søndag 28. februar 2010

Til Augusta og Ferdinand......fra mamma og pappa!

"Frihelgen" vår går mot slutten, den har virkelig gått fort! Etter at vi hadde levert ungene på fredag, dro mannen og jeg på antikvitetsmesse! Der kjøpte vi blant annet disse to figurene, de er gaver til våre søte små! Rådyrene er til Augusta, og hunden er til Ferdinand. Han elsker dyr, så denne faller nok i smak. Når slike skjønne dyr kikker på meg, klarer jeg rett og slett ikke gå forbi....:)

I går var vi en tur i Arendal, bare for å kikke litt. Måtte selvfølgelig innom Frøken Olsen, som jeg har drømt om å dra til lenge. Og jammen var det mye fint der, en herlig butikk! Jeg kjøpte blant annet denne boka, "Romantiska hem og inspiration i vitt". Jeg har ikke fått kikket så mye i den enda, men kjente ihvertfall hjertet banke ekstra fort da jeg så barneromsbildene! 

Nå skal vi lage middag, svigerforeldrene mine kommer med ungene om ikke så lenge:) I kveld skal jeg kikke mer i boka, og fortsette å lime inn bilder i album, jeg har fått 400 bilder fra fremkalling, så da har jeg litt å gjøre!ha en fin søndag!

fredag 26. februar 2010

God helg ♥Herlige fredag!

I dag skal ungene til besteforeldrene sine, og mannen og jeg har barnefri frem til søndag! 

Skal du noe gøy i helgen?


god helg til dere alle ♥
torsdag 25. februar 2010

Klare for karneval

Prinsessa og Robin Hood koser seg på karneval i barnehagen!ha en fin torsdag!

♥ ♥ ♥

onsdag 24. februar 2010

Endelig....       


...gikk det å skrive et innlegg! Prøvde første gang kl 14.30, og nå er klokka 20. Har forstått at det er flere enn meg som har hatt problemer med det.

Dagen min har vært tilbragt på sofaen. Jeg fryser og er glovarm om hverandre, og verker i kropp og hals. Heldigvis rakk jeg å kjøpe noen vakre blomster å hvile øynene på før jeg måtte legge meg ned:)

Krokusene sprang ut med èn gang de kom inn i gangen, og nå som det er mørkt har de lukket seg igjen! Pleier de det? Uansett, fine er de;) Og tusen takk for alle tips ang å plante ut blomsterløker, nå kan jeg fortsette å kjøpe dem med god samvittighet;)

Pokalen og eggeglassene (jeg har seks stk) i sølvplett kommer fra pappa skrotnisse.

Nå skal vi se på OL


ha en flott kveld!

tirsdag 23. februar 2010

Kvalitetstid ♥I dag har ungene vært hjemme fra barnehagen, og vi har kost oss sammen. Dagene kan være både slitsomme og hektiske, men alikevel er det den beste tiden synes jeg, tiden jeg er sammen med ungene mine. Sen morgen, rolig frokost, og klokka kan leve sitt eget liv. Vi fikk gode venner på formiddagsbesøk, og da de reiste kledde vi på oss og gikk ut. Mor og to barn i full fart på akebrettet, det var nok et festlig syn;)

I kveld skal jeg ha enda mer kvalitetetid, da skal jeg gå en lang tur i vintermørket med en av de beste venninnene mine. Da skravler vi i munn på hverandre, og kikker på fine hus:) Hva er kvalitetstid for deg?Tusen takk til Mona, med bloggen (og butikken) Boligfryd for denne koselige awarden! Jeg gir den ikke videre akkurat nå, ta heller en titt innom Monas herlige nettbutikk ha en fin tirsdagskveld!

søndag 21. februar 2010

Tar du vare på blomsterløkene dine?Det fikk jeg nemlig spørsmål om da jeg kjøpte denne. Jeg er jo fullt klar over at det går an, og så plante dem ut og få dem til å blomstre i hagen. Men hvordan gjør man det? Blomsterdama sa jeg skulle legge løkene i avispapir, og oppbevare dem i kjelleren eller garasjen. Da måtte det bli garasjen for vår del, men der kan det jo være minusgrader, tåler de det?

Hvis noen har tips til hvordan man går frem, tar jeg gjerne imot råd! Jeg synes det er ille å kaste dem også, og så fint det kunne bli med masse løkblomster i hagen!

I dag har vi hatt pappa og samboeren hans på formiddagskaffe. Vi serverte vafler og iskake, enkelt, men godt!

Syltetøyet er hjemmelaget, jordbær, og jordbær med rabarbra i.

Syrinene har sprunget ut, og med det kom den fantastiske lukten!! Nå snuser jeg på dem hver gang jeg går forbi, og kjenner vårfølelsen komme!ha en fin søndagskveld!

lørdag 20. februar 2010

Etter regn.......kommer sol!

Det prøver jeg å tenke på nå, når vi har over en meter med snø i hagen, og jeg ikke engang kan huske sist jeg så asfalt... Om tre måneder er vi i mai. Om to i april, det er herlig å tenke på!Bildene er fra i sommer, da vi gikk en tur i regnværet. Det kom noen skikkelige byger, og vi ble klissvåte.

Men så........tittet solen frem, og smilene våre også!
Jeg har endelig kommet i gang med å bestille bilder. Tusenvis av bilder ligger på pc'en og på en ekstern harddisk. Nå er flere hundre av dem lagt i handlekurven i foto-nettbutikken.. I kveld har jeg gått gjennom bildene fra i sommer, veldig deilig egentlig, å kikke på nydelige bilder fra sol og sommer, på en snøstormkveld i februar!


ha en fin kveld!


Husk at vi går mot lysere tider ♥

fredag 19. februar 2010

Syriner......ble helgas blomst! Hvite, nydelige syriner i februar er virkelig lykke på en fredag!


De to lysestakene i opalin er nye. Jeg samler på opalin, synes det er utrolig fint! Disse har mange flotte detaljer, og kommer fra det antikvitetsglade ekteparet vi kjenner.Om noen måneder blomstrer hvite syriner i hagen vår også, men foreløpig er buskene dekket av snø. Fuglebrettet synes snart ikke lenger, og det fortsetter å snø... Jeg tenker snekkermannen min som jobber på et tak, er ekstra glad det er helg:)god helg,
og takk for at du er innom bloggen min!