onsdag 19. oktober 2011

HALLOWEENFEST!


For noen uker siden bestemte Augusta, Ferdinand og jeg at vi skulle arrangere halloweenparty! Inspirasjonen fikk vi da ungenes snille tante Anette ga dem hobbyutstyr til å lage halloweenkort med! Med svarte ark og konvolutter, og dekor i gjennomsiktig plast. Og da hun i tillegg hadde handlet halloween-stæsj til dem i New York forrige uke, var det bare å arrangere fest!Bordet ble dekket med papptallerkener og glass, ungene hadde bestemt at vi skulle ha pølsefest. De var også med på å velge ut hva vi skulle kjøpe inn til festen, det var stor stas! Og ventetiden virket laaaang for de to spente små i morgentimene i dag...Det ble en svært så vellykket fest, og selv om det bare var fire barn var det ikke noe å si på hverken stemning eller lydnivå:)

Her ser dere det Anette hadde kjøpt i NY, sett med muffinsformer og figurer til å sette på, og kakestrøssel med blader i høstfarger. Tusen takk tante Anette, du er så snill! Hun har tidligere gitt oss muffinssett med jungeldyr og ballerina-feer! Skulle ønske vi hadde flere slike ting i Norge også!
 Vi prøvde å holde pynten litt "snill" siden deltakerne var såpass unge i alder:) Avkappede fingre og blod droppet vi, for det fantes virkelig mye ekkelt i butikken.

Halloweenparty ble en suksess for de små, som hadde kledd seg ut i svarte kapper og med ansiktsmaling. Og selv om det er deilig for mor i huset å kunne dumpe ned i sofaen etter en slik dag, er jeg mest av alt så glad for at ungene har storkost seg, og det var igrunn en svært takknemmelig fest å arrangere!

ha en super kveld!

14 kommentarer:

Sommerjenten sa...

Så utrolig stilig! Her var det masse inspirasjon! Så fine muffinsene var pyntet! :)

Fin kveld videre!

Klem Lene

Charlott sa...

Så koselig Silje! :) Er hyggelig å lage til litt fest og moro for ungene. Flink du er!!

Håper alt står bra til hos dere.

Klem Charlott

Anonym sa...

Looks great!!
Greetings from Germany!!
Anja

Mogi`s Cottage sa...

Wow, happy Halloween. Wonderful Ideas and very nice pictures.
Best regards Tina

The Smiths sa...

Herlige bilder! Skjønner at ungene koste seg!

Christine C sa...

Det så ut som en særs vellykket halloweenfest! Takk for masse herlig inspirasjon :-))

Siri sa...

Åh, så stilig! Dette blir nok en vellykket fest! :-)) Klem Siri

hjertero.com sa...

Så morsomt! Finfin pynting, og jeg det var jo snilt, "pent" og barnevennlig dette her. Tipper de koste seg! Cupkakesene så ikke feil ut de heller... Nam nam!

Klem :)

Karin sa...

Så utrolig bra!!! Festlig!!! Er ikke så glad i halloween jeg da men dette så veldig morro ut.Skjønner godt at dette ble en suksess. Du finner på så my spennende med barna dine. Jeg elsker å se når du dekker bord,ser ut som en proff har gjort det. Ønsker deg en god uke videre.Klem fra Karin

Frøken Diamantus sa...

Hei.

Artig m halloween fest:) vi skal lage til vår andre nå og vil ha dette som tradisjon..den snille varianten her også;)
tenkte bare tipse deg om etsy.com...der handler jeg vårt halloween stæsj..masse muffins pynt og diverse:)

ha en fin kveld videre da:)

Livy sa...

Det må ha vært helt suuuupert å ha vært gjest her!!!

Hanne Mette sa...

Så flott dere har stelt i stand! Kan tenke meg dette var stor stas for ungene.

Klem fra Hanne Mette

Mailinn`s interiørblogg sa...

wooow..sååå stilig. Alt ser gjennomført ut til den minste fingerspiss..skikkelig halloween fest. Var nok moro for både store og små=)

Marie sa...

Tipper ungene storkoste seg på denne festen ja ;)

Kan jeg spørre hvordan du lager kremen du har på muffinsene dine? Den ser så fin og "stiv" ut, min blir alltid så "suppete" ;)

Ha en fin torsdagskveld:)