lørdag 19. februar 2011

Krans med hvite roser



På bytur denne uka fant jeg en krans som passet fint på hjørneskapet i stua! Det var et stort hjerte og en girlander med hvite roser som ble solgt hver for seg, men de i butikken hadde bundet det som en krans!



Hvite roser (av mer levende sort) ble også helgas blomster. Jeg kjøper stort sett alle avskårne blomster hos Mester Grønn, synes de har godt utvalg og bra priser.



 Jeg har fått et par spørsmål jeg har glemt å svare på, så jeg tar det her:

Fargen på soverommet vårt heter Gustaviansk blå.
Lysekrona over spisestua vår er kjøpt i en lokal interiørbutikk for snart 6 år siden, og jeg vet dessverre ikke hvilket merke det er.


Dere som spør om ting og ikke får svar, spør gjerne igjen! Jeg er ofte flinkere til å svare andre gangen, dessverre!



 Her har vi en fantastisk vinterdag i dag, med strålende blå himmel! Nå skal mann og barn ut på ski, og senere blir det kino og McDonald's-besøk, ungene gleder seg stort:)



ha en flott lørdag!

20 kommentarer:

artemanoCReativ sa...

Oooooooh! So ein schönes Rosen-Herz! Da kenne ich einen Schrank bei mir, dem würde das Herz auch gut stehen.

Ein schönes Wochenende!
Christl

Sommerhuset i bakken sa...

Det var en nydelig krans. Kjempesøt og dekorativ.

Ha en finfin lørdag!

FruFly★Heidi sa...

Nydelig krans! Og jeg har ikke lest det innlegget om kritikk før i dag og må jo bare kommenterer litt til det også. Eller det vil si, jeg må støtte deg. Jeg synes det er helt utrolig at folk skal komme med negative kommentarer og legge seg opp i hvordan andre velger å blogge, bruker bilder og hva man fokuserer på i bloggen. Jeg er helt enig med deg, dette er din blogg, dine valg og det må respekteres. Jeg skjønner veldig godt at du bruker bloggen som et fristed, det gjør jeg også. Håper du ikke mister gleden ved å blogge, prøv å se alle de positive kommentarene (vet de negative fester seg mye mer), men det er mange som inspireres og gledes av deg, det er lett å se! God helg!:) Klem fra Heidi

Fru Andersen sa...

Kjempefin krans! Passet godt på det flotte skapet;-)

Ønsker dere en fin lørdag videre!

Gry sin lille verden sa...

En hærlig rosekrans :) Jeg syns det er flott med hvite roser. Sitter og ser på en bukett som har stått siden morsdag med blanding av forskjellige farger roser og de hvite er bare helt nyyydelige :)

Ha ei flott helg videre!

Klem

Mogi`s Cottage sa...

Hi, your header is great. You always have such wonderful ideas. Please tell me, do you have something like a gardencenter or a flower shop? Iam asking because of your beautyful new flower decoration almost every day.
Have a nice weekend! best regards
TINA

Medinella sa...

Da har du sikkert handlet blomster av meg:) Jeg jobber på Mester Grønn på Down Town....Hvis ikke du handler på Herkules... Bra du er fornøyd med blomstene da :)

Kjempe søt krans forresten...

Ha en fin dag!!

Anonym sa...

Kjære Silje!
Jeg har snart fulgt bloggen din i 3 år. Kom over den i juni i 2008 da jeg var gravid med minstejenta og skulle innrede barnerommet hennes. Takket være deg har jeg endelig etter mange års prøving og feiling funnet min interiørstil i hjemmet. Bloggen din har gitt meg gode tips og inspirasjon i hverdagen som småbarnsmor. Jeg føler etterhvert at jeg har blitt ganske godt kjent med deg. Vil med dette bare takke for det du gir oss gjennom bloggen din. God helg til deg. Klem fra Marie

Anonym sa...

Åååå, nydelig krans. Kan jeg spørre hvor du fant den? Har lett etter noe liknende..

Romantiske Stinemor sa...

Nydelig krans:-) Håper du får en fin kveld videre..:-)

Anonym sa...

Hei og hå. Her er det fint å komme på besøk. Oppdaget bloggen din for noen dager siden, og synes du har så behagelige farger og bilder, ikke minst. Jeg synes du har an veldig fin blogg. Vårfargene dine er så innbydende. Ha en fin lørdagskveld. Klem fra Mai Liss.

Gry sa...

Hei Silje!
Du finner så mye fint! Kunne gjerne tenkt meg en liknende krans;) Jeg gikk på leiting etter noe å ha på dodøra etter at vi flyttet inn, lette etter noe i den dur... Det endte med en liten hjertekrans bundet av tynne greiner.

Termin ja, tre uker igjen... Jeg var på en ultralyd i går, og fikk se noen 3D bilder av lillegull. Jeg kan knapt vente med å treffe henne:)

Ha en fin kveld!
Klem fra Gry

Marya sa...

Vakre bilder :)

Kristine sa...

Utrolig fin krans! :-) Den vil jeg gjerne kopiere ;-) Har rosene, må bare finne hjertet. :-)

En fin søndag ønskes deg og dine :-)

Klem Kristine :-)

Talentina sa...

så koselig dere har det! veldig fin krans!!

Siri sa...

Hei, hei Silje!

Nydeleg krans - du lagar det så koseleg rundt deg! Har ikkje fått med meg noko av kritikken av bloggen din før no - men eg lyt seie meg einig med mange, mange (ja truleg 99%) av lesarane dine: for noko tull!!! Du lagar ein nydeleg blogg, der du gledar oss som les med kvardagshygge, fine tips, og let oss ta del i dagen din. Vi som har lest bloggen din ei stund veit jo godt at du ikkje berre har "rosa" dagar (det har vel ikkje nokon???) men du er så flink til å glede deg over dei små tinga. Dei som klagar trur eg er missunnelege på bloggen og kvardagsgledene dine - og dei burde la vere å lese! At du delar koslege bilder av borna dine e no heilt naturleg - det gjer jo nettsidene til skulane og barnehagane og - så du handterar bloggen din heilt supert og eg håpar du vil dele litt av kvardagen din med oss lenge, lenge. Ha ein fin søndag Silje.

Med vennleg helsing ei som likar bloggen din godt -Siri-

Gry sa...

Så søt krans:-)

Ha en fin søndag:-)

klems:-)

Anonym sa...

Nytt spørsmål:
Hvor har du kjøpt det fine fuglebrettet i metall?
Hilsen en i Stavanger

silje-sin sa...

Hei du i Stavanger! Fuglebrettet er kjøpt på en BoGrønt-butikk. Håper du ser svaret her! hilsen Silje.

Anonym sa...

Hei. Hvor er den prismelampen kjøpt.( den i hjørnet ) ?
Mvh Trude H.