fredag 25. mars 2011

Klare for helg!I dag har Augusta og jeg vært på en liten bytur! Vi skulle ikke handle så mye, men måtte blant annet ha votter eller hansker til Ferdinand, ikke lett å finne på denne tida! Det har kommet så masse fint i butikkene nå, så en søt sommerkjole til Augusta fikk bli med hjem. I tillegg spiste vi is og var på kafè, faste rutiner på bytur:)Ferdinand har sovet hos mamma i natt, og da han kom hjem i sta hadde han med seg en flott bukett med hvite tulipaner til meg, plukket i gartneriet hvor mamma ofte kjøper blomster! kjole fra h&m


Tusen takk for alle fine ord om stelleplassen til babyen! Stellematten er kjøpt i en lokal barnebutikk, merket er italiensk og heter Primi Sogni.
ha en fin helg!

11 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

titter innom for å ønske deg og dine ei riktig fin helg=)
nydelig stelleplass altså. Jeg venter en liten prins om noen uker, og bygger selv rede. det er så utrolig koselig å lage alt klart til de søte små:)

Fjordheim sa...

Så heldig du er som har fått så nydelige blomster av din sønn.
Ja dei skal tidlig krøkes. Sies det. Nydelig kjole frøkna har fått. Da kan bare sommeren komme
Så koselig stelleplass du har laget til. Der får du nok mange koselige stunder med den lille etterhvert.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Drømme Hjemme sa...

Nydelig kjole, den likte jeg. Så koselig du har gjort det til den lille som kommer snart.
Ønskewr deg og din familie riktig god helg.

Klem fra Linn

carina sa...

Så utrolig fin kjole!
Ha ei fin helg:)

Tonerose sa...

Det er alltid så herlig å titte innom bloggen din, så positiv og herlig lesning og bilder!! Nydelig stelleplass! :o) Tenk at det ikke er lenge før nå, kjempespennende!!

Ønsker deg en helt vidunderlig helg, jeg håper formen din er fin!! (selv om det er begrenset hvor bra den kan være, man er jo gjerne litt sliten på slutten av svangerskapet - og dårlig med søvn...)

Stor klem! :o)

Rosehagen sa...

Så flott kjole og tulipaner:)
Stelleplassen i innlegget under var bare super.
Ønsker deg lykke til.
Klem:)

Villa Drømmeverden sa...

Så herlig kjole! Må nok ut på en titterunde skjønner jeg:)

Koselig plass til babyen! Nå er det vel ikke lenge igjen:)

God helg, Silje!

Klem fra Margit

Beth sa...

Dette blir en søt sommerkjole til en liten prinsesse til sommeren!

Anonym sa...

Hei ... Vil du fortelle hvor du har kjøpt den oppbevaringen som henger på stellekommoden ? Har leita etter sånn :) klem Janne

silje-sin sa...

Hei Janne! Vet du, jeg husker faktisk ikke, beklager! Har hatt den i flere år. Merket heter JaBaDaBaDo, og er svensk, hvis det kan hjelpe! God helg! klem fra silje.

Mona sa...

Nydelige bilder igjen!! Den kjolen ble med oss hjem fra h&m idag også! Hadde med min datter på 5 år på shopping, så da ble det ny sommerkjole (eller flere og mere klær faktisk) Stolt som en høne etter dagens fangst er hun hvertfall!! God lørdagskveld!!