fredag 31. desember 2010

Godt nytt år!
Kalkunen står i ovnen og bordet er dekket. Snart kommer gode venner på besøk!Jeg vil ønske alle mine kjære lesere et....


torsdag 30. desember 2010

Nyttårsbukett!
Nyttårshandelen er unnagjort, og både mat og blomster er i hus. Jeg satt sammen en bukett av kremhvite roser og noe smått skjønt med masse glitter på:)

I formiddag var Ferdinand, mannen og jeg en tur hos pappa skrotnisse. Jeg er flink til å ha med meg mye jeg leverer der for tida, men i dag ble noe med hjem igjen også! Litt stort og litt smått, jeg viser hva det er i morgen!

Vi spiste sen lunsj, og Augusta kom hjem fra overnattingsbesøk hos mormoren sin. Gjensynsgleden mellom ungene var helt rørende, de har jo vært vekk fra hverandre mange ganger, men det er sjelden det er lillesøster som er vekk. De kastet seg rundt halsen på hverandre, og har hengt sammen siden;)


Takk for koselige tilbakemeldinger på årskavalkadene mine! Det er smigrende og rørende å lese at så mange setter pris på bloggen min! Den hadde ikke fantes uten dere, vet dere;)ha en flott kveld!

Mitt år, del 2


Denne sommeren fikk vi unna en del prosjekter vi lenge hadde planlagt. Lekestua kom på plass, og det var utrolig mye mer jobb enn vi hadde sett for oss:)

I juli satt mannen opp stakittgjerde mot naboen, og jeg malte det (den ene siden må få et strøk til til våren). I tillegg laget vi et blomsterbed, med roser, lavendel, lammeøre og flere stauder. Det vokste villig i løpet av sommeren, og vi gleder oss til å følge utviklingen i året som kommer!Kos ble det også tid til, turer til stranda og Dyreparken. Lange, late og lyse sommerdager!I august plukket vi rips, solbær og blåbær, og lagde saft, syltetøy og muffins. Jeg elsker å pusle med sånt, ingenting smaker som hjemmelaget!August innebar også en mini-oppussing av vaskerommet, og en deilig uke på Kreta!September kom med sine nydelige farger, høsten er min favoritt.
 Jeg fylte 28 år, og feiret med alle jeg er glad i.I oktober fikk badet oppe et preg av mørkelilla, og ungene og jeg lagde fuglemat. Til stor glede både for oss og småfuglene! Verdens beste mann og pappa fylte 30!november flyttet verdens skjønneste dådyrfamilie inn til oss, og vi hadde fem rådyr (ekte altså;)) i hagen. Ungene snakker fortsatt om sistnevnte! Lille Augustamor fylte tre år, og det ble feiret med sessepott-bursdag!Og så kom desember, og jul.... Som jeg elsker! Vi har hatt en kjempedeilig juleferie sammen, og enda er det mange dager igjen, samt nyttårsfeiring med gode venner!


Men jeg innrømmer gjerne at jeg er glad det går mot lysere tider....


...vår.... ...og sommer! Tusen takk til alle dere som har fulgt bloggen min i året som har gått! Og takk for alt det fine dere skriver!


onsdag 29. desember 2010

Mitt år, del 1


2010 nærmer seg slutten, og jeg har bladd igjennom bildene fra de første seks månedene. Det gir meg en påminnelse og et håp om det kommer atter en vår, og det trenger jeg på denne tiden! Jeg synes januar og februar er tunge måneder. Vi får fylle dem med godhet og glede!

I januar fylles huset igjen med pasteller og blomster i herlige farger! Dagene går med til koselige inneaktiviteter, og det nydelige vinterværet tillot mye lek i snøen!Februar kommer, og endelig er det tid for løkblomster! Jeg har et stort behov for å omgis med pasteller, og rydder i serviset fra Figgjo.Dagene blir lengre og lysere, og herlige tulipaner får meg til å smile!I mars pynter vi til påske, og dekker bord i vårlige farger. Nå kommer våren!Nydelige april, med lek og rydding i hagen, og feiring av verdens beste Ferdinand som fyller år!I mai blomstrer epletreet, og lillebadet blir pyntet med lilla!Jeg planter masse uteblomster, som dessverre får seg noen turer inn om natta pga frost. Men våren er her, og de flotte hvitveisene også! I juni spiser vi norske jordbær, og lekestua innvies! Den ga masse lek og moro gjennom sommeren.


 Hver måned har sin sjarm, og nå går vi mot lysere tider! I morgen kommer del 2.
ha en herlig kveld!

tirsdag 28. desember 2010

Nytt servise, og nytt på kjøkkenet:)


En av julegavene jeg fikk av mamma var det rødprikkete serviset fra Green Gate! Jeg fikk til fire, så nå må jeg fortsette å spare:) Jeg har ikke noe servise fra GG fra før, delvis fordi jeg ikke har samvittighet til å kjøpe flere serviser, og delvis fordi jeg aldri hadde fått bestemt meg for hvilket jeg skulle spare på, vinglepetter som jeg er. Men så fikk jeg det altså i gave, og jeg tror det er dette jeg hadde valgt selv også!Et etasjefat fikk jeg også, så nå kan jeg be inn til kaffeslaberas;) Når jeg ser på bildene burde jeg i grunn be inn Emmeline og Den Gode Feen, som jo liker hhv polkadotter og fluesopper;)Jeg har et par skåler i GG fra før, i nettopp rød og lyseblå prikkete. Jeg synes det passer fint sammen, og dekte et bord med det for lenge siden, det kan du se her! Kofferthuset til Ferdinand sto tilfeldigvis på bordet da jeg tok bilder, og det burde jo nesten bli med på festen den også;)En caffe latte-kopp hadde jeg også fra før, den bruker jeg mest til svibler. Og så var det kjøkkenet! Som jeg skrev i går har vi lagt inn en ekstra lem på kjøkkenbordet, og snudd det andre veien. Nå har vi plass til seks (eller flere!) ved bordet, og ikke fire som før. Stoltrekkene er til jul, jeg kjøpte de på 70% i januar. Til vanlig trekker jeg om stolene med kjøkkenhåndklær, så nå må jeg ut å kjøpe nye, så jeg har nok til alle:)


 Nå skal vi ta på oss vinterklær, og sette ungene på sklibrettene sine, vi er nemlig bedt på julelunsj til gode venner som ikke bor så langt unna!
ha en flott dag!