onsdag 3. november 2010

Klare for Pulverheksa!

      

I kveld har mamma, søstra mi og jeg, pluss våre fire små vært og sett Pulverheksa og julenissen på teater. Ungene gledet seg veldig, og var så herlige og engasjerte!


Barna koste litt med lillepus før vi dro. Den skal dessverre flytte fra oss i morgen. Den kom til oss for noen uker siden, da mannen min hørte at det pep under bilen vår. Da var den en liten kattunge, og vi tok den med inn og lette etter eieren. Da ingen så ut til å savne den, ble den værende, og vi håpet vi kunne beholde den. Dessverre er ikke den voksne katten vi hadde fra før så begeistret, og den lille vet ikke å gi seg når den får et hint... Heldigvis kunne Redd dyra ta den imot, og vi håper den kan få et nytt og godt hjem!Pulverheksa og julenissen kan anbefales på det sterkeste, den var morsom og koselig for både store og små! Kommer de til et teater nær deg, burde du absolutt dra! Og så herlig det er å se alle de herlige og pyntede barna med glitrende øyne som gleder seg:)


bildet er lånt fra riksteatret.nostor klem

6 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Så kjekt at teater stykket falt i smak og at dere hadde en kjekk dag sammen! Takk for tips, skal undersøke om det går her vi bor:)

Tante Hilde sa...

Så koselig da. Helt sikkert et flott teaterstykke. Vi snakkes. Klem fra tante.

Siw Aina sa...

Så synd at den gamle og den lille pusen ikke går sammen. Men akkurat det er nok mere vanlig enn man er klar over.
Det går for det meste mye lettere å få en liten katt i ett hus hvor det er en hund, enn å hente inn en ny katt i ett kattehus ;(

Så kjekt at teaterstykket falt i smak. Vi har brukt å dra hvert eneste år på forskjellige forestillinger, utrolig koselig for både oss og ungene. I år blir det vel ikke siden Noah er så liten og de andre så store. Men om noen år er vi back in buissines igjen :)

Ha en fin dag.
Klem

Mammadamen sa...

Pulverheksa er en gjenganger på sengekanten her i huset, og har veldig lyst til å ta med gutten min å se den. Morsomt å lese hva du synes!

Hilsen Mammadamen:-)

4childrenorganic sa...

Så gøy at det har blitt teaterstykket - det viste jeg ikke!
En av guttene mine har hatt Pulverheksa som en av sine favoritter. Vet ikke hvor mange ganger vi har pløyd gjennom den boken.
Ha en god dag!
Anna

Anonym sa...

Hello just thought I would say how much I enjoy reading your blog and sharing your photos of your lovely family and beautiful home. Congratulations on your baby news . I live on the south coast of England and my 2 children are older teenagers so hearing about your family life with little children is lovely and your children's bedrooms etc are so perfect. My daughter who is 15 wants to be little again !
Much love Penny L xxx