tirsdag 6. september 2011

Travle, gode dager!


Med høsten kom også hverdagen for fullt. Vi har travle, men gode dager. De fylles raskt opp av bursdager, barseltreff, svømmekurs og foreldremøter, men vi tilbringer ihvertfall tiden sammen, og det er det som betyr noe. Jeg liker at det kan være hektisk i perioder, men har også behov for roligere dager innimellom.

I dag har vi feiret vår skjønne nevø som fyller fire år! Husker så dagen for fire år siden. Da var jeg gravid med Augusta, og trillet tur med Ferdinand i vogna i nydelig høstvær. Gleden og stoltheten var stor da mamma ringte og fortalte at den lille gutten var kommet til verden, vår andre flotte nevø, og to fartsfylte fettere til våre barn. I dag lekte ungene sammen på gutterommene, med musikk på full guffe, og kom bare ned for å spise kake. De begynner å bli store de fine ungene våre!Håper du også nyter høstdagene, i et tempo som passer deg:)


I dag ble det høstbilder i repriser, får ikke knipset nye i øsregnet som er om dagen:) Kommer sterkere tilbake!
ha en fin kveld!


til dere som har spurt om ting etter forrige innlegg, så skal jeg svare der nå;)


5 kommentarer:

hjertero.com sa...

Det er godt at tempoet går litt i bølgedaler! Værgudene ser ikke ut til å gi oss fine, tørre høstdager de nærmeste dagene, men de kommer nok!

Håper dere koste dere i bursdag!
-Og takk for nok en koselig formiddag :)

Klem klem

polkadotpeticoat sa...

Happy Autumn to you as well...

Rosehagen sa...

De første høstukene er alltid litt ekstra hektisk med oppstart av skole og barneår med foreldremøter og alt annet;)
Heldigvis roer det seg litt etter hvert.
Nydelige bilder du har,-som vanlig.

Kos deg i bursdag;)
og ha en flott uke i regnværet;)

Høsthilsen fra Ann-M.

visbysjarm sa...

Koselige bilder! Skikkelig god høststemning gav de meg! Ha en fin dag ;-)

Kjersti Berg sa...

Hei igjen Silje. Takker for svar om peisen. Ikke lett det der med å bestemme seg. Og det må vi ha gjort FØR kulda setter inn... Koser meg jo, som tidliger nevnt, med å bla rundt i gamle innlegg hos deg her. Der kom jeg over noen lysholdere til jul, som jeg likte veldig godt. 4 barn stående på hver sin plate, med stearinlys. Kan ligne på Carl Larsson figurer, men finner ikke disse på candydesign. Vet du hvor de kommer fra? Linker deg rett inn til siden du har dem på. http://silje-sin.blogspot.com/search?q=venninner+p%C3%A5+gr%C3%B8t. Klem Kjersti