nymalte møbel, det skal dere snart få se;)


Har du hatt en koselig helg?
ha en fin søndagskveld!fredag 27. april 2012

God helg ♥ ♥Deilige, deilige helg!

Nå er tre søte små i seng, kald brus og sjokolade funnet frem og mor og far ligger rett ut på sofaen:) I morgen skal jeg endelig få svingt malepenselen på hytta igjen, og på kvelden skal jeg i bursdag til to skjønne venninner. Lover til å bli en bra helg;) Og jeg skal faktisk frem med malepenselen i kveld også, et av mine kjæreste møbler skal fornyes litt!
ønsker deg en flott helg!


torsdag 26. april 2012

Josa ♥

Lysrosa er en farge jeg stadig vender tilbake, det er noe så herlig sommerlig og friskt med den! Og når regnet ikke ser ut til å stoppe med det første må man gjøre det vårlig inne i stedet!Nå er det snart helg igjen, og det skal bli herrrrrrlig 
fin fredag!


onsdag 25. april 2012

Små sjokoladekaker ♥I dag har Augusta vært på harrytur til Sverige med bestemødrene sine, og jeg har kost meg hjemme med eldste- og yngstemann. Ferdinand ville (som alltid) bake, og da måtte vi jo det;) Og da fikk jeg endelig brukt de skjønne Green Gate-kakeformene jeg fikk fra Sverdrup Gave & Interiør for en stund siden! Da ble det fem små sjokoladekaker i stedet for en stor i langpanne!

Ser du linselusen på bildet?;)
Og når man er ett og seks år (eller 29 for den saks skyld..) er selvfølgelig høydepunktet å smake på røra. Og den var god den;)Bittelillesøster Klatremus er forøvrig veldig flink til å hjelpe til. Puh;)Vi var tomme for melis etter helgens bursdagsfeiringer, og Ferdinand tok saken i egne hender og ringte pappaen på jobb og ba han kjøpe med hjem. Dermed ble det nybakt sjokoladekake til dessert i dag, bakt av storebror:)Nå skal jeg straks på klubb, jippi;)
ha en fin kveld!tirsdag 24. april 2012Tusen takk for alle fine hilsener etter bursdagshelga
Tenk at april snart er over, og herlige mai står for tur! Jeg håper vi får mer vårlig vær etterhvert, men uansett er mai en herlig måned med mye å glede seg til!
ønsker dere alle en fin onsdag!


søndag 22. april 2012

Familiebursdag!


Noen bilder fra dagens bursdagsfeiring for Ferdinand og Contstanse. Nå blir det ikke bursdagsinnlegg før til høsten, jeg lover;)

Stolt gutt som fyller seks år i dag! Den fine skjorta har han fått i bursdagsgave fra lille martine.
ha en herlig kveld!