lørdag 31. mars 2012

Litt mer påske


Sakte men sikkert blir det påske i vårt hus. Som sagt har jeg to ivrige medhjelpere i år (og en tredje som gjerne river ned...;)) og de har fått pynte på sin måte. Påskeriset har de både plukket og pyntet selv. Det lille telysglasset med fuglen på er håndmalt og ble med hjem fra Danmarksturen.


Som sikkert mange andre har vi vært med på Earth Hour i kveld, og nå gleder jeg meg til å se Mesternes Mester og en god film på opptak. Vi har allerede gjort et solid innhogg i godteskålen, lørdagskveld er deilige greier!

ha en fin kveld!


fredag 30. mars 2012

Dus grønne puterI dag har vi jobbet på hytta nesten hele dagen, men jeg rakk jammen å shoppe litt også;) Jentene og jeg tok oss en bytur i ettermiddag, og besøkte bestemor på jobb! Svigermor jobber på noa noa, og jeg kjøpte to nydelige puter i en dus grønn farge hos henne. Jeg skulle gjerne kjøpt ihvertfall halvparten av klærne der også, men jeg har jo dessverre ikke vunnet i lotto...;) Jeg ender som regel opp med å handle til huset (eller ungene!) i stedet for meg selv. Putene er 60x60 og veldig myke, og noen har sikkert allerede gjettet hvor de skal være;)Disse to lysestakene fikk jeg av snille svigermor. De skal være på samme sted som putene;)


Nå blir det beina høyt og fredagskooooos. Huset skulle vært både ryddet og vasket, det må lide for både hage- og hyttearbeid om dagen. Men det får bli i morgen tror jeg!

ha en fin fredagskveld!

Som mange andre......er jeg også betatt av de skjønne klærne fra POMPdeLUX. Nydelige farger, herlige plagg og fine priser!
ha en flott fredag du som er innom her!
...vi skal jobbe videre på hytta i dag!

torsdag 29. mars 2012

Ikke akkurat...


....less is more hos oss nei;)fortsatt fin torsdag!

Pelargonia&pleddNår de nydelige pelargoniaene kommer i hus, innser jeg virkelig at det går mot sommer! Vi skal bare nyte den fantastiske våren først;) Sengeteppet i duse pasteller kjøpte jeg i Danmark, til under halv pris. Det er i samme serie som putene i sofaen i loftstua, alt handler nok på hytta etterhvert!En ny variant ble også med hjem, duftpelargonia! Noen som har erfaring med den?


I kveld fikk vi frem påskepynten, og ungene pyntet ivrig i vei. Ferdinand løp til og med ut og skaffet påskeriset! Bilder kommer, og jeg lover, less is more gjelder ikke hos oss;)
god torsdag!


onsdag 28. mars 2012

Slutten av mars...


...og i hagen skjer det masse! Husker så godt denne tiden i fjor, da hadde vi fremdeles en god del snø i hagen, og jeg ventet og ventet på våren. Først da jeg dro hjem fra sykehuset 11.april etter å ha født Constanse hadde all snøen smeltet. Mens nå har det allerede vært vårvær lenge!I hagen skjer ting i rekordfart! Jeg kan se knoppene på syrinbusken utenfor kjøkkenvinduet bli større for hver dag.Ser det ikke ut som vi skal få vår første magnoliablomst i år? Håper på det;) Rosene beskjærte jeg forrige uke, og nå kommer bladene ut.Jeg skal prøve å begrense blomsterinnkjøpet mitt i år, hittil har det gått heller dårlig... Nye stemor og påskeliljer skal pynte opp på inngangspartiet, og i går ble en nydelig rosemandel-busk med hjem. Den skal i bakken etterhvert.
På syrinen kan man se blomsterknoppene!Utemøblene er på plass, men paviljongen er ikke helt klar. De to klematisene jeg hadde i fjor har blitt stående i krukkene sine i vinter, og jammen kommer det nye skudd!

Inne er sommerblomst nr.1 på plass, det får jeg vise i morgen:)
ha en fin onsdag!takk for at du leser bloggen min!


tirsdag 27. mars 2012

Shopping og påskepynt


De av dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg liker å pynte. Særlig til jul og påske. Da taes x antall esker ned fra loftet, med både nyprodusert og gammel pynt. Noe av det koseligste er at jeg har glemt litt av pynten fra år til år, så det er alltid spennende å pakke opp. I år har jeg derimot ikke begynt å tenke på påskepynting engang, annet enn påskeliljer inne og ute, og litt nyinnkjøpt av året. Som dette skjønne lammet, som var grunnen til at jeg bare måtte inn i en interiørbutikk i Hirtshals. Augusta er også fortapt, og holdt det på fanget sitt store deler av bilturen fra Danmark og hjem.

Ja ja, påskestemning skal vi få, og pynten skal nok få komme ned. Men det er rett og slett hytta som opptar tankene mine om dagen. 24/7. Tenk at en liten sak på 26 m2 kan få meg til å gruble, drømme og planlegge så masse:)

Og litt shopping har det blitt. Først tenkte vi at vi ikke måtte kjøpe så mye, men det er jo faktisk en del ting man trenger i det daglige liv. Og til nå har vi hatt overraskende flaks. Køyesengen jeg hadde sett meg ut var på salg akkurat da jeg fant den. Den ble kjøpt, betalt og fraktet hjem. Og to dager senere sier pappa skrotnisse at han akkurat har fått inn en fin køyeseng i butikken sin vi kan få. Så nå bytter vi den første, og kan kjøpe nye dyner til hele gjengen i stedet! Sovesofaen jeg hadde bestemt meg for var også på tilbud nå, og den har jeg bestilt i dag. Billig sengetøy kom jeg over, og gardinene jeg falt for var på 30%! Snakk om flaks;) Så får jeg prøve å pynte litt innimellom shoppingen og drømmingen også;)pynter du til påske?
ha en koselig kveld!

Bursdagstid!


April er bursdagstid hos oss! Om knappe to uker har vi en ettåring i hus (hvor har tiden blitt av??) og like etter en seksåring og snart skolegutt. Jeg har begynt å planlegge bursdagene, vi kommer til å ha felles familiebursdager og egen barnebursdag for Ferdinand.Kjempesøte servietter fant jeg i en matbutikk i Danmark, til 10 kr pakken! Ferdinand ønsker seg et tema som er litt vrient synes jeg, men vi finner nok ut av det:) Han gleder seg stort til bursdag.Muffinsformer kjøper jeg når jeg kommer over noen fine. Kjekt å ha på lager!Og det verste er at bursdager er like stas for mammaen som for ungene;)
ha en fin dag alle sammen!