tirsdag 25. oktober 2011

Siste sjanse!I kveld kl. 22 trekker jeg vinnerene av èn million besøkende-give away'en min, om du ikke har meldt deg på enda kan du gjøre det HER!
Jeg blir stadig mer glad i gammeldagse blomster, og falt for denne duse rosa alpefiolen. Kanskje det blir en av juleblomstene hos meg i år!

ha en fin ettermiddag alle sammen!

6 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Kjempefine disse "gammeldagse" blomstene.. Jeg synes foreksempel at juleglede er like så viktig til jul som julestjerne.. Fint bilde av alpefiolen din!

Sandra sa...

Spent på kveldens trekning! :)

Jeg liker også alpefioler, de er veldig vakre og dekorative! :)

Anonym sa...

Heia Silje.Du har en kjæmpefin blogg og jeg får alltid masse inspirasjon.Skjønner at du har mange som følger med deg i hverdagen din:-)Kristin

I.A. sa...

Det røde huset med hvite karmer - det lukter kjærlighet fra hvert eneste innlegg. Naturlig, koselig familieliv, med de verdier jeg tror de aller fleste av oss innert inne støtter - tid sammen, å skape et hjem der alle trives. Jeg tror det røde huset med de hvite karmene alltid vil være en trygg havn å komme tilbake til for de 3 små som en gang vil forlatt redet. Lykke til videre med blogginga! Jeg setter pris på å følge deg.

Tonerose sa...

Åh, stemmer - jeg må jo huske å melde meg på! moro moro!! :o)

Jeg er OFTE innom bloggen din, vanligvis ifra mobilen mens jeg ammer - så det er desverre ikke så ofte det blir til at jeg legger igjen spor etter meg. Men du er vel den bloggen jeg er oftest innom! Her er det alltid HERLIG å være!!! :o)

Hjertelig takk for at du tar deg tid til å lage en så NYDELIG blogg, snille deg!! ♥

Jeg kunne ikke vært mer enig - jeg også har fått litt "dilla" på slike gammeldagse vakre blomster.. Før synes jeg feks ikke pelargonia var det helt store, mens nå synes jeg de er SÅ nydelige! ...og tror du ikke jeg begynner å få skikkelig sansen for begonia?? DET hadde jeg ikke trodd! hihi.

Jeg håper du har en HERLIG uke, den beste på LENGE!! :o)

Stor klem fra meg!

Anonym sa...

Hei!

Liker alpefioler:) Kommer på at jeg kjøpte en hvit alpefiol på rema sent i går da jeg handlet mat.Siden det var full rulle da jeg kom over dørstokken ;) ( 3 barn og leggetid...) glemte jeg hele alpefiolen i gangen... he-he... takk for påminnelsen ;)

Hilsen Ingrid E