lørdag 31. juli 2010

Jakten på lørdagsgodtet!


 Når sommerdagene er kalde og grå, må man finne på noe morsomt for ungene. I dag gjorde vi litt ekstra ut av lørdagsgodteriet. Da ungene lekte oppe på rommet etter middagen, ringte det på døra, og da Ferdinand åpnet fant han et sjørøverflagg og et skattekart, som Kaptein Sabeltann hadde satt der!Augusta prøvde å løse kartet, og med litt (eller mye:)) hjelp fant de ut at skatten måtte være på lekeplassen!

Da bar det ut på verandaen...


...opp skråningen, og opp på lekeplassen. I sandkassa var det et kryss......og Ferdinand gravde i vei. Augusta gravde et helt annet sted:) Etter litt dukket skatten opp, og det var både lørdagsgodt og en Donald-dvd! Lykke for ungene, som selvfølgelig synes Kaptein Sabeltann er verdens snilleste!Ferdinand måtte løpe inn og fortelle alt til pappa.....I skrivende stund er mannen min på Ikea, vi hadde selvfølgelig ikke fått med oss alt denne gangen heller. Jeg har besøk av svigermor, som har hjulpet meg med kveldsstell og legging. Nå tar vi frem sjokolade, potetløv og brus!ha en fin lørdagskveld du også!

fredag 30. juli 2010

Lekemat i filt!


Ikea har fått inn superskjønn lekemat i filt (tror det er filt det heter?) og vi måtte selvfølgelig bare ha! Ikke var det dyrt heller, som lekemat gjerne kan være. Så kommer du på besøk til oss nå, blir det servert frokost, frukt og kaker i lange baner;)Ungene ville gjerne leke butikk før de la seg, og det fikk de. Tror de kunne holdt på hele natta. De er så søte når de steller og styrer.Ellers fikk vi handlet det vi skulle til vaskerommet (tror vi ihvertfall!). Det er koselig at dere gleder dere til å se resultatet, men ikke ha for høye forhåpninger, rommet er bittelite og skal romme mye! Men bilder kommer selvfølgelig:)

Nå lager mannen pita til oss, og så skal vi gå i gang med å tømme, rydde og montere!ha en flott kveld!

Neste prosjekt


I dag reiser vi på Ikea, for å komme i gang med vårt neste prosjekt, vaskerommet! Det har til nå vært upraktisk innredet og umulig å holde ryddig, så nå håper jeg det blir andre boller:)ha en herlig fredag!

torsdag 29. juli 2010

Morgenstund...
Å våkne til grå himmel og regn i sommerferien er jo ikke helt det man ønsker seg, men med en
god frokost i magen blir alt så meget bedre;)

Jeg for min del liker regn og innevær, så her skal dagen nytes til fulle! To småtroll sitter sammen i sofaen og ser på Emil, mens de venter på at mor og far i huset skal ta seg en dusj, og så skal vi på besøk!ha en fin torsdag alle sammen!

onsdag 28. juli 2010

Det blide sørland!

Vi har tilbragt noen deilige dager i Kristiansand, på besøk hos familien til mannen min ♥
 I dag var vi i Dyreparken, og det var som alltid veldig moro, for store og små!
Inne i en lekebutikk i går, fant Augusta frem våtservietter og bleie fra vogna, "musen" måtte visst skiftes på! Jeg kunne ikke annet enn å smile, og det gjorde de som gikk forbi også! Og både musen og musemor var riktig så fornøyde da de kunne gå ut av butikken med nyinnkjøpt trille!


Nå har vi satt oss ned for kvelden, jeg har plukket inn en bukett roser fra hagen, og vi har kost oss med en grandis (ja, jeg synes det er kjempegodt!) og skal slappe av og nyte at vi har ferie i enda 1,5 uke!ha en fin sommerkveld!

søndag 25. juli 2010

Rosebed og stakittgjerde ♥


Endelig er vårt nyeste prosjekt klart, å sette opp stakittgjerde og lage et rosebed! Mannen min har vært så flink, og nå er jeg kjempeglad

Bedet skal ha kantsten (det skal alle andre bed i hagen også), og vi skal fylle på med jord inntil gjerdet. Jeg har sikkert plantet litt tett, så vi får evt. flytte på ting etterhvert! Dette er det første ordentlige bedet jeg har laget, så det blir litt prøving og feiling! Vi har plantet to nye skjærsminer og en syrinbusk også.I bedet er det bl.a rosene Praire Joy, Astrid Lindgren......Louise Odier og Schneewittchen. I tillegg er det enda flere roser, lavendel, lammeøre og flere stauder. Tror dere det blir fint?:)


Dette bildet er tatt fra muren til naboen på nedsiden av oss. Halve skråningen er vår, men vi satt gjerdet på toppen, hvis ikke hadde det ikke syntes! På enden (der alle fire tomtene møtes) er det åpent, sånn at ungene fortsatt kan løpe til hverandre:) Neste prosjekt er å male to vegger på huset, de som synes her. Og veggen bak på lekestuen, der ble vi avslørt;)Jeg tok noen bilder fra verandaen i 2.etasje. De røde rosene er under kjøkkenvinduene.

Nå skal vi hente ungene som har overnattet hos mine snille svigerforeldre, så vi kunne bli ferdige med det vi skulle:)ha en fin søndag!