torsdag 30. september 2010

Høstlig nostalgiI kveld bladde jeg i noen koselige, gamle barnebøker vi har. Noen av dem husker jeg fra da jeg selv var liten, mens andre har jeg "oppdaget" i voksen alder. Nå er det vel på tide at jeg begynner å lese dem for mine barn, så de kan få like gode minner som jeg selv har...

Jeg knipset noen høstlige bilder... ...og snart er det jul:)ha en fin kveld!

onsdag 29. september 2010

Husmortips: Rene vinduer


I dag vil jeg dele et lite husmortips med dere:)
Da jeg var i bursdagen til tanta mi tidligere i høst, ble jeg fortalt om noen fantastiske vinduskluter!
Det er en 2-pack fra Nille, til 49 kr. Den gule vrir man opp i vann (uten såpe!), vasker vinduet (ute eller inne!), og etterpå tørker man over med med den blå. That's it! Og det blir så fint! Herlig å kunne sitte inne når sola står på, og slippe å irritere seg over striper etter nalen og hjørner som ikke er rene. Med kluten kommer man til overalt!

Det var dagens tips fra meg:)ha en fin onsdag!

tirsdag 28. september 2010

En landsby av lys


Helt siden jeg så zinkhusene fra Walther&co da de kom på markedet, har jeg vært sjarmert.
Jeg eier fortsatt ikke et "ekte" hus, men noen andre flotte har kommet til. Jeg synes det er koselig å sette dem sammen, som Emmeline og sikkert andre har gjort. Nå står det en liten landsby av lys i gangen vår, og ønsker gjester velkommen!

ha en flott
tirsdagsettermiddag  ♥

mandag 27. september 2010

Nytt på gutterommetI dag har jeg vært i byen en tur, jeg skulle en del ærender. Men det var en sånn dag som jeg ikke fikk fikset noenting.. Enten var det jeg skulle ha utsolgt, det var feil str (jeg skulle blant annet ha ullklær til barna) og sånne ting. Er det ikke typisk. Dagen begynte faktisk med at jeg parkerte utenfor matbutikken, etter å ha levert ungene i barnehagen, og oppdaget at lommeboka var hjemme. Jeg burde jo egentlig skjønt det allerede da, at dette ikke var den beste dagen;)Men noe kom jeg hjem med, jeg fant dette putetrekket fra Green Gate, og så ved en tilfeldighet at det var på halv pris. Så da ble det litt nytt til gutterommet i dag:)


Merker at jeg har lite energi når kvelden kommer nå, ender som regel opp i sofaen. Flere som har det sånn? Er vel litt typisk når det er høst, og mørke og kalde kvelder:)ha en fin kveld!

søndag 26. september 2010

Kastanjer ♥I dag har vi vært på middag hos mormoren min, ungenes oldemor.
Nydelig søndagsmiddag, dessert og kaker, gjett om vi er mette...:) På hjemveien stoppet vi i en park og plukket kastanjer. De har visst modnet senere i år, for mange hang fortsatt på treet. Men en del plukket vi med oss, og ungene var kjempefornøyde. Det er jeg også, nå pynter de så fint opp i vinduskarmen.
Her er det Emil på barne-tv, og etterpå skal ungene bade. Så tenkte jeg å stelle i stand litt god kveldsmat til oss, med rundstykker og kokte egg. Etter ungene har lagt seg blir det nok mer juleplanlegging for min del;)ha en koselig søndagskveld!


lørdag 25. september 2010

Lys i hver en krok....På kalde og regnfulle septemberdager tenner vi lys i alle kriker og kroker. Tror faktisk vi skal fyre etterpå, synes det er så kaldt i dag! Jeg har forresten funnet frem noen gamle juleblader også, og de skal jeg kose meg mer med i kveld. Huset er fullt av blomster etter bursdagen min, og tusen takk for alle gratulasjoner fra dere!

Zinkhuset var en av bursdagsgavene jeg fikk, helt nydelig...

Og krona med lys i fikk jeg også, av søstra mi! Bilder av de andre gavene kommer etterhvert. Jeg fikk så mye fint!!


    

I dag har vi vært i bursdag, og nå steker mannen min og ungene pannekaker. Så skal vi voksne ha taco i kveld, her koser vi oss i helgene:)ha en fin lørdag!

fredag 24. september 2010

28 år, og verdens heldigste!


I dag fyller jeg 28 år, og har blitt feiret på så mange fine måter! Jentemiddagen i går var kjempekoselig, og jeg fikk utrolig mange nydelige gaver! Tenk å være så heldig å ha så flotte venninner!


I dag fikk jeg muffins med lys på på senga, og ungene har også bakt kake til meg. Sjokoladekake med halvspiste seigmenn og to stolte barn som serverer, det er lykke!

I tillegg strømmer gratulasjonene på på telefon, meldinger og facebook, så koselig at så mange bryr seg!


Resten av dagen skal vi nyte hjemme, spise god mat og litt godis i kveld.
For et heldig bursdagsbarn jeg er!ha en flott fredag alle sammen!


torsdag 23. september 2010

Klart for jentekveld!Når dette innlegget blir publisert, er mine gode venninner på vei inn døren hos meg!
Det har blitt en tradisjon at jeg ber inn venninnene mine på middag rundt bursdagen min. I kveld skal vi spise tante Hilde's tomatsuppe med foccacia, og oreokake til dessert. Også sjokolade, snacks og brus da selvfølgelig;)


Gleder meg til å se alle mine skjønne venninner igjen!ha en flott torsdagskveld!

onsdag 22. september 2010

Foccacia


I morgen kommer mange av mine flotte venninner på jentemiddag til meg, (jeg hadde visst glemt at mannen og jeg har fem års bryllupsdag da jeg valgte datoen, uups...:)) og i den anledning måtte jeg øve meg litt på å bake foccacia. Jeg har gjort det før, men det er så lenge siden. Jeg bakte det til middagen i går, og det ble veldig bra! Utrolig at vann, mel, salt og gjær kan bli til noe SÅ godt...


Den gamle bakebollen minner meg om farmor, som stadig bakte i slike. Jeg gjør det sjelden, fordi jeg oftest bruker Kenwood'en, men til dette passet den bra. Og det er litt ekstra moro å bake når man bruker fine, gamle ting!
Sammen med pasta, kylling og carbonarasaus ble det et godt måltid!


I dag har ungene og jeg vært på tur og grillet pølser, og snart skal mannen og jeg på foreldremøte i barnehagen. Dagene flyr!ha en fin kveld!