onsdag 30. juni 2010

Heldig...

...er man når man kjenner snille mennesker som gir en blomster fra sin egen hage, når man ikke har så mye å plukke inn selv....Nyt den siste junikvelden!

Sommerens søteste ♥

Augusta har fått ny sommerkjole ♥Vi feirer både 30-, 50- og 60-årsdager i familien i sommer, og da må man jo pynte seg;)ha en sukkersøt onsdag!


Kjolen er av merket Twins, hvis noen lurer!

tirsdag 29. juni 2010

Gavedryss


I dag skulle Monica og jeg besøke venninna vår som bor i Kragerø, men siden hun fødte sin lille tulle i går, måtte besøket utsettes litt:) Derfor tok vi turen til Sandefjord i stedet, som vi har gjort de siste sommerene.

I dag var det mann og barn det ble handlet mest til, og de fortjener det, de er verdens beste;)

gavepapiret er fra Clas Ohlson

 

Spennende å få pakker når man kommer hjem fra barnehagen!

 

Ferdinand fikk sin favoritt, to små traktorer, og Augusta sin, dukker! I tillegg fikk de hver sin bok.

 


Ferdinand fikk "Pers nye klær" av Elsa Beskow, nydelig bok!ha en fin kveld kjære lesere!

mandag 28. juni 2010

Ting som sier sommer!


Her ser dere resten av tingene jeg kjøpte på antikvitetsmessen i helga!

En krukke og en liten mugge, til den blåhvite samlingen min...

 

...en stor skål i opalin, som jeg også samler på:) Og den passer perfekt til...

 

...å ha dagens dessert i! Norske jordbær (med vaniljeis!)

 

En mugge til rosesamlingen, og to gamle kjøkkenhåndklær med "perfekte" monogram på, et for etternavnet vårt (H-E) og et med mannens bokstav. En liten kurv og to barnekjevler fant jeg også, og noen fine barnebøker.


I ettermiddag skal vi grille, men har ellers ingen planer. Men i strålende sommervær er det jo ikke vanskelig å finne på noe koselig!ha en fin dag alle sammen!


takk til deg, Grete, og andre anonyme lesere, for at dere legger igjen så koselig ord!

søndag 27. juni 2010

Et lite funn


I går var jeg på antikvitetsmesse med mamma, og dette sausenebbet var en av tingene jeg kjøpte. Resten får dere se i morgen!

 

Rosene jeg kjøpte for 1,5 uke siden hadde begynt å henge med hodet, så nå får de tilbringe sine siste dager i to gamle stettfat.

 

Håper dere alle har hatt en fin helg! Vi avslutter den med en komedie, og is med non stop og peanøtter;)ha en fin søndagskveld!

lørdag 26. juni 2010

Rabarbrasaft


I fjor fikk jeg litt rabarbra fra pappas hage. Den ble satt i jorda hos oss, og så ganske vissen og stusselig ut, men så kom den seg skikkelig! Og i år har den vokst seg kjempestor! Men jeg har nok blitt lurt av de store bladene, for da jeg høstet den i går (2 dager for seint, jeg vet!:)) ble det kun 500 gram som kunne brukes.

Jeg har laget syltetøy og rabarbragrøt før, så i år ville jeg prøve meg på saft! Men hjelp fra kokebøker, og Mia (s landliv) og Lisbeth (sin lille verden) sine blogger, gikk jeg i gang! Det ble ikke mye saft, men den ble jammen god! Den skal jeg lage mer av!ha en herlig lørdag!


Jeg er på antikvitetsmesse når dette innlegget blir publisert, håper jeg finner noe fint jeg kan vise dere senere!

fredag 25. juni 2010

Dukkemøbler før og etter


Nå er dukkeskapet og kommoden ferdig malt og fikset, her ser dere før og etter-bilder.
Jeg malte møblene med oljemaling i fargen støvrosa (samme farge som mamma har på veggene i hytta si) og brukte decoupage for å pynte opp.
Nå skal møblene få plass på rommet til Augusta, og fylles med dukkeklær!

 

Jeg har kjøpt meg en nydelig pelargonia i dag, og Augusta har fått nytt sengetøy!


Nå må jeg fortsette med fredagsrengjøringen, huset bærer preg av at vi har vært mye på farta denne uka! Ellers har vi en rolig helg foran oss, og sola skinner!ha en fin fredag!

torsdag 24. juni 2010

Nytt skatoll på barnerommet
Ferdinand har fått et skatoll på rommet sitt, og det er stor stas! Jeg har arvet det etter min elskede bestefar, og det er et koselig minne etter han. Vi begynte å male det hvitt for en stund siden, og Ferdinand har lurt veldig på når det skulle bli ferdig!

Nå om dagen er det mest utelek det går i, men tror det vil bli flittig brukt til tegning, perling og annen lek når høsten kommer. I skapet under har traktorer og annet kjøretøy fått plass.ha en fin torsdag du som besøker bloggen min!