tirsdag 30. november 2010

Feiring i rødt og hvitt!Tusen takk for gratulasjonene til bursdagsjenta vår! Vi har hatt en kjempefin dag, med koselig besøk av familien. Bordet ble dekket i rødt og hvitt, og vi serverte lasagne med tilbehør, og boller og muffins etterpå. Og sjokolade og marsipan da:) I år som i fjor har jeg bundet grankranser til spisestuestolene. Augusta var storfornøyd med alle pakkene hun fikk, det var blant annet dukker og dukkeutstyr og Hello Kitty-ting, hennes favoritter:) Og en søt liten vaskemaskin. Hun er ei skikkelig husmor allerede;) Bursdagsbarnet svinser fortsatt rundt her (kl er snart 21), det er visst ikke så lett å lande etter en treårsdag:)


Her er det nesten 19 minusgrader i øyeblikket, og klart for avslapning i sofaen:)ha en fin kveld!

Augusta 3 år ♥


Hipp hurra for vår skjønne Augusta som fyller tre år i dag


Hun ble vekket med muffins og bursdagssang, og av oss fikk hun en dukkevogn fra Brio (den kan absolutt anbefales, har aldri sett en så solid vogn!) Hello Kitty-muffins er bakt, og jeg gjør i stand til bursdagsfest!ha en fin tirsdag!

mandag 29. november 2010

Vinner av julekort!


Den heldige vinneren av valgfritt julekort fra kortshop.no ble Hanne med bloggen Rekkehuset! Gratulerer så mye, Hanne!Så flott å lese at så mange har gode erfaringer med å bestille kort fra kortshop! Takk til alle som deltok i konkurransen.ha en fin kveld!

Julekalender 2010


Sent i går kveld ble jeg ferdig med å pakke inn kalendergavene til ungene. De får hver sin pakke hver dag, men med ganske små ting, blant annet en del Disney-figurer jeg kjøpte på supersalg i sommer. For å unngå at det blir masse rot av alle tingene, tenkte jeg å ta ned to små kofferter fra rommene deres, og så kan de putte lekene oppi der, så er det lett å finne for dem også!

Jeg har fått en del spørsmål om jeg skal ha julekalender på bloggen i år, dvs nytt innlegg hver dag. Det blir nok til det, og det har faktisk blitt sånn det siste tiden, at jeg skriver noe hver dag.
Jeg tok storhandelen på Rema 1000 i dag, og kjøpte med disse søte kakeboksene. Passer fint siden vi fortsetter julebaksten denne uka!


Ikke glem å melde deg på give away'en hvor du kan vinne valgfritt julekort fra kortshop.no!  Jeg trekker en vinner kl 20 i kveld!ha en fin mandag!

søndag 28. november 2010

Adventssøndag hos oss!

 

          

I dag har vi startet dagen med å bake kakemenn. Ungene kjevlet i vei, og stakk ut sauer, juletrær og litt av hvert:) Oppskriften er den samme som vi brukte i fjor, den finner du her!De gamle pepperkakeformene er på plass i vinduet, og rykende ferske kakemenn ligger klare på fat og brett.
Senere kommer svigermor på besøk, vi tenkte å dra til byen og se julegrana blir tent, hvis vi våger oss ut i dette været!
Adventstaken er den samme som i fjor, funnet hos pappa skrotnisse, men kommer opprinnelig fra ikea. Jeg har pyntet den med furukvister, sløyfebånd og polkastenger. Og det første lyset er tent! Tenn lys !

Et lys skal brenne for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.
Må alle dele håpet så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.


Eyvind Skeie
 


ha en flott adventssøndag!og ikke glem give away'en i innlegget under, så gøy at så mange vil være med!

lørdag 27. november 2010

Vinn julekort fra kortshop.no!


Nå kan du vinne valgfritt julekort fra kortshop.no, i det antall du har bruk for!


Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget,
innen førstkommende mandag (29.11) kl 20!


Kortshop sitt store utvalg av julekort kan du se her!
lykke til!

Back on track!


Etter et døgn med den uhyggelige omgangssyken, er jeg endelig i form igjen! Ungene hadde det jo tidlig i uka, og jeg har igrunn bare gått og ventet, så hele uka har vært litt rar. Og pynt og kasser står fortsatt hulter til bulter, men i dag skal jeg lage det julekoselig her hjemme! I tillegg skal gjengen med smånisser få et sted i bo (i form av et pepperkakehus), så her er det bare å sette i gang! De fire nissene i tallerkenhylla har jeg arvet etter mormor og bestefar, og de er noe av den kjæreste julepynten jeg har.ha en flott lørdag!

torsdag 25. november 2010

Grønn pynt
Her "lover" jeg å ikke vise flere juleting med det første, også gjør jeg det med èn gang;) Men det er det som svirrer i hodet mitt om dagen! Jeg har lekt blomsterverksted på kjøkkenbenken i dag, og plassert svibler og amaryllis i kopper og kar:) Alle er hvite, og jeg gleder meg til de springer ut, selv om de er vel så nydelige nå:)


Jeg har funnet frem kongerøkelsen i dag også, og da kom julefølelsen raskt. Sammen med Odd og Sissel er det en uslåelig kombinasjon.ha en fin dag!

Nye sko!


I dag har jeg slått på stortromma, og brukt litt for mye penger på et par sko. Etter at jeg fikk barn, bruker jeg ikke så mye penger på klær og sko til meg selv (da vil jeg heller kjøpe ting til huset:)), og prøver å kjøpe ting som varer litt. Er jo ikke grenser for hvor praktisk man blir;) Vel, disse ble med hjem, og de er så gode! Jeg ringte mannen min etterpå og sa at han ikke trenger å tenke på å kjøpe noen julegave til meg, så jeg tror vi er fornøyde begge to;) Nå kan ihvertfall snø og vinter bare komme!

bildet er lånt fra timberland.noI tillegg var jeg innom blomsterbutikken og kjøpte svibler og amaryllis, og mose og furukvister. Sistnevnte er det jo for ille å betale for nesten, men i år rakk jeg ikke å plukke mose før frosten kom, og det frister lite å gå ut i denne sure vinden. Tre juleblader kjøpte jeg også, så de får jeg kose meg med når jeg har fått orden på dette rotehuset:)
ha en herlig torsdag!

onsdag 24. november 2010

Min ønskeliste...


..kan du nå lese på siden til Norske Interiørblogger. Kjempegøy å få være med, sammen med to bloggvenninner jeg har hatt fra jeg startet å blogge, Emmeline og Hulda!


Tusen takk til jentene bak NIB, dere gjør en kjempeflott jobb for alle oss interiørbloggere!

Koselig kaos!


Det er èn måned til julaften, fire dager til første søndag i advent, og jeg er i gang med å pynte til jul! Jeg har bestemt meg for å ta litt etterhvert denne gangen, så kanskje jeg er ferdig til søndag?:) Her er det ihvertfall julekaos akkurat nå. Det er dessverre ikke mulig å ta frem en og en eske, her må alle frem for at jeg skal få oversikt! Men det er koselig kaos, glade barn og julemusikk. Da klager ikke jeg:)Slik ser stuebordet og gangen ut i øyeblikket... Og man kan knapt se fargen på kjøkkenbenken... Men om noen dager dere, da skal det være klart! Frem til det skal dere slippe å se flere julebilder (regner med at noen synes det er ALT for tidlig;)) Slik som huset ser ut nå er jeg glad det er onsdag, og ikke lørdag kveld. Jeg pleier nemlig å begynne i adventshelga.ha en fin onsdagskveld!

Kortshop.no


I dag kan jeg stolt annonsere min nye annonsør på bloggen, kortshop.noJULEKORTFABRIKKEN KORTSHOP

Et lite murhus på Blindheim i Ålesund er allerede julepyntet. Kuler og kort (!)
henger på trærne, pepperkakene står på bordet, sviblene dufter deilig og
julemusikken strømmer ut av høyttalerne. Innenfor dørene er det det reneste
‘julenissens verksted’. Her produseres det julekort i lange baner. Røde, grønne,
lilla, sorte. Små og store. Avlange og firkantede. Tradisjonelle og moderne.
Noen få uten bilder, de aller fleste med mange bilder. Av store og små
rundt om i Norges land.

Kortshop er et lite, digitalt trykkeri som designer og produserer kort og andre trykksaker
til anledninger som bryllup/partnerskap, bursdag, fødsel, dåp/navnedag, konfirmasjon
og jubileum. Også JUL, da. Det er den absolutte høysesong, og da jobbes det
døgnet rundt.


Målet til Kortshop er at alle kundene skal kunne få sitt personlige julekort. Blanke ark
tas frem for hver kunde, og personlige bilder og tekst gjør hvert kort unikt.


Det trykkes ikke på fotopapir, men på et tykt, bestrøkent papir som gjør at
man kan trykke på alle 4 sidene av kortet. På denne måten kan man få inn
mange bilder og så lang eller kort tekst man ønsker.


I tillegg til kort produserer Kortshop dørskilt i pleksiglass og veggord. Kanskje et
julegavetips til ‘den som har alt’?
Gå inn på kortshop.no for å lese mer, og se alle de flotte produktene!

Følg med på bloggen de neste dagene, da kan en heldig leser vinne sine egne valgfrie julekort fra nettopp kortshop. De har mange flotte motiver man kan velge imellom, og det er jo alltid godt å kunne krysse ihvertfall èn ting av lista?
 

tirsdag 23. november 2010

Jul for meg


For meg må julen inneholde gammel julepynt, snø, nisser, pepperkakehjerter, juleblomster og grønt fra naturen. Av de materialistiske tingene altså! Mine julefarger er rødt, hvitt og litt grønt.

Hvordan er din jul?

Ser rundt på bloggene at mange lar nissene ligge igjen i esken. Det gjør forsåvidt noen av mine også, men ikke de gode, gamle. Ingen jul uten nisser:)


Jeg gleder meg til julegaveinnpakking og julegrøt med gode venner, og all den andre kosen:)ha en fin kveld!