mandag 12. desember 2011

Et juleønske...


...fra meg er å vite litt mer om deg:)

I går hadde jeg over 3000 besøkere på bloggen, og jeg lurer så på hvem dere alle er! Noen kjenner jeg sikkert, og enkelte er veldig flinke til å skrive en hilsen (og det er ikke jeg, så dette er ikke klaging:)) men det hadde vært moro å høre hvem dere andre er også:) Hvis du har tid og lyst selvfølgelig!Bildene er av nyttårsbuketten i fjor.
ha en fin mandag!

93 kommentarer:

Marte sa...

Marte på Mester Grønn...er nesten innom hver dag og titter og lar meg inspirere av bloggen :-) Men ikke så flink til legge igjen kommentar.... God jul og Godt nyttår til deg :-)

Karina - Mitt Hammerfestlige Liv sa...

Karina i Hammerfest. 31 år. Elsker interiør, hjemmekos, JUL og andre høytider, baking, familieliv & unger, konserter & høy musikk og ellers alt som er gøy!

Jeg er innom hver gang du oppdaterer. Vet ikke helt hva det er men det er noe med bildene, hyggen og stemningen som gjør at jeg MÅ innom :)

Ha en herlig uke! :)
Klem Karina

Ingrid Louise sa...

Heisan!!
Jeg er følger av bloggen din så titter ofte innom!! Kjempefin!!
Jeg er fra vestlandet,38 år,gift og har tre gutter fra 7-17 år.(+ en hund og en katt)
Stor interesse for interiør,og det skjer ofte forandringer i heimen her!! "Alt lever her" sier min kjære!! ;-)Ganske ny i blogge-verden er jeg,så har ennå mye å sette meg inn i!!
Det var litt om meg,ha en fin tid fremover mot jul!!
klm ingrid l

MieLille sa...

Kristin fra Lillesand. Skriver bloggen http://mielille-hverdagsmorro.blogspot.com/ .

Jeg er innom hver dag og leser bloggen din! Synes den er kjempe fin og inspirerende!

Ha en flott dag!
Klem Kristin

Anonym sa...

ja, siden du ønsker det så skal du faktisk få en hilsen fra meg. dette er vel kanskje min tredje kommentar til deg på, ja kanskje to år. Din blogg er en av de få jeg fortsatt er innom hver dag. det blir stadig færre og færre jeg er innom- nå er det kanskje 3 hver dag.
du har en kjempe flott og innspirerende blogg. Du har et flott hus og flotte barn. som førskolelærer som jeg er så setter jeg så pris på at du velger å ha barna dine hjemme innimellom bare for å ha de hjemme og gjøre ingenting eller å gjøre hyggelig aktiviteter sammen. Flott! stå på med den gode jobben du gjør!
hilsen -NM- kragerø

Lina sa...

Nydelegaste buketten! ♥

Eg er Lina på 25 - stor fan av både deg og bloggen! ;) innom kvar dag, og kommenterer i blant.

Bur i Huset i skogen, saman med min vakre katt Madicken, og min herlege mann Pål :)

Takk for at du er du - og for alt du deler, Silje! ♥

klem

Anonym sa...

Sandra fra Lier. 24 år, og elsker alt som har med interiør og foto å gjøre. Er også over gjennomsnittet glad i barn, så synes det er koselig å titte innom å høre om hverdagshistorier, få inspirasjon og ha litt godt lesestoff til sofa-kosen! :)

Hadde blogg tidligere (www.harmonyandme.blogspot.com), men blogger ikke for øyeblikket.

Takk for en fin blogg! :)


Hilsen Sandra

Caroline sa...

Caroline, 23 år fra Drammen. Gift og har en sønn på snart ett. Snart ferdig utdannet førskolelærer. God venn av Merethe(many little blessings) som du kjenner. Er innom bloggen din støtt og stadig og får masse inspirasjon av å se bilder fra ditt vakre og koselige hjem! Blogger litt selv også, men er ikke så flink til å oppdatere som du er da.
Klem

Kristin sa...

Jeg heter Kristin. Er 25 og mamma til ei jente på snart 2 år. Bor i Langesund og har fulgt bloggen din i 1 1/2 år. Jeg får så mye inspirasjon av deg og syns du har et nydelig hjem, vakre barn og virker som ei topp jente. Syns det er kjempemoro å følge deg :)

Anonym sa...

Hilde 26 fra Trøndelag. Jeg er innom bloggen din hver dag og syns den er kjempe koselig blogg. Du skriver så levende og har fantastiske bilder. Har selv vært hjemme i svangerskapspermisjon dette året og har virkelig oppdaget blogg verden.Masse fin inspirasjon å hente =) Håper du fortsetter å skrive sånn som du gjør. Jeg skal fortsette å lese bloggen din, selv om jeg begynner på jobb igjen snart!

Monica sa...

Synes jeg burde svare for er innom her hver eneste dag, jeg:) Du har favorittbloggen min, helt klart.

Jeg heter Monica, er fra Oslo, men har akkurat flyttet litt ut på landet til Øvre Romeriket. Har verdens fineste samboer, ei jente på 2 år og akkurat nå er jeg høygravid (skikkelig høygravid ja for har termin idag).
Er utdannet innen reiseliv og så ledelse. Nå brenner jeg aller mest for familieliv, interiør og matlaging, og skriver for øvrig matbloggen Monicas Matverden.

Augustsnuppe sa...

Yvonne fra Tønsberg. 22 år, gift og har to jenter på 11 mnd og 3 år. Elsker interiør og baking og koser meg masse med snuppene mine hjemme.
Er innom bloggen din stort sett hver dag:)
Ønsker deg og dine en fin førjulstid:)
Yvonne

Ana sa...

Soy Ana, vivo en España, tengo 4 hijos y me encnata tu blog, fue el primero nórdico que descubrí .Como a ti me gusta jugar con mis hijos, hacer cocina con ellos , el campo, mi casa.....Un saludo desde España.ANA

susan`s side sa...

Susan fra Fredrikstad. Syns bloggen din er så koselig og har så mange fine bilder.

flowersandhome sa...

A wonderful bouquet!
I also wanted to say this for a while now: I just adore those red-capped and beautifully dressed gnomes, called pixies I think(???), all over your blogposts and in your header. They're sooo very cute.
Bye,
Marian

Anonym sa...

Hei:)
Eg er ei 14 år gammal jente frå Gol :) Syns bloggen din er kjempe kosleg, du virker som ei fantastisk mor!! Elsker jula eg og<3 Og så er eg veldig glad i å bake!!

Tonemor sa...

Tone fra Romerike, 38 år, gikt og 2 flotte barn på 10 og 13. Liker alt so har med ibnteriør, mat og foto å gjøre:)
Alltid innom deg ved nye innlegg. En veldig hyggelig stemning inne hos deg og fine bilder.
God førjulstid!
Klem

Magdalena sa...

oi.. det var mange, hos meg er det gjennomsnittlig 300....
men ca 5 kommenterer..

sånn er det gjerne, det er mange som ikek gir seg tid til å skrive noe, mange blogglesere vet ikke hvordan de skal kommentere...

er innom deg iblant, liker bloggen din godt!
ha en fin tid frem mot jul,- klem magny

Karin sa...

Hei,Karin fra Trondheim,fast leser av bloggen din. Legger stort sett igjen kommentar hver gang.Elsker de fine bildene dine og følge livet ditt med hus og hjem og barn. Ser på deg som en super- mamma. Du inspirerer meg og jeg blir alltid glad over å besøke deg.Klem fra Karin

Lillan sa...

Lillan på Jevnaker. Jeg er innom hver gang du har nytt innlegg og innimellom legger jeg igjen kommentarer. Liker så godt bloggen din fordi det er rene klare og store bilder og ikke for mye tekst. Også synes jeg du er råflink med pynting av bord og alt som har med barnebursdager å gjøre. Vi har litt ulik stil men de indre kvalitetene er av det samme slaget:) Klem Lillan

ELLEMELL sa...

Hei Silje!

Jeg er innom bloggen din når du oppdaterer,og det er jo mer en en gang per dag ofte:)
veldig dårlig på og legge igjen kommentar, skal rekke over og lese så mye som mulig, på kortest mulig tid:)

Jeg er Hanne, 27 fra Bergen. Pedagog, svømmeinstruktør, syerske, galleri-ist, blogger, tante, datter,lillesøster og venninne! og kanskje mye mye mer:)

fin kveld til deg!
klem ellemell

TONE sa...

Jeg er også en bloggis.... Men har ikke vært så aktiv siden Februar... Det er en hel jobb å blogge... Men er kjempe gøyt,, men det er en da mer gøyt når besøkende legger igjen en liten hei!! Så nå må je ut igjen å legge fra meg mange hilsner... Slik at noen kommer til meg også igjen!! Men jeg har en anderledes blogg... Den er ikke hvit og lekker.... Men muligens litt i den tyngre vei... Men nå har jeg tv stue om er hel hvit... Så noe e der.... Flott blogg du har!! Så der har du meg en av de 3000..... Mvh Tone

Anonym sa...

Dame fra Telemark på 43 år med 2 voksne jenter,mann og et barnebarn. Jeg har funnet bloggen din gjennom min datter sin blogg janneslillested. Du har en utrolig flott blogg og skriver så flott.. Er innom bloggen din stort sett hver dag,utrolig mye inspirasjon å hente fra bloggverden,som min bloggdatter gjorde meg oppmerksom på. Jeg mener å kjenne deg igjen fra Sykehuset Telemark,har du jobbet der på med.avd eller kir.avd? For jeg har vært i praksis på begge disse avdelingene da jeg tok sykepleierutdanningen. Ønsker deg og dine en God Jul..

Anonym sa...

Dame fra Telemark på 43 år med 2 voksne jenter,mann og et barnebarn. Jeg har funnet bloggen din gjennom min datter sin blogg janneslillested. Du har en utrolig flott blogg og skriver så flott.. Er innom bloggen din stort sett hver dag,utrolig mye inspirasjon å hente fra bloggverden,som min bloggdatter gjorde meg oppmerksom på. Jeg mener å kjenne deg igjen fra Sykehuset Telemark,har du jobbet der på med.avd eller kir.avd? For jeg har vært i praksis på begge disse avdelingene da jeg tok sykepleierutdanningen. Ønsker deg og dine en God Jul..

annemor sa...

Hei Silje :)

Jeg er Annemor og er innom bloggen din hver dag for jeg synes den er så utrolig koselig og jeg får så masse inspirasjon. Jeg elsker interiør, pusse opp møbler og male dem hvite,elsker også å sy, male bilder, hekle, lage dekorasjoner og kort og den lille familien min.

Ha en fin uke!

Klem Ann

Anonym sa...

Hei :) Jeg oppdaget bloggen din i går gjennom en link på en annen blogg :)
Kommer nok til å inkludere bloggen din i min fastfølger-liste :)
Liker den veldig godt! Også har barna dine så fine, og ikke fult så vanlige, navn!
Hilsen Ragnhild, 22 år, som studerer i Trondheim

Karen Marie sa...

Hei Silje. :)
Jeg er følger av bloggen din, og innom hver gang du oppdaterer. Jeg synes du har en inspirerende og flott måte å være mamma på, og jeg får nye impulser stadig vekk! :) Spesielt godt liker jeg lekehytta og lekekjøkkenet, samt barnerommene :)

Selv er jeg 32, gift og har to jenter, en på 4 og en på 16 mndr. Jeg er i full jobb som grafisk designer. Er opprinnelig fra Østlandet men fant kjærligheten i vest, og bor her nå. :)

Dette er første gang jeg kommenterer... ;)

Riktig god Lucia-dag imorgen! Og fortsatt fin adventstid og jul!

Klem KM

Julianne sa...

Hei Silje!

Julianne her, med en liten nyoppstartet blogg (eller den startet tidlig i år, men hadde et blogg-stopp på et halvt år før jeg begynte igjen for noen dager siden), og jeg synes det er så hyggelig å titte innom deg :)

Jeg er 23 år, eier ikke hus men bor i en forsvarsbolig i nord med min militære samboer og en liten valp. Drømmer om eget hjem om noen år, mens jeg studerer, og da er det fint å kunne hente litt inspirasjon til å pynte disse trasige boligene med :)

Håper at du en gang titter innom meg! Bloggen er ikke like fin som din, og kameraet mitt er ikke verdens beste.. Men jeg prøver iallefall :) Uansett, så håper jeg at du har en herlig kveld videre! Klem fra Nord Norge!

Pia sa...

Hei,

Pia fra Moss - 40 år ung!
Mamma til to gutter på 6 og 10 år.

Har ikke egen blogg, men er innom hos deg og titter rett som det er.

God Jul til deg og dine!

Klem

frosken sa...

Carla, snart 43, flyttet til Bergen fra New York for 15 år siden. Mor til en jente på 10 og stemor til en gutt og en jente. Leter etter jobb. Høytutdannet innen medisink forskning.

Har aldri fått svar på min epost som jeg sendte til deg tidligere i år (det var ang. blodpropp).

God Jul til deg og din familie ! Merry Christmas !

Lise sa...

Mamma til to gutter på 1 og 5 år.

Liker så godt bloggen din. Det er noe med livet deres som gjør at jeg bare må innom. Det virker som dere har all verdenstid til alt og at dere koser dere så fælt. Her rekker jeg jo aldri noenting :p Blir så imponert når jeg leser hva dere får til :)

Mona sa...

Jeg heter Mona, runder snart 30,og bor egentlig rett borti gata for deg sammen med samboeren og snart en liten baby. Jeg er innom bloggen din daglig. Du gir så mye herlig inspirasjon. God jul og godt nyttår :)

Anette sa...

Anette 24 år fra Trondheim. Leser bloggen din hver dag, den ligger inne i favorittfeltet, slik at den skal være lett tilgjengelig. Har sans for interiør, og dine bilder og stil er slik som jeg liker det :) Har derfor fått mange gode tips fra deg :)

Anonym sa...

Hei.
Jeg heter Linn Merethe, 29 år og fra Søgne. Mamma til ei jente på 16 mnd.
Følte meg truffet nå, er innom bloggen din hver dag, og har lagt igjen en kommentar -tror jeg..
Du har et veldig koselig hjem, og jeg digger bildene du tar og måten du skriver på :)

Miriams små detaljer sa...

Hei! Jeg er Miriam fra Bergen. Jeg liker bloggen din kjempegodt, så jeg stikker ofte innom! :) Det du skriver er så naturlig og hverdagslig, og likevel underholdende med din sjarmerende, ærlige skrivestil. Huset deres er utrolig hjemmekoselig og innbydende og inspirerer mye. Og ungene dine er utrolig nydelige. Kanskje ikke rart, men en så god mamma? :) Ha en god kveld!

Anonym sa...

Hei Silje!

Mitt navn er Marie og jeg har fulgt bloggen din siden juni 2008. Vi har mye til felles har jeg funnet ut. Tror kanskje det er derfor at din blogg har blitt min favorittblogg. Jeg er like gammel som deg og har og en gutt født i 2006 og en jente født i 2008. Planlegger en liten til ;) Vi har bygget nytt hus i gammel tradisjons stil som dere. Jeg er også sykepleier. Det som opptar deg, verdiene dine og drømmene er akkurat slik jeg tenker selv. Jeg får mye inspirasjon fra bloggen din. Tror vi kunne blitt gode venninner hvis vi hadde bodd i nærheten av hverandre. Treffer jeg på deg en gang må jeg nok bort å snakke med deg for føler jeg kjenner deg så godt gjennom bloggen..

Håper dere får en flott jul...

klem fra Marie

Ann-Helen sa...

Heisann!!
Ann-Helen heter jeg, og bloggen din er min absolutte favoritt! Liker så godt at du skriver om alt mulig, og så kjenner jeg ditt varme hjerte hele veien gjennom internettet :)Dessuten tar du så mange fine bilder som inpirerer stort!

Førjulsklem fra meg!

Iris sa...

Jeg er ei jente på 28 år fra øst-telemark. Mamma til to små gutter og samboer. Kjempefin blogg du har! Er innom bortimot daglig :)

Ønsker deg en riktig god jul!

Made by Molla sa...

Ingeborg heter jeg, 32 år og mamma til to fine jenter:) Mine jenter er født i november 2007 og april 2011 så det er ekstra artig å følge deg og dine unger, Mye god familiestemning hos dere og får inntrykk av at du koser deg med det livet du har valgt for deg selv og dine;)

mette grimstad sa...

Hei Silje:) Jeg er mette fra Grimstad.Elsker å sy, dille i huset og baking. Har to gutter på 8 og 12 år. JEG SYNES DU HAR EN FANTASTISK KOSELIG OG INSPIRERENDE BLOGG:)Nydelige bilder og mye gode ideer.God jul og et fredfyldt nytt år::))Mette

Anonym sa...

Linn fra Sarpsborg, bloggløs. 30 år og mamma til gutt på 5 og prematur jente på 10 mnd (8,5 mnd). Er fast leser og legger igjen et spor engang i mellom ;)

Klem fra meg

Lillemor sa...

Du har ein kjempefin blogg og skriv om ting som eg trur mange kjenner seg igjen i samtidig som du sprer mykje inspirasjon. Veldig kjekt å "kikke" innom deg! Helsing frå vestlandet :)

Anonym sa...

Hei Silje :-)
Da synes jeg at jeg bør si hei, for jeg er innom her daglig og titter. Synes du har en veldig koselig og inspirerende blogg.

Jeg er selv ei jente på 34 år, mamma til ei jente på snart 4 og en gutt på 2 år. Jobber som tannpleier, men har to fridager (kosedager) hjemme med de to små.

Inspirasjon har du gitt meg i massevis, alt fra oppskrifter, interiørtips og idèer til ting å gjøre med barna. Som f eks det å plukke blader ute nå i høst og fargelegge over! Det hadde jeg jo helt "glemt" fra min egen barndom og vi koste oss en dag med dette :-)

Et langt innlegg fra meg, men du er min absolutte favorittblogger! Fortsett med å være den du er, Silje, du virker som en fantastisk mor og er et forbilde for meg :-)

Klem fra Elin R uten blogg :-)

Monica sa...

Jeg titter ofte innom bloggen din, du ble først av alt en stor inspirasjonskilde for meg da vi pusset opp min gamle lekestue i sommer! :)
Jeg er 26 år, mamma til en gutt på 3år og ei jente på snart 8 mnd'er. Vi har nylig kjøpt oss hus, og hele november gikk med til å sette vårt preg på åtte av rommene med maling. Nå framover viser jeg fram resultater og før og etter- bilder på bloggen min! :)
Klem fra Monica

Sara sa...

Hei hei!
Jeg leser ofte bloggen din, flere ganger i uka. Den har så fine bilder og er så koselig. Jeg er 26 år og bor også i Skien. Jeg var i Brekkeparken med sønnen min i sommer, og da så jeg deg og barna dine. Ble nesten litt "starstruck", hihi. Rart å se noen i virkeligheten, som man bare har sett bilder av! Men jeg turte/ville ikke si hei. Hehe.
Stå på, det er superhyggelig å lese om hverdagen deres!

Hilsen Sara

Kromma sa...

Aina på Toten med bloggen ;http://solseth.blogspot.com/
Jeg er innom hver gang du oppdaterer. Jeg er 33 år og mamma til 2 fine gutter og jobber som vernepleier. Jeg digger å suse rundt i blogglandia og sanke inspirasjon til ulike prosjekter jeg har. Noen av prosjektene skriver jeg om på bloggen, mens mange ikke er bloggbare:)
God jul til deg og dine :)

Kine sa...

Kine fra Stavern,30år mamma til to gutter på 5 år og 3,5mnd.
Er hjemme i permisjon nå og jeg elsker å bake, ta bilder, interiør, scrapping og bøker.

Jeg er innom bloggen din så og si hver dag og elsker den :)
Du gir meg så masse inspirasjon.
Og jeg blir alltid i godt humør etter å ha besøkt den. Alltid fine bilder og du har en nydelig familie :)
Gutten din er veldig lik min gutt tror jeg, like glad i dyr :)

Ha en fin kveld :)
Hilsen Kine.

Anonym sa...

Silje, spesialpedagog. Elsker jule- og hverdagsblogging! Er innom for å lese daglig, får masse inspirasjon, både til huset og barna! :)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Jente på 32 år fra Indre Østfold. To fantastiske barn, gift, bygget drømmehuset.

Anonym sa...

Nina, 30 år fra Elverum, født 24/9 som deg (!?) ;-) Gift, 1 barn. Får med meg alle innlegg du legger ut. Utrolig koselig og inspirerende blogg med masse flotte bilder! Måtte du aldri slutte å blogge :-)
Ønsker deg og dine en riktig God jul og et fortryllende nyttår. Klem Nina

Anonym sa...

Heisann! :) Jeg studerer i Slovakia og synes bloggen din er veldig fin og inspirerende, er innom flere ganger fordi jeg har lagret deg på bloglovin og da popper du opp på listen titt og ofte! Det er hyggelig å ha noe koselig å lese. Synes du skriver akkurat passe nok til å ikke gå lei av å lese, også tar du så mange fine bilder.
God jul! Hilsen meg- L :)

Leonora sa...

Hei Silje!

Therese fra bloggen Leonoras-eventyr. Jeg har fulgt bloggen din nesten daglig i 2 år. Syns du har en ekstra koselig blogg. Vi nesten jevngamle barn, så det er ekstra kjekt å lese om de;-)

God kveld til deg!

Anonym sa...

Heisa!
Fast leser av bloggen din! Koselig å følge deg og dine.Får masse inspirasjon!
Charlotte heter jeg,fra Bergen,men har bodd i Danmarki 13 år. Sykepleier, bor på en slektsgård med mann og barn (7 år, 5 år og 1 1/2 år)
Er ikke selv blogger, men er i tankeprosess om det er noe jeg skal starte på......
Sender gode ønsker for høytiden vier på vei inn i!!

Anonym sa...

Hei, jeg heter Maria. Kom inn på denne bloggen en gang da jeg søkte på oppskrift på havrekjeks :) Har gått inn nesten hver dag siden :) Jeg er 20 år, og det jeg gleder meg mest til i livet er å selv bli mamma, men planen er å studere ferdig først, så det blir hvertfall fire år til :( Korter ned ventetiden med å lese om andre som har barn! Jeg elsker også jul!!!! Og gamle ting, så du skriver om mye som interesserer meg! :)

Lenemor sa...

Hei!
Eg er innom bloggen din kvar dag! Eg er like heimekjær som deg :) Men eg har nok ikkje like mykje energi som du har.... Eg syns du virkar utruleg tolmodig og flink med ungane dine. Og det er det er jo det viktigaste i verda...! Eg er også veldig glad i å bake, som deg. Eg har fire ungar (2,4,6 og 12) så livet mitt handlar om dei i tillegg til jobben som pedagogisk leder i ein barnehage. Stor klem frå meg <3

Adelina sa...

Greetings from the Canary Islands, Spain.
Adelina.

Marit sa...

Marit Fra Fredrikstad, daglig innom bloggen din, men desverre elendig til å legge igjen kommentar.
Du har en veldig koselig og ujålete blogg som gleder og inspirererer.

Er 36 år, og har tre barn i alderen 2-10 år. Ingen blogg, men liker interiør, baking, hage, gode venner og ikke minst familietid.

Riktig god førjulstid til deg og dine!


Maritklem

KROnPRINSESSENE sa...

Hei, jeg er ofte innom deg og synes du har en veldig koselig blogg :)
Alltid nydelig blomster og skriver så variert og fint.
Fantastisk med 3000 treff da ;)
Ønsker deg en fortsatt fin desember-uke!
Klem May Helen

Anonym sa...

Jente 24 år fra Hamar som er student. Er innom bloggen din stort sett hver dag! Jeg synes du skaper en så herlig stemning med bilder og tekst :) skjønner deg svært godt når du velger å skrive bloggen din som en koselig "boble" man kan dykke inn i som du tidligere har uttrykt - fritt for kjas, mas og rot! Jeg har stor glede av å ta del i boblen din selv når hverdagen kjaser ;)

Takk for at du deler hverdagslige gleder og inspirasjon med oss! :)

Anonym sa...

Hej Silje,
Igår kikkede jeg ikke lige indenfor hos dig, men jeg checker næsten din blog hver dag for at se hvordan du og din familie har det deroppe i det skønne Norge - nyder at du skriver om lidt at hvert - og synes at du bare er alletiders mor, som sørger for at ungerne får en fantastisk barndom.
Jeg er en dansk "pige" på 45 år bosiddende i Holland med hollandsk mand og en datter på 13 år.
Håber at du får 3000 reaktioner tilbage ;o)
Glædelig jul samt et godt, sundt og lykkebringende nytår til dig og dine ønskes du af Charlotte

Ævlebævle sa...

Jeg er næsten inde på din blog hver dag, er rigtig glad for din blog, men desvære ikke så god til at lægge kommentar.

Små glimt... sa...

Hei. Eg er innom deg i ny og ned, får mykje inspirasjon!
Takk for fin blogg! Vil ønske deg og dine ei go jul, og eit velsigna nytt år! Marie

Franske drømmer sa...

Trine 23 år fra Sandefjord- odelsjente i Ulefoss ;)
Har lest bloggen din et par år, og suger til meg alt du skriver.
du skriver så levende! :))

Bor i en leilighet med mann og pus, og en bonusdatter annenhver helg :) Drømmer om hus, men er ikke helt sikre på om vi skal overta gården/evt bygge på tomta i Ulefoss, eller bo her i Sandefjord,
(jeg heller mer mot det siste, er avhengig av sjøen;)

Den landlige og nostalgiske stilen ligger mitt hjerte nærmest :)

Ønsker deg og dine en herlig førjulstid!

Klem

Anonym sa...

Hei Silje.

Jeg er innom bloggen din daglig, og har vært det i flere år. Den er så fin. Flotte bilder og fin tekst og masse flott interiør.

Jeg er 33 år fra Skien, har ei datter på 9 år. Har ikke blogg enda, fortsatt i tenkeboksen når det gjelder det.

Har etterhvert skjønt at vi har felles kjente, Charlotte til Martin er søsteren min :)

Ønsker dere alle fem en fortsatt flott førjulstid.

Hilsen Tine

monica sa...

Hei Silje!

Jeg er en av de 3000 som besøkte deg i går,og alle andre dager.
Du har en kjempe flott blogg,så koselig hus, og er en mamma,kone,husmor og en vertinne de fleste kunne ønske seg eller å være.
Alltid moro å se innom deg,finner inspirasjon til det meste
Og det beste er vel at du er litt som oss andre vanlige (uten blogg også)..
Kos deg med resten av ventedagene til jul : )

Riktig god jul og godt nytt år : )

Monica 29, fra Hvittingfoss, godt gift..
To bonusbarn og to riesenschnauzere : )

Anonym sa...

Hei! På tide at jeg legger igjen en kommentar her=) Jeg er ei to- barnsmor på 26 fra Hedmark, som er innom bloggen din hver eneste dag..og jeg elsker den=) Du har en utrolig flott og inspirerende blogg, og du har en helt fantastisk evne til å skrive så levende=)) Blir alltid i så godt humør av en tur innom bloggen din<3 Øsnker deg en forsatt fin adventstid ig jul!!! Stor klem fra meg

Camilla sa...

Hei!
Du har en nydelig blogg! Blir alltid i godt humør av å lese den! Hilsen Camilla, 4 barnsmor fra Rygge gift med Porsgrunnsmann:-)

Erika sa...

Hei Silje!
Jeg er ei trønderjente med ei jente på 3 og en gutt på 1 år. Har fulgt bloggen din et par år nå og er fortsatt innom daglig. Nydelig blogg; flotte stemningsbilder og så skriver du så koselig. Klem fra Erika

kirsti sa...

Hei! Jeg er en Bergenser på 43 år,3 barn (7-12-16). Veldig intressert i interiør, får masse gode ideer fra dere bloggere. Din blogg har jeg fulgt nå i et par år, men er ikke så flink til å legge igjen kommentar. Men er en stor fan.

God Jul, Silje

Klem Kirsti

martina sa...

Io ti seguo ogni giorno dall'Italia! Mi piace l'atmosfera della tua casa, piena di amore, di serenità e di gioia. Sei brava in tutto quello che fai e trasmetti la gioia di vivere. Grazie. Un abbraccio, Martina

Anonym sa...

Hei!
Jeg er 3 barnsmor fra Gudbrandsdalen og er en fast bloggtitter hos deg. Jeg jobber deltid og "fulltid" hjemme. Koser meg ien hektisk hverdag med kombinasjon jobb, familieliv, baking/mat, håndarbeid og interiør. Har lagt igjen noen kommentarer hos deg anonymt siden jeg ikke har blogg selv. Jeg synest du har en kjempefin blogg akkurat slik som jeg liker det! Det er ikke sjelden jeg ser at vi har kjøpt noe likt både i interiør og spesielt barneklær hi-hi!Du blander så flint gammelt og nytt, og julen må absolutt være rød :) Får inspirasjon av å lese bloggen din! Takk skal du ha :)

Ha en fin før-jul videre

Hilsen Ingrid

Maria sa...

Maria, 26 år - kone, mor til en liten gutt (foreløpig), fra Fredrikstad. Er en hyppig leser (gjerne daglig, og noen ganger flere ganger om dagen), men er fryktelig dårlig på å legge igjen hilsner. Koser meg veldig med bloggen din, og lar meg som så mange andre inspirere støtt og stadig. Veldig glad i mange av de samme tingene som deg; familie, høytider (jeg er barnslig glad i julen!), baking/matlaging, håndarbeid, blomster (selv om fingrene mine ikke engang har grønne flekker, tror jeg;)), osv., osv., osv. Syns det er så hyggelig med din blogg som er så preget av hygge og god stemning! :)

Ønsker deg og familien din en riktig god førjulstid, og en fredfull og god jul! :)

Maria

Gotteriogsann sa...

Heidi her.
2 barns- mor, jobber som pedagogisk leder i barnehage, og forsøker å innrede mitt 60- talls hus i en stil som jeg liker (noe som ikke alltid er lett).
Jeg prøver å fokusere på det som gir meg lykke i hverdagen, noe som gjenspeiler seg i bloggen min, iblandet noe annet også. Kom gjerne innom http://gotteriogsann.blogspot.com

Bloggnavnet mitt er ett barns feil uttale av mitt etternavn, men jeg synes det passer bra allikevel.

Jeg er innom bloggen din nesten hver dag, men er dessverre ikke så flink til å legge igjen kommentarer.

Ønsker deg og dine en fortsatt god førjulstid.

Hilsen Heidi Gottfridsson

Anonym sa...

Hein trine her ,fra tromsø:-)syns at du har en veldig fin blogg:-)

Anonym sa...

Katrine fra Porsgrunn. Jeg er mamma til tre prinsesser. Titter innom bloggen din hver dag. Syntes den er så koselig og den gir så mye inspitrasjon. Du har en fantastisk flott blogg :) :)

Ane sa...

Hei! Etter å ha sett igjennom kommentarene dine, jeg er nok en av dine yngste, faste lesere. Likevel lar jeg meg inspirere av flotte bilder av hus og hjem. Ane (anes-krok.blogspot.com)

Johanna sa...

Hei :) Jeg er en jente på 18, har fulgt bloggen din en god stund, og liker en veldig godt! Kommer fra en gård utenfor Haugesund, men har akkuratt flyttet ut :)

Anonym sa...

Tone fra Nøtterøy er 30 år gammel og har to jenter og samboer. Jobber som Sykepleier og trives med det.
Glad i interiør,hjemmekos og familieliv. Synes du har en utrolig flott blogg og er hyppig innom og henter litt inspirasjon. Ønsker deg og dine en riktig god jul.

FruLykkelig sa...

Her er jeg, 23 år, to barn (snart tre). Er innom bloggen din hver dag, synes du alltid legger ut så fine bilder! Du har et kjempe koselig hus og jeg liker stilen din :)

Annes Hjemmehygge sa...

Anne fra Hillerød/Danmark her.
Jeg er vild med din blog - den har så dejlige billeder og er simpelthen så hyggelig at læse.
Jeg ville gerne have dine evner for indretning og opsætning.

God jul til dig og dine herfra :-)

May Lene sa...

Hei! Jeg er en 21 år gammel lærerstudent bosatt på Hamar. Er innom bloggen din hver dag - du er så flink til å både skrive og ta bilder. :) Synes du har så fin og koselig stil hjemme hos deg, så henter mye inspirasjon her! Drømmer om å få et liv som ditt når jeg blir eldre :)

Te'ena sa...

Ja, nå var det tid for å legga igjen ein liten kommentar! Eg heiter Te'ena (tidl. Kristine) og sit så langt vekke som i Jerusalem i Israel og les bloggen din! Eg er også veldig glad i tradisjonar, høgtider, og i å bruke mykje tid saman med borna mine (på 5 og 7), der me gjerne baker, lagar eit eller anna, eller gjer noko anna koseleg saman. Også kosar eg meg med å stulle og stelle og pynte her heime, og din blogg er ei av inspirasjonskjeldene! =) Takk for ein kjempefin blogg, Silje!

TAB sa...

Hei! Er ofte innom bloggen din for inspirasjon. Særlig i juletider.. ;)
Har datteren Ronja på 1 1/2, og lager en blogg om henne.
God jul til deg og dine :)

Heidi sa...

Hei på deg !

Er innom stort sett hver dag, men dette er vel første gang jeg kommenterer. Jeg er 35 år, har 3 barn i alderen 2-11 år. Jobber frivillig deltid som sykepleier da jeg setter familielivet høyt og ønsker å være mest mulig tilstede mens de er små. Har fulgt bloggen din over ett år.

krilist sa...

Sunnmørsdame, lever i ei maskulin verd med mann og fire søner 6-15 år. Stikk stadig innom deg for litt inspirasjon i kvardagen, men legg vel heller sjeldan igjen ein kommentar. Alltid hyggeleg å stikke innom - syns eg kjenner deg, sjølv om eg ikkje gjer det..

Akkurat no forstår eg ikkje korleis det er mogleg at det er jul neste laurdag, for det ser absolutt ikkje slik ut her i heimen!

God jul!

elisabeth sa...

Elisabeth fra Trondheim, 20 år.
Jeg elsker å titte innom bloggen din, og gjør det med jevne mellomrom. Så mange koselige og inspirerende innlegg med supre bilder. Sitter her og drømmer meg helt bort når jeg leser. Kommer til å følge deg fremover også.

Klem :]

Silje sa...

Jeg er Silje fra Porsgrunn (jada, samme navn og samme by! :-)). Opprinnelig er jeg fra vestlandet, er gift og har en sønn på 1 år. Jeg er innom bloggen din innimellom, og syns den er veldig fin!! Har ikke kommentert hos deg tidligere, for det er jeg dårlig på...
Ha en fin julefeiring!

Klem Silje

Jeanette Renting sa...

Hej Silje!
Jeg bor i Holland, gift og mor til 4 (21,19,17 og 13). Jeg arbejder i en forretning med boligudstyr.
Jeg kan godt lige din blog.Meget hyggeligt.
Jeg oensker dig og dine en god jul og en kaempefin 2012.

Jeg heter Annika sa...

Hei!
Jeg heter Annika og jeg og familien min følger bloggen din fra Singapore! Siden vi bor i et land uten årstider er det så fint å følge med på bildene, stemningen og tradisjonene i bloggen din! Føler at vi er litt "hjemom" på en måte!

Nå er vi hjemme på juleferie men må innom å smugkikke nå også!!

God jul og godt nyttår!

Bdicte sa...

Hei Silje!

Jeg er Benedicte, 28 år fra Tromsø. Jeg er gift og har to barn på 4 og 7 år.

Jeg er veldig glad i bloggen din pga tradisjonene dine, flotte bilder og mange fine tips og ideer:)

Ha en flott dag!
Klem
Benedicte

Anonym sa...

my name is Ulrike, 43 years old, with my husband and 3 children I live in Germany and this is my favourite nordic blog. thank you for your lovely and inspiring photos!
merry christmas & a happy new year to you and your family
Ulrike

Anonym sa...

Hei,
Jeg fast innom bloggen din flere ganger i uka. Det er ikke mange blogger jeg følger, men din gir meg en harmoni i kropp og sjel.

God jul til deg og dine.

Hilsen Heidi, Ski

AM sa...

Hei! Jeg er 30 år og bor i Oslo sentrum- opprinnelig bygdejente og småbrukerdatter fra Hadeland :) Bor i leid leilighet med min kjære samboer og to pusekatter! Vi flyttet inn i september og fortsatt er det et par flytteesker å tømme... Jeg er interessert i interiør og foto og liker å utfolde meg kreativt med hobby og sånt:) Liker veldig godt stemningen i bloggen din, og bildene dine er så fine! Jeg liker også rød, grønn og hvit jul!

Henger litt etter i blogglesingen siden jeg var på to ukers ferie i november, men har lest meg gjennom innlegg fra midten av forrige måned til nå. Får skikkelig julestemning inne hos deg!

God jul til deg og dine! :)