torsdag 26. januar 2012

I boks!


Da er sommerens sydentur i boks, jippi! Turen går til Side, Tyrkia, hotellet ser dere på bildet over, men det er kun en illustrasjon, siden det bygges i år! Siden vi reiser med baby (Constanse kommer til å være litt over ett år) synes vi det er viktig at det er kort vei til stranda, så vi lett kan gå tilbake til hotellrommet hvis det trengs. Avreisen blir kl 06 hjem igjen, men som Hilde S. skrev hadde hennes datter nesten sovet hele buss- og flyturen, kan jo håpe vi er så heldige:) Uansett blir det herlig med en tur, vi gleder oss!

bildet er lånt fra ving.no


Har du lagt noen planer for sommeren?ha en fin kveld!

14 kommentarer:

frosken sa...

Du burde ha sett TV2 Hjelper deg, i kveld. Se på denne linken, http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/reddferienmin/kjaerlighetsferie-endte-paa-moekkahotell-3692488.html

Jeg setter aldri fot i det landet.

Jatte sa...

SÅÅÅ deilig da :)

Ha en fin kveld,
Klem Jatte!:)

Bdicte sa...

Tur til Alcudia på Mallorca ble bestilt allerede i oktober! Første og antagelig siste gang så tidlig:)
Vi giftet oss i september, og ønsket oss gavekort på reise, derfor så tidlig bestilt!

Klem fra Benedicte

Med kjæleik til livet sa...

å kor deilig -- fikk så lyst til syden no ja ;)

våre sommerplaner blir den svenske skjærgården, falt pladask i fjor og dit skal vi i år og

monikaklems

Merethe sa...

Vel, planen min nå er å bestille ferie på akurat samme plass, til akurat samme tid!! Din heldigris! Jeg er sikker på at hotellet er rent og pent, det blir jo helt nytt og allting :)

nuss nuss

Beth sa...

Deilig!
Vi har sikret oss to uker på Rhodos i mai og to uker der i september...:-)
Dette er noe vi har gjort hvert år i mange år nå...:-)

Evy sa...

Det er deilig med et avbrekk fra vind og regn i Norge:-) Men vær obs på Ving og nybyggede hoteller. Vi skulle til Egypt i fjor høst på et hotell som egentlig skulle være ferdig først i januar, så i juli, så i august, men vi fikk istedet plass på nabohotellet (som også var fint altså). Når vi kom ned dit var hotellet vi egentlig skulle bo på fortsatt ikke halvferdig!De har hatt noen historier om å selge plasser til hoteller som ikke er bygget ferdige. Lurt å ringe og sjekke for sikkerhets skyld. Ikke for å skremme dere.

Myke minutter sa...

Allerede i april drar vi til vårt ferieparadis Miami for tre ukers påskeferie. Fantastisk sted å dra med små barn, anbefales på det varmeste :) Vi har en gutt på to år og ei jente på snart seks. Første gangen vi dro med han var han 3 mnd. Rent og pent overalt hvor vi er og USA er veldig lagt opp for barn på restauranter etc. Ikke er det spesielt dyrere enn en chartertur til Syden heller, kanskje samme pris. Vi bor i et leilighetskompleks som var nytt i 2008. Ha en finfin helg! :)

Anonym sa...

Hei ;) er inne på bloggen din veldig ofte, du har en kjempefin blogg.
Har i vært i Side mange ganger, der er det kjempefint. Ønsker dere en kjempefin tur kos dere masse;) kanskje vi ses der hvis dere drar i juni ;)

Anonym sa...

Vi var i Side med barna i fjor vår. Fantastisk sted, barnevennlig og flott! Vi reiste også med Ving, all inclusive. Fantastisk god mat, VELDIG rent og pent, god hygiene osv. Kan absolutt anbefales!! Hvis jeg ikke tar helt feil så ligger det hotellet rett i nærheten av det dere skal på. Vi opplevde forresten at ungene mye heller ville være ved bassenget enn på stranda...
Skulle gjerne reist tilbake i år :)

Anonym sa...

Det så helt nydelig ut, og det er det sikkert også! Fikk veldig lyst å dra dit jeg også ;) Er inspirert av deg, så nå er helgas blomster på plass på stuebordet! Du er så flink å legge ut nydelige bilder, Silje! God helg til deg og din familie. Håper Augusta er i bedre form! Klem, Maiken.

Anonym sa...

Vi vurderer dette hotellet til årets sommerferie.
Var på det andre sunwing senteret i fjor i Side, anbefales på det varmeste.
Vi hadde sunwing inclusive, og det anbefales. Kjempe deilig og avslappende å ha måltidene på hotellet. Første gang vi har prøvd d og vi elsket d. Slapp å bruke tid på "hvor skal en spise" i dag. Brukte heller tiden på å slappe av å kose oss med ungene. Ungene snakker fortsatt om Lollo og Bernie, og cd'en spilles jevnlig:)
Så bare gled dere på en vellykket familieferie:)

Frøken OppNed sa...

Så deilig! :)
Vi har vært Tyrkia flere ganger, og har alltid hatt en super ferie der :)

Lillian sa...

Hei hei. Så heldig dere er. Det kommer til å bli en fantastisk tur! :)
Vi tar sommerferien i slutten av mai, og turen går til zakyntos i Hellas. Lykke! :)
Du har en helt fantastisk blogg, familie og alt du skriver er så herlig. Jeg blir kjempeinspirert av deg. :)
Klemmer fra Lillian.