lørdag 21. januar 2012

Engler!


Hei!


Mange likte englene jeg viste tidligere, som jeg vant i en give away! Nå har Elin, som faktisk har tegnet dem (det visste jeg ikke, Elin!), lagt ut info om hvor man kan få tak i dem på bloggen sin, se innlegget HER!
god lørdag!

3 kommentarer:

Nina sa...

Heisann du:)

Synes du skriver om mye spennende og inspirerende! Men, lurer på om du legger bildene ut som "ekstra store".. de er så store og flotte:)

go helg!

Anonym sa...

Hej Silje!

Vill bara tala om att jag verkligen uppskattar din blogg!!! Jag har på sista tiden gått i genom en jobbig situation och att titta in hos dig har varit som en balsam för själen!!! Det kan låta konstigt men så är det.
Det har fått mig att glömma bekymren för en stund. Det finns många bloggar att läsa men din blogg har alltid varit den främsta! Så jag hoppas att du INTE slutar blogga!!! Man får verkligen inspiration av det du skriver, fina foton och verkligen fina blommor (är florist :) ). En sak jag tänkt på är om du inte har tänkt på att sadla om/byta yrke och utbilda dig till florist då du verkar älska blommor?? En vuxenutbildning tar 10 mån, ialla fall i Sverige.
Vill också passa på att säga att ditt "nya" kök ser jättefin ut!!! Ser verkligen gammaldags ut i stilen!

Många hälsningar från Julia

Elin sa...

*Rødme* Du vet det Silje at når kreativiteten tar overhånd noen ganger, så er ikke alltid alle resultater like vellykkede... Hihi... Så jeg sier som oftest ikke noe før jeg ser reaksjonen. :D