fredag 30. september 2011

Søte små!


Jeg kan stolt presentere en ny annonsør på bloggen min, nemlig den fine nettbutikken søte små!

Det er en nettbutikk med klær til gutter og jenter i alderen 0 - 6 år, som fører merkene MeMini, Wheat, Petit by sofie schnoor, Troizenfants og En Fant. Butikken satser på å tilby klær og tilbehør i samme stil, sånn at man kan finne hele antrekk!
Noen av mine personlige favoritter... Kjole fra MeMini i ull og tyll..Regntøy fra MeMini! Nydelig farge!
Bukse fra MeMini, til søte babygutter:)Kjole fra Troizenfants, søte små er eneste nettbutikk som selger dette merket i Norge!Skjønn skjorte til litt større gutter, fra Wheat, et av mine favorittmerker.

Deilig genser fra MeMini!


Klikk på logoen for å komme til nettbutikken, der er det enda flere nydelige plagg! Og OBS OBS! Nettbutikken har fri frakt ut helgen!


Søte små satser på god service og rask levering. Varene sendes samme virkedag eller første virkedag etter at de har fått bestillingen. Søte små har også onlinechat så kundene raskt kan komme i kontakt med dem å få svar på spørsmål!


Snart blir det give away på bloggen, med premier fra mine tre flotte annonsører!
ha en god helg alle sammen!

torsdag 29. september 2011

Dagen i dag!


I dag har vi hatt bursdagsfeiring her i huset, for meg og mannen min som har bursdag neste uke! Det ble en litt annerledes feiring i dag, men kaker og tid med familien ble det ihvertfall!

Noen er kanskje lei av å se mine dekkede bord nå, men det blir jammen det i dag også, siden hele dagen har gått med til bursdagsforberedelser!Måtte ta med et bilde av dagens usminkede bloggerske, for jeg lo da jeg så meg selv i speilet:) Når jeg baker har jeg alltid på meg noe på hodet, jeg er nemlig livredd for at det skal komme hår i maten. Og da ser jeg altså ut som dette;) Jeg blir alltid lettere stressa av å se kokker og konditorer lage mat på tv med langt hår flagrende rundt:)Jentenes antrekk i dag. Rødrutete kjoler, blondestrømpebukser og sløyfer i håret er noe av det søteste jeg kan tenke meg på små jenter.


Nå- beina høyt! (og tusen takk for alle kommentarer om hekleteppet!)
ha en fin kveld!

onsdag 28. september 2011

Heklet sengeteppe!


Som jeg skrev er jeg (endelig) ferdig med mitt andre hekleprosjekt: Sengeteppe til sprinkelseng. Det er også laget av bestemorruter, siden det er det eneste jeg kan hekle;)

Fargene på hekleteppet går i rødt, hvitt og to forskjellige rosafarger, og det skal være på senga til Todanse (som Augusta kaller henne;)) Om det vil dekke hele sprinkelsenga vet jeg ikke, men det vil uansett bli et pledd i fotenden når hun får større seng.I dag var det for dårlig lys til å ta bilder inne, så da ble det på verandaen oppe, med malingsflekker og det hele;)

Jeg begynte på teppet for veldig lenge siden, men det er tydeligvis bare når jeg er på hyttetur jeg får heklet! Hjemme er det alltid noe annet som skal gjøres, eller så frister tv eller pc'en. Men det er jo igrunn veldig koselig å pusle med noe håndarbeid!I den ene ruten har jeg brodert (på barneskolenivå) et hjerte, fordi jeg begynte på den den kvelden jeg satt med rier hjemme, og jeg heklet noen runder på barselavdelingen også. Jeg fullførte den da jeg kom hjem. Ting tar tid;) Kanten rundt teppe fant jeg bare på selv, men den får duge:)Det første hekleteppet jeg laget kan du se her. Til Constanse fra mamma
ha en fin kveld!

tirsdag 27. september 2011

Snøbær


Jeg har plantet mye forskjellig i den lille hagen vår. Og det aller meste har jeg valgt fordi det vekker barndomsminner hos meg. Nydelige syriner om våren, duftende skjersmin rundt St.Hans, rips- og solbærbusker, sånn som vi hadde i hagen hjemme. En plante jeg liker godt om høsten er snøbær. De fører minnene tilbake til da bestevenninna mi og jeg tuslet hjem fra barneskolen, på deilige høstdager hvor vi brukte lang tid på de få hundre meterne. En hage vi passerte hadde snøbærbusker, som vi plukket masse av og så kastet vi bærene på bakken og hoppet på de. De lager så søte smell!

I helga var det mine små som hoppet på snøbær. Hytta vi ofte reiser til har stor hage, og jeg plukket med meg noen snøbærgrener hjem. For et par år siden tok jeg faktisk med meg en liten sidegren av busken og plantet i hagen vår, og i høst har det for første gang kommet snøbær hos oss også!Da jeg hadde jentebursdag forrige uke serverte jeg chilisuppe, som naturlig nok inneholdt chilisaus. Jeg synes de små flaskene var så søte, så nå lever de videre som vaser. Tyllbandet var rundt en av bursdagsgavene mine. Greit med gjenbruk!Jeg gleder meg til en fridag med alle ungene i morgen, selv om både vindusvask og rydding står på programmet!
ha en fin kveld!

mandag 26. september 2011

Nye luer!


I forrige uke datt det en pakke ned i postkassa vår! Den var fra lille martine, som jeg er så heldig å ha som annonsør på bloggen min. Denne gangen var det de to eldste som stolte kunne åpne hver sin gave, kjempefine luer fra Napapijri! De er varme og myke inni, og vannavstøtende på utsiden. Kjempefine synes ungene, og mammaen også, for jeg har lært at det er supert å heller ha èn ordentlig vinterlue til de små, som kan vare gjennom hele vinteren! Nettbutikken til lille martine finner du her!Bittelillesøster likte lua hun også:)Ellers fortsetter de travle dagene hos oss. Jeg skal ikke klage, for nesten alle tingene jeg gjør er kjempekoselige! Men jeg merker at det er godt ting snart roer seg, for jeg liker ikke å leve så hektisk. Det blir vel sånn at det er mye som skjer i perioder, og så blir det mer rolig igjen. Èn ting som er sikkert er ihvertfall at det er deilig å dumpe ned i sofaen når kvelden kommer;)
ha en herlig mandagskveld!


søndag 25. september 2011

Hyttehelg


Tuuuusen takk for alle gratulasjoner!

Vi har tilbragt helga på hytta. Herlig! Jeg leste i hytteboka fra sist vi var der, i begynnelsen av august. Jeg hadde skrevet at det var så uutholdelig varmt at vi måtte bade! Det føles lenge siden nå;) Nå er fjellet og skogen fylt med høstfarger og frisk og litt skarp luft.Hver gang vi er på hytta blir jeg minnet på hvor fantastisk natur vi har i landet vårt. Jeg har mange nydelige bilder etter denne turen, men dessverre bare i hodet og ikke på kameraet. Landskap og fjell som speiler seg i stille vann er fascinerende.Farlig, farlig men veldig fin:)Jeg har virkelig blitt skjemt bort denne helga. Frokost på senga, kake med lys, nydelig mat, bursdagssang og fine gaver, alt et bursdagsbarn kan ønske seg!Og endelig er jeg ferdig med et hekleprosjekt jeg startet på for lenge siden!Flotte roser vi fikk på bryllupsdagen......og en blomst fra en liten barnehånd!Håper du har hatt en fin helg!

God ukestart!

fredag 23. september 2011

6 + 29


I dag er det seks år siden jeg giftet meg med min flotte, snille og kjekke mann;) Seks år siden vi sto foran presten i en gammel steinkirke i Barcelona. Bare han, jeg, presten og cd-spilleren. Vi tok taxi fra hotellet til kirken, og den stoppet ved en butikk så jeg fikk løpt inn og kjøpt meg en brudebukett! Og bryllupsmiddagen ble på Pizza Hut, siden ikke restaurantene hadde åpnet enda:) Dagen ble akkurat slik vi ønsket, den handlet om OSS. Vi hadde gjort det på akkurat samme måte igjen.Og i morgen fyller jeg 29!


Vi har altså litt av hvert å feire denne helgen, for hos oss feires det som feires kan:)
ha en herlig helg alle sammen ♥

torsdag 22. september 2011

Høstfint i hallenI dag har jeg endelig fått gjort noe jeg har tenkt på lenge! Jeg har festet klesklyper på skapet i gangen (de er festet med skoletyggis) og nå har jeg hengt opp ark med forskjellige høstmotiv på, fra boka The country diary of an Edwardian lady. Når det blir jul tenkte jeg noen koselige julekort kunne henge her, og ellers ungenes tegninger for eksempel. Og skulle jeg bli lei, tar jeg bare klypene ned igjen;)
Ellers hadde jeg en kjempekoselig kveld med mine fine venninner i går, og jeg fikk altfor flotte gaver! Tusen takk til dere alle sammen;)


..og tusen takk til dere alle som leser bloggen min!

ha en fin kveld!

onsdag 21. september 2011

Snart klart..


...for årets jentekveld med mine supre, herlige og gode venninner

Tusen takk for alle epletips! Der var det masse jeg vil prøve!
ha en fin kveld!


mandag 19. september 2011

Epler så det rekker


I dag har vi fått en hel kasse med nydelige Aroma-epler hjem til oss! Kjempegode, og herlige å se på! Men hva skal vi gjøre med alle sammen tro?:)Jeg håper å få laget eplemos, det er jo godt å ha i fryseren utover vinteren. Og jeg kunne jo bakt eplekaker og eplemuffins og fryst også, men her er det travle tider, så jeg vet ikke om tida strekker til.Har du en oppskrift å anbefale, eller et tips om hva vi kan gjøre med eplene?Mamma mente jeg kanskje kunne oppbevare dem på verandaen, så holder de seg lenger. Det er jo verdt et forsøk:) Ellers får vi dele ut til slekt og venner!Jeg ligger etter med å svare på mailer nå, men jeg skal prøve å få svart så fort jeg kan! I dag har jeg hatt med ungene til byen, og det gikk overraskende greit:) Vi var der i flere timer, og fikk til og med kjøpt noen flere julegaver!

ha en eplekjekk (ha ha...) kveld!

lørdag 17. september 2011

Septemberlørdag


Nå er det ingen tvil om at høsten er her. Gradene kryper ned mot null på natta, og man kjenner at huset blir kaldere. Jeg har handlet inn litt mer ullklær til ungene, og noen blomsterløker som skal ned i jorda i hagen. Jeg har lyst til å sette tulipanløker i år også, tenkte å lese meg opp og planlegge litt i kveld:)

Men først er det biffmiddag, skal vi danse og kanskje fyr på peisen...Rosene i hagen har vært preget av regnet i sommer. Men nå har buskene med nydelige Winchester Cathedral virkelig slått til! Masse rosa knopper og kritthvite blomster, og de lukter helt fantastisk! Jeg reddet noen inn, siden det er meldt store nedbørsmengder det neste døgnet. Jepp, nå er høsten her....

ha en fin lørdagskveld!