onsdag 29. februar 2012

Vinner!


Vinneren av Familiesirkus (jeg bruker random.org, men får dessverre ikke til å kopiere resultatet som noen har etterlyst før) er nr. 159: Camilla med bloggen Milla med to jenter. Gratulerer så masse!


Og tusen takk til alle dere som var med i trekningen, og nok en gang, takk for UTROLIG mange flotte ord! Jeg blir så glad og takknemmelig!


Om noen ønsker å kjøpe boka kan man gå inn på familiesirkus.no eller sende kodeord Familesirkus Navn og Adresse og Antall til 1963, så får man boken portofritt hjem i posten med en faktura på 249,-

Jeg har fått noen ønsker og spørsmål:

- Rommet til Constanse er dessverre fortsatt på stedet hvil, men jeg håper å sette i gang i morgen. Først må det tømmes... Oppdatering kommer!

- Jeg kan godt skrive ned størrelse på rommene i huset, er kjempefint å få tips om hva dere vil lese:)

- Middagsplanen kommer om ikke lenge, vi er i gang med første uke nå, and so far so good:)


Håper jeg husket alt da;)
ha en fin kveld!


Skuddårsonsdag!


Hei alle sammen:)

I dag har ungene fri fra barnehagen, og vi startet dagen med å lage litt påskepynt! Ukene går så fort, så det gjelder å være ute i god tid!Akkurat som med farger, klarer jeg heller ikke å velge en favorittblomst. Men hortensia er absolutt med på listen! Det finnes så mange vakre blomster at det er vanskelig å velge èn som er finest!Jeg ser at kommentarfeltet mitt har forandret seg, er det flere som har fått det på samme måte? På give away-innlegget får jeg bare frem de første 200 kommentarene, så hvis det er noen som kan hjelpe meg med å forstå (eller forandre!) det nye systemet blir jeg veldig glad:) Jeg får til å se kommentarene hvis jeg klikker meg inn på innlegget,men det er jo litt tungvint.Trekningen av Familiesirkus-boka er i kveld, har du ikke prøvd lykken kan du gjøre det HER!
ha en fin onsdag!


tirsdag 28. februar 2012

Vårlig gang!
Bilder fra en vårlig gang, en vakker dag i februar!Nå er jeg på vei ut døra, skal hjelpe ei venninne som har flyttet inn i nytt hus!
ha en fin kveld!


Inne....


...er det vår, og det er det nesten ute også!! Sola STRÅLER, det er mange plussgrader og snøen smelter! Jeg elsker slike dager!Nå skal Constansemor og jeg ut å gå tur!
Sees senere!

mandag 27. februar 2012

Blått&hvitt


Jeg har ikke noen klar yndlingsfarge, og liker igrunn det meste! Men en farge jeg stadig vender tilbake til er blått. Spesielt på et kjøkken synes jeg det er nydelig med blått og hvitt, feks på serviser og tekstiler. Jeg liker stråmønsteret fra Porsgrund Porselen veldig godt, men har bare noen få deler som kommer fra pappa skrotnisse sin butikk.Jeg har forandret litt på innholdet i vitrineskapet i stua, og på skatollet har jeg satt tallerkenstativet jeg var så heldig å få kjøpe av Camilla/vitaboet. I det har jeg satt tingene med stråmønster, og inni skapet står de to kannene mine fra Royal Copenhagen, de er kjøpt på antikvitetsmesse.
I helga har vi hatt strålende vær, og sett flere vårtegn, som nabounger som hopper på trampolina, små snøklokkespirer i blomsterbedet og en ør flue i vinduskarmen. Jeg kjenner hvordan humøret stiger og energien bobler i slikt vær. I dag derimot våknet vi til at det snødde tett, og jeg kjente humøret dale litt. Det er ikke at jeg ikke har det bra, det er bare at jeg har det enda bedre i fint vær:) Dessuten er ikke energien på topp når man har en liten frøken som våkner kl 04 og er klar for en ny dag...

Det er jo bare februar, og vi kan ha snø lenge til. Uansett går vi gode tider i vente:)Nå skal det ihvertfall bli slutt på middagsgrublingen! Ukesplanen er klar, og nå skal handlelista skrives før Constanse og jeg drar på butikken. Mer om middagsplanen kommer i et senere innlegg!


Og så gøy at så mange vil være med i trekningen av boka, har du ikke meldt deg på, kan du gjøre det i innlegget under!
ha en flott mandag!

søndag 26. februar 2012

Vinn: Familiesirkus!


For ikke lenge siden skrev jeg et innlegg om at ungene og jeg hadde laget kitt! Det var stor stas, og stor suksess!

Like etterpå fikk jeg en mail fra forfatterne av boka oppskriften står i, familien Sølvberg. De lurte på om jeg vil dele ut boka FAMILIESIRKUS -52 fabelaktige ting å gjøre sammen! på bloggen min, og det ville jeg jo gjerne!

Boka inneholder "tastaturløse aktiviteter for hele familien", som er enkle og ikke krever store forberedelser. Jeg var så heldig å få et eksemplar selv også, og ser at jeg tenker mye likt som forfatterne:)Hva med å lage konfettiegg, eller hjemmelaget sukkerspinn?Morsomt å lage sin egen drage, eller hjemmelaget marshmallows!Å perle flagg høres morsomt ut, så det skal vi prøve snart!


Vil du være med i trekningen av boka, må du skrive en kommentar under dette innlegget! Trekningen er 29.februar kl. 21!


Besøk gjerne hjemmesiden FAMILIESIRKUS.

god kveld!


Søndagsskolekort


Jeg har fått mange søte små kort av mamma, som hun fikk på søndagsskolen da hun var liten. De har de nydeligste motiver, i flotte farger. Med takk for trofast oppmøte på baksiden:)Jeg har ikke visst helt hvordan kortene kan komme til sin rett, de har blitt liggende i en bunke. Men så tenkte jeg det kunne være fint å henge noen i lenken på tallerkenhylla. De andre skal også få plasser vi kan se dem!

ha en nydelig søndag!I kveld blir det give away på bloggen!

 

lørdag 25. februar 2012

Nyvasket


God lørdagskveld!

Noen bilder fra badet i 2.etasje i dag. Det går i hvitt, på gulv, tak, vegger og innredning. Mannen som solgte oss flisene prøvde å prate meg fra det, men jeg er glad jeg sto på mitt. Joda, ALT synes, men det er også så tidløst og delikat synes jeg.
Slik ser badet ut når det er nyvasket, og i ca fem minutter etterpå:) Kortvarig glede, men det er deilig så lenge det varer:)Innredningen lette jeg lenge etter, den måtte være smalere på sidene så man ikke gikk rett på den når man går inn døra. Dørene er i høyglans, og lette å holde rene.Noen husker kanskje jeg skrev om stelleplassen for snart et år siden. Vi valgte en kommode fra ikea med løs stellematte oppå, og det har fungert helt supert! Det tar ikke like stor plass som en stellekommode, og skuffene er kjempepraktiske til klær og bleier. Når vi ikke trenger stellematten lenger, tar vi den bare vekk, og kommoden kan stå igjen.Her har vi hatt en syk liten frøken i dag, så det ble innedag i det nydelige været. Gutta i familien har fjernet all snøen fra verandaen, så nå kan vi finne frem noen hagemøbler, gleder meg til å nyte vårens solstråler! Men selv om jeg er inne merker jeg at det vårlige været får meg til å juble, selv å stryke klær gikk som en lek når loftstua badet i sol.


Nå krysser vi fingrene for at vi alle våkner friske i morgen!Nå blir det Mesternes Mester og lørdagsgodis, godt man kan bruke pauseknappen på tv når man ikke har barn som er i seng akkurat til åtte!
ha en herlig kveld!
Takk for gode ord om jenterommet, jeg blir så glad og rørt!

fredag 24. februar 2012

Jenterommet


I dag kommer det noen bilder fra jenterommet, som dere jo har sett så mange ganger før.. Men det blir noen repriser, og det er vel bittelitt nytt her siden sist;)Den nydelige heklede sengeteppet er gammelt, og til dobbeltseng, men foreløpig ligger det på skuvsenga til Augusta. Begge jentene har skuvsenger (Constanse sin står på loftet) og de kan kjøpes på auksjoner for en ganske rimelig pris!Vakre lyskilder! Høyt på ønskelista står en ny taklampe.Hylle til masse rart, og pulten som kommer fra pappa skrot-Tor. Hun sitter masse her og tegner og fargelegger.Søte bokser og kofferter til oppbevaring. Augusta er en skikkelig dukkemamma, og steller med dukkene sine dagen lang.Kjøkkenkroken. Komfyren er et lite skap jeg har malt hvitt og malt kokeplater på. Den lille hylla er kjøpt på antikvitetsmesse, ferdig med den nydelige isblå fargen. Inni skapet er det lekemat og dukkebleier! (Sistnevnte kjøper vi i matbutikken, en pakke babybleier koster rundt 20 kr, mot dukkebleier som koster 50 for 5 stk i lekebutikkene!)
Maileg-skapet. Ut døra er loftstua, og Ferdinands rom på andre siden. Døra som er lukket er inn til badet.Skap med tre skyvedører som vi har arvet. Det rommer Augusta sine klær, og litt av hvert annet, feks julegaver! Det lille stativet til dukkeklær har jeg kjøpt av en vernet bedrift, og klærne har bestemor strikket!Her er det fantastisk vårvær i dag, det drypper fra takrennene og fuglene kvitrer. Og det er fredag!!!
ha en herlig dag!!

torsdag 23. februar 2012

Helhet


I dag har vi hatt et spennende og veldig koselig besøk av to herlige jenter, en journalist og en fotograf. Jeg skal skrive på bloggen når saken har kommet på trykk!Og siden hele huset for en sjelden gangs skyld er ryddig og rent, tenkte jeg å få tatt noen helhetsbilder. Det blir mye nærbilder på bloggen, og det er en grunn til det:)Her ser dere sofakroken vår. Vi er kjempefornøyde med sofaen vi kjøpte i høst, det er virkelig en ny verden! God å sitte i og plass til alle!


Jeg har (leeenge etter alle andre, som vanlig;)) blitt hekta på Wordfeud. Og det er jo ekstra dumt når man har en arvet Sony Ericsson-telefon selv... Jeg er nemlig veldig lite opptatt av duppedingser som Iphone og alt annet med i foran... Helt til nå kanskje;) Heldigvis får jeg låne mannens telefon. Så blir jeg fraværende på bloggen vet dere hvorfor;)
ha en super kveld!

onsdag 22. februar 2012

Sommerfavoritter!


Jeg er alltid tidlig ute med å kjøpe sommertøy til ungene, siden jeg vet at godbitene forsvinner fort!
Kunne jeg bare kjøpt ett plagg til hver av jentene i år hadde det blitt dette! Gleder meg til å kle dem opp i like antrekk i syden eller på en varm sommerdag her hjemme! For de satser vi på at det blir mange av i år, ikke sant?

Jeg elsker røde ruter, og de skjønne detaljene på toppen. Ser den for meg med hvite tights...


...eller hva med denne?:)

Verdens søteste badedrakt til små badejenter!

Nydelig og nostalgisk! Tror jeg må kjøpe en slik til Constanse...Til tøffe og sommerbrune gutter!Alle de fine favorittene er fra søte små!
ha en koselig kveld!