mandag 9. juli 2012

Oslotips?


Vi nyter deilige sommerdager! Disse bildene er riktignok et par år gamle, og jeg lengter etter en tur til sjøen! Bare fire dager på jobb igjen, så er det ferie for meg også:)

Denne uka skal vi på dagstur til Oslo, Constanse skal til fotograf! Vi har nemlig en bekjent som har tatt nydelige babybilder av Augusta og Ferdinand, og da vil vi gjerne at hun skal ta av sistemann også:) Constanse er riktignok ikke noen baby lenger, nå går hun dagen lang! Jeg gleder meg til å se hva flinke Jacqueline hos BA Fotografene tryller frem denne gangen:)


Og apropos Oslo, er det noen som har tips til koselige ting man kan gjøre med barn der? Vi har noen få timer til rådighet før og etter fotograferingen. Planen var egentlig Tusenfryd, men da jeg sjekket prisen ble den tanken raskt slått fra oss. Har noen tips til fine steder å dra blir vi kjempeglade!
Her svinges malekosten igjen, jeg har fått et bord av mamma som skal på hytta! Har lagt ut bilde på Instagram for de som er der (jeg heter siljewest). Jepp, det blir godt med ferie snart, tror jeg skal ta en pause fra malekosten også!

Håper du nyter deilige sommerdager!


ha en fin kveld!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Tekniskmuseum på Frysja øg mating av ender på Brekkedammen etterpå.Den ligger rett ved siden av.
Trude

Tulip sa...

Koselig med Oslotur. Vigelandsparken/ Frognerparken er ypperlig for sted picnic i gresset.
Det gjorde vi i forrige uke, superkoselig!
Og det beste av alt, det koster ingenting å komme inn, det er rikelig med tumleplass for store og små, og en opplever en grønn oase midt i byen!

Lykke til!

Anonym sa...

Folkemuseet på Bygdøy er alltid koselig å vandre rundt i, men de tar inngangspenger. Ellers så er det også veldig koselig å tusle rundt på Ekeberg besøksgård. Der kan man titte på dyrene og leke på lekeplassen. De har også minigolf og koselig cafe med uteplass ved siden av gården. Også greit å tusle rundt på Bogstad gård, selv om jeg vil tro at Ekeberg gård er mye mer spennende.

Anonym sa...

Ekeberg gård anbefales! Masse fine dyr som man kan ta og kjenne på, og så er det rimelig! 50,- pr. Pers over to år. Man kan ta med matpakke, eller kjøpe vafler der. Anbefaler også å ta lunsjen på blafre-kafeen/butikken som ligger i nærheten (der de lager blafre-produktene).

Anonym sa...

Operataket !!! Kjøp med rundstykker,ost, skinke og drikke og ha picnik der! Og så selge de god kaffi inne i Operaen. Dessuten er det en attraksjon i seg selv å gå på do der, både for liten og stor!
Anne K

City Romance sa...

På Sandaker/Thorsov ligger et lekeland som heter Hopp I Havet. Veldig fin regnværsaktivitet:-)
Billigere enn Tusenfryd, men det koster fortsatt en del... Har heller ikke sjekket om de har åpent i sommer, så du bør sjekke åpningstider før dere evt drar dit.

ennahs lille hjørne sa...

Spennende med bilder av de små :)
Vi skal også ta bilde av vår lille.

Oslotips: Botaniske hagen på tøyen. Den ligger ved siden av Monkmuseet :)
Der er det en liten kafee på toppen, vakre omgivelser, en dam med fisker (karper) og mage små stier :)
Vi var masse der når vi bodde i Oslo :) Poden elsket å være der!!

Marits Hverdagsgleder sa...

Teknisk Museum er kjempegøy for barna! Passer fint i det dårlige været som er nå om dagen.

michele sa...

i wish those were my toes in the sand!

stop by if you have a moment as i just posted a giveaway:
http://hellolovelyinc.blogspot.com/2012/07/summer-sale-giveaway.html

smiles to you.

michele

Anonym sa...

Teknisk museum i Nydalen er jo helt topp. Men der trenger en litt tid (O: Reptilparken! Naturhistorisk museum (sikkert en innertier for storebror)....God tur til oslo (O:

Anonym sa...

Teknisk Museum er topp for ungene ,men det ligger ikke i Nydalen.Det ligger ovenfor på Kjelsås .Ved Kjelsås stasjon.Flott og bade i Brekkedammen der det er fint fugleliv også.Det ligger rett nedenfor.

Anonym sa...

Frognerparken/Vigelandsparken er flott for store og små. Fint å ha picknik, eller kjøpe mat på cafe. Det er alltid mye folk og se på, flotte blomster og Vigelands statuene. Dessuten er det er stort lekeområde for barna rett ved trikkeholdeplassen. Masse flotte lekeapparater, sand og husker. en liten runde nedover Frogner (følg trikkeskinnene) er heller ikke dumt, fine butikker for mor, og koselige cafeer på hvert hjørne :)

Tannlege-trollet sa...

Kon-Tiki museet og Folkemuseet på Bygdøy vil alltid mine favoritter i Oslo og selvfølgelig Tøyenmuseumene;
Geologisk og Zoologisk museum . Utstillingen " Dyr
du skulle ønske ikke fantes " med dyr fra Jo Nesbøs
bøker er kjempemorsom.