torsdag 17. november 2011

Høy rosafaktor


Hos oss nærmer det seg dagen for barnebursdag, og en liten frøken gleder seg veldig! Det gjør igrunn mammaen også:) Bare synd man må rydde og vaske også, skulle ønske jeg bare kunne bake og pynte;)

ha en flott torsdag!

4 kommentarer:

visbysjarm sa...

Koselig med barnebursdag. Gleder meg til å se årets borddekking for Augusta ;-)

Ha en fin kveld ;D

Anonym sa...

Å vaske FØR en bursdag er bortkastet!! Rydd det pent. Vask over toalett og servant på badet, bytt til nye handkler... og vips!!! Vask etterpå.. det må du likevel. Det folk ser og bryr seg om er maten, pynten og at vertskapet slapper av..
Hilsen snuppa til Silje som er erfaren selskapsistandsteller og som mang en gang har irritert seg over å bruke energien min på feil plass før et selskap.. og dermed vært sliten når folk kommer....he he.. GOd bursdag!!

Vitaboet sa...

Hei Silje.

Ville bare kikke inn og ønske deg en fin helg. Koselig med bursdag, gratulerer til lille Augusta.

Fikk en reklamebla fra Kid i uken, måtte dra direkte og kjøpe den nydelige bollen "Freja". Hun i butikken sa att mange setter blomster i den:) og jeg ser jo at du også har denne bollen, og med en azalea, fast lilla, jeg kjøpte en hvit: sammen med litt dekorasjons "englehår" som jeg kaller det. Bollen er virkelig nydelig. Kommer passe så bra nå under hele julen, ikke sant?

Nyt fredagen og kos deg med familien din:). He skal julpyntes hele helga, skal nyte den lenge i år, da jeg reiser bort en uke i desember:). Gleder meg til å så deres vakre hjem pyntes;).

Klem Camilla i Vitaboet.

Lene sa...

Heisann. Artig og inspirerende å se på siden din. Jeg las om bloggen i kamille mor og barn. Jeg lurte på hvor du har kjøpt disse nydelige papptallerkene i blått med blomster?? Hilsen fra Lene