mandag 31. mai 2010

Lyseblått...


...er en stor favoritt hos meg! Som hos mange andre:) Jeg liker det spesielt godt sammen med rødt.

I dag hadde vi vaniljeis med jordbær til dessert. Det passet perfekt siden sommerværet er tilbake igjen!


Tusen takk til dere som legger igjen så fine ord her hos meg, og en spesiell takk til dere som er anonyme! Jeg setter stor pris på det dere skriver!Nå skal jeg ut og fortsette å male....god mandagskveld!

søndag 30. mai 2010

Sommerstemning


Det er ikke så mye som skal til for å få litt sommerstemning på badet! Noen potteroser og en avknekt surfina fra krukkene på verandaen, og rosa badesalt-hjerter i en skål. Hjertene lukter helt skjønt av roser, og vips så er sommerfølelsen tilstede:)Denne søndagen har vi tilbragt ute. Ferdinand har vært i bursdag, og Augusta og jeg en tur hos farmoren min, men ellers har vi ikke vært innomhus i det hele tatt. Til og med middagen forberedes utendørs, vi har grillet flere ganger denne uka. Helt herlig, og man blir trøtt på en deilig måte når man setter seg ned for kvelden! I ettermiddag kom varmen tilbake også! Det er meldt sol og 19 grader i morgen, perfekt for meg som skal male, male og atter male!Mannen er fortsatt ute i hagen (klokka er snart 21), men nå skal jeg lage eggerøre og spekeskinke til oss......og vi skal se denne filmen! En skikkelig feelgood-film jeg gleder meg til å se igjen! Sist jeg så den var på kino med venninna mi, det var iskaldt, masse snø, og vi måtte varme oss med en kopp kakao på kafè etterpå. Nå er det snart juni, hurra:)ha en fin søndagskveld!Tove: Huset vårt er malt i fargen Rørosrød!

lørdag 29. mai 2010

Lørdagskveld:)


God lørdagskveld!

Her har vi hatt en hektisk, men herlig dag! Ungene og jeg våknet opp ved sjøen, på hytta til mamma, og der ble det frokost og litt krabbefisking (uten resultat!) før vi dro hjemover. Da var det på med Jahn Teigen-kostymer, som sagt var det Barnas Dag i dag, med temaet Melodi Grand Prix. Barnehagen vår valgte Mil etter mil som "tema", og vi kledde på oss fargesterke bukser, bukseseler og slips, og vi voksne hadde Jahn Teigen-masker på! Etter toget kjøpte ungene lørdagsgodt, og vi rakk akkurat å komme oss hjem før regnet øste ned!
Nå legger svigermor og mannen min ungene, og snart er det klart for Grand Prix! Heia Didrik!!

ha en flott lørdagskveld!

fredag 28. mai 2010

EpleblomstTusen takk for den overveldende responsen på badet vårt, dere er herlige!


Vårt bittelille epletre er i blomst, og selv om det ikke er stort og flott, er blomstringen like vakker. Blir spennende å se om det gir oss noen epler i år!


I dag har Augusta og jeg vært på bytur, og nå skal vi ut på hytta til mamma, hvor Ferdinand har vært siden i går. I morgen er det Barnas Dag i byen vår, og de fleste barnehagebarn (med foreldre) skal gå i tog. Temaet i år er Melodi Grand Prix, så det blir sikkert mye morsomt å se på! På denne dagen er det enda flere mennesker i byen enn på 17.mai, så det er gøy!ha en flott fredag!

torsdag 27. mai 2010

Lilla på lillebadet


Badet i 1.etasje skifter stadig farge. Det er så kjekt med hvit/lys basis, da kan man bruke alle slags farger på stæsjet:) Sånn har jeg det på begge badene. Ny lilla badematte ble kjøpt i dag, utrolig hvor mye lettere det går å sette i gang med vaskingen da;)

Plukket inn noen lilla syriner også, koselig med litt ekstra pynt, så lenge de holder.Ingen tvil om at man er interiørblogger når man ber mannen løfte av baderomsdøra når han kommer hjem fra jobb, så man får tatt bilder i bedre lys. Men siden badet ligger litt mørkt til i gangen, blir bildene alikevel ikke så bra....Nå skal vi ut i hagen, der har vi nemlig et spennende prosjekt på gang:)ha en flott torsdag alle mine kjære lesere!

onsdag 26. mai 2010

Sånn er det visst....


...å bo i Norge!

Jeg plantet masse sommerblomster forrige uke, og var helt sikker på at det kom til å gå bra, det nærmer seg jo juni! Men i natt var det meldt minusgrader hos oss, og siden det bare var 3 grader da vi la oss, bestemte vi oss for å ta plantene inn. Slik ser det derfor ut i gangen, men nå skal de ut i frisk luft igjen! Og jeg skal få unnagjort mange ærender i byen...Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt blomsterkassene mine. De er kjøpt i et lokalt gartneri for fire år siden, og jeg har dessverre ikke sett dem siden. Jeg kjøpte de tre siste, en hvit, en grunnet hvit og en ubehandlet. Kan tenke dere  malejobben var festlig;)

Jeg får stadig spørsmål om ulike ting, og jeg glemmer altfor ofte å svare! Dere som ikke får svar, spør igjen!

 

ha en super onsdag!

tirsdag 25. mai 2010

Sommerfavoritter til barna


Tunika fra Name It


Dagens shoppingrunde var veldig vellykket! Skravling, god lunsj og shopping med en av verdens beste venninner kan vel ikke være annet;)

Ungenes garderober har fått en god påfyll, og det ble faktisk en kjole og cardigan på meg også:)

 

Søt kjole fra Lindex, og sommer-essentials til Augustamor.

 

Prikkete t-skjorte fra h&m til A, shorts og t-skjorter fra samme sted til Ferdinand.

 

Denne badedrakta kjøpte jeg til Augusta i Gøteborg......og denne kjøpte jeg i dag, på KappAhl.Nye overdeler til Ferdinand.

I tillegg har de fått nye sandaler, og noen flere klær. Å handle barneklær er blant mine favoritthobbyer tror jeg;)


I kveld skal jeg til en annen god venninne, da blir det enda mer skravling:)


ha en fin kveld alle sammen!

Gone shopping!I dag skal venninna mi og jeg på shopping! Augusta trenger helt ny sommergarderobe, og Ferdinand trenger nok litt han også... Kjolen er fra h&m, bildet er lånt derfra.

Er tilbake på bloggen senere i dag:)ha en super tirsdag!