lørdag 30. april 2011

Ferdig feiret...


..for denne gang! Ferdinand fylte jo fem år i påska, og er ferdig feiret for denne gang! I dag hadde vi familien på besøk, og med sol og sommertemperatur ble det buffet inne, og spising på verandaen!
Kakebordet, som jeg ikke kan ta noe av æren for;) Mamma kjøpte marsipankake, tante bakte kringle, svigermor lagde snickerskake og søstra mi ostekake. Det eneste jeg gjorde var å sette frem sjokolade, og lage en is-dessert jeg lager iblant, tress-is i kuler, med marengs, non stop og sjokoladesaus over.
Tusen takk til dere som bakte for oss:)
Jeg elsker bursdager, både planleggingen, forderedelsene og feiringen! Men jeg skal innrømme at det er deilig når alle bursdagsfestene er over også, og man kan sette seg med beina høyt og se på tv. Og, tradisjonen tro, bestille take away fra wok'en:)

 ha en fortsatt god helg!

onsdag 27. april 2011

Lysere tider


Når vi går mot lysere tider synes jeg det er deilig å ha litt færre ting rundt meg. Deilig, og praktisk! Man har jo ikke tid til å tørke støv når sola skinner og hagen blomstrer:)Jeg knipset noen bilder før jeg fikk besøk av en herlig venninne i kveld. Bildene ble litt uklare, de ble tatt kl 20, og på mørkeste vinteren kan man (ihvertfall ikke jeg!) nesten ikke ta klare bilder etter kl 13, så det er en herlig utvikling;)Lyst og luftig vil jeg ha det inne nå! Mesteparten av dagen tilbringes ute, og da må man ha det mest mulig lettstelt inne.Det var herlig å skravle i kveld, med ei som liker det samme som meg! Praten gikk om hage, hus, barn og barneklær, og venninna mi hadde med seg nybakte boller, blomst, lys og servietter og en nydelig kjole til Constanse! Jammen er vi heldige:) Tusen takk for alle fine ord om jungelbursdagen! Jeg er overhodet ingen supermamma, men er man ute i god tid og planlegger litt, er det fort gjort når dagen for selskapet kommer! Også elsker jeg jo bursdager da;)
ha en fin kveld!

tirsdag 26. april 2011

Jungelbursdag


I dag har Ferdinand feiret femårsdagen sin med vennene sine! Allerede i januar fant han ut at han ønsket seg jungelbursdag, og på samme tid kjøpte jeg inn alt "utstyret", asjetter, innbydelser, ballonger m.m.
Jeg prøvde meg på en jungelkake, det er sjokoladekake med smørkrem. Jeg må huske å kjøpe gelèfarger til å farge kremen med, konditorfarge er virkelig ikke like effektivt! Pynten var ville dyr i plast. Stor stas for en gutt som elsker dyr!Muffinsene fikk herlige dyr i papir til pynt, de har svigerinna mi kjøpt i USA, og er i samme serien som ballerinaene Augusta hadde i sin bursdag. 

I år som i fjor pyntet jeg bordet med plastikkdyr, jeg synes det er en enkel (og billig!) måte å pynte på, som gir god effekt!Heldigvis var vi heldige med været i dag også, det har vi vært hver gang Ferdinand har feiret bursdag. Så da ble det masse lek ute også!

 ha en flott kveld!

søndag 24. april 2011

Påskepynten..


...pakkes ned for denne gang! I år fikk jeg aldri den helt store påskefølelsen, men vi har virkelig nytt de varme og flotte dagene!Nå er det bursdagsforberedelser som står for tur, Ferdinand skal feires med to selskaper til uka. I tillegg er det foreldresamtale i barnehagen og time på helsestasjon, så da er nok hverdagen vips tilbake igjen! Jeg skal virkelig nyte disse to siste dagene av påska, og nå er grillen tent:)
ha en fin 1.påskedag!


lørdag 23. april 2011

Påskeeggjakt!

          


I dag spratt ungene opp av sengene sine, de visste jo at påskeharen hadde vært hos oss! Med bustete hår og i morgenkåper bar det ut i hagen, og det var helt herlig å se entusiasmen deres! Og de må tydeligvis ha vært snille, for påskeharen hadde vært raus:)
 Resten av dagen er ganske åpen, og det er deilig! Siden sola skinner blir det nok å være mye ute i dag også!


har påskeharen vært hos deg?:)

 

ha en fin påskeaften!

fredag 22. april 2011

Femårsdag ♥    

 Noen bilder fra feiringen av dagens bursdagsbarn:) Ferdinand har hatt det kjempefint, fått mange ting han ønsket seg, spist kake, og løpt barbeint i gresset! Været kunne ikke ha vært bedre i dag, og vi har tilbragt hele dagen ute! Constanse koste seg i vogna si, og vi har hatt hyggelig besøk av besteforeldre!

Det ble grilling i dag også, vi har fått paviljong på verandaen, og er så fornøyde! Flere bilder av den kommer en annen gang. Nå skal påskeeggene fylles!
ha en fin kveld!

Ferdinand 5 år!

 

Ferdinand med pannebånd fra lille martine


I dag fyller vår flotte gutt og flinke storebror 5 år! Utrolig rart å tenke på at det er fem år siden jeg holdt min første baby i armene! Tida har gått så fort, men samtidig husker jeg knapt hvordan det var før jeg fikk barn! Det eneste jeg vet sikkert, er at å få mine tre små er det beste som har hendt meg!


Bursdagsgutten har blitt feiret med muffins, bursdagssang og gaver, og nå venter han spent på gjestene som kommer i ettermiddag. Sola skinner, og det ser ut til å bli en herlig dag!
ha en fin langfredag!

torsdag 21. april 2011

Påskedager Så er de deilige påskedagene her. Merker jeg får en ro over meg når de fleste butikker er stengt, og man kan slappe av med god samvittighet. I går grillet vi ute for første gang i år, og det var nydelig! Dagen i dag har vi tilbragt ved sjøen, med enda mer grilling, og lek og moro for de små. Nå ligger påskeeggene klare, og ungene venter spente på påskeharen som snart skal komme.

Men først skal vi feire fine Ferdinand, som fyller fem i morgen! Her er det spente unger om dagen kan jeg love dere:) Constanse er fortsatt en rolig baby (bank i bordet;)), i dag sa Augusta: "mamma, babyen har øyner!" Ikke dårlig at det gikk tolv dager før hun oppdaget det;)


Nå er det Die Hard på TV, og det betyr vel interiørblader og blogger for mor i huset:) (og jeg må bake muffins til bursdagsbarnet, det må jeg ikke glemme!)
ha en fin kveld!