tirsdag 26. oktober 2010

Lilla på badet ♥
 Nye lilla tekstiler er på plass på badet!
På lillebadet går det i lavendel, mens her er det en mørkere lilla.

I dag har jeg vært på bytur med mamma. Nå er ny vinterdress og nye cherrox til Ferdinand i hus, og enda flere julegaver! Nå er jeg over halvveis. Augusta har fått en supersøt prinsessekjole, og nattkjole til seg selv, med samme til dukka. Stor stas.


Nå blir det pizzasnurrer til middag!ha en fin tirsdag!


12 kommentarer:

Eirin sa...

Nå fikk jeg litt mer motivasjon til å vaske badet;) Jeg har bare kjøpt en julegave men det er den beste også, nemlig til samboeren. Men jeg har planer om hva jeg skal kjøpe til flere. Det er deilig å få tid til å kose seg i desember og ikke bare løpe fra butikk til butikk.

God tirsdagskveld til deg og dine!

sologbolig sa...

Hei! Det var jammen meg et flott bad, og så med lillafargen som den prikken over i'en. Stilig! herlige bilder du har i headeren din også. ha ein kveld. Klem.

Silje Marita sa...

Så nydelig bad du har da! :) Skal vaske rundt på badet her imorgen jeg, så tror jeg skal gå gjennom alle hånddukene våre, kaste gamle og investere i nye i fine farger :)
Kjempefin blogg du har! Leser den hver dag :)

Hulda sa...

Dette var virkelig stilig. Flotte bilder med lilla twist. :) Jeg falt for de gode vinklingene du har tatt bildene i. Mye inspirasjon, Silje!

Trine sa...

Godt å være godt igang med julegavene! Er nesten ferdig selv og, og det er deilig:)Deilig å slippe å tenke på det i julen :)

Ha en fortsatt fin dag, og kos deg masse!

Klem

Piulfen sa...

Lilla på badet er så pent. Og det var ikke mye du gjorde for å få en fin makeover på badet.

Villasol sa...

Så fint bad dere har. Fint og ha det nøytralt for da kan man bruke de farger på tekstiler og stærs som mann vil. Nydelig ble det! Må nok ta meg selv litt i nakken og stæsje opp badet litt her også.
Ha en fin kveld!

Klem Ingunn

Therese sa...

Hei hei til deg mor. Så nydelig med mørk lilla. Den fargen har jo jeg også blitt så glad i. Nydelige bilder under forrige innlegg også.

Er alt bra med deg? Så flink du er som strikker. Deilig med slik fritid til noe annet. Her i huset går fritiden til å trene litt innimellom på kveldene. I dag har jeg virkelig kost meg. Kost meg med et par marsipan pølser og en deilig kopp kakao. Herlig.

Jeg tenkte på det julebordet jeg har pleid å ha i desember med kveldsmat og hygge. Kanskje du ville være med på det i år? Go kveld til deg, ps.....Hvordan går det med planlegging av klubb? Blir det noe? Håper det altså. Klem til deg

Kristine sa...

Så fint med nye tekstiler på badet!
Og du er flink som er kommet så langt med julepresanger, har ikke begynt enda.
Men jeg pleier ikke å være i siste liten, så jeg starter nok snart jeg også....

Klem Kristine

hannem sa...

Det var kjempefint med lilla på badet. Vi har akkurat pussa opp badet vårt, fra veldig 80-talls til hvitt baderomspanel. Det ble litt "kaldt", så vi - dvs jeg ;-) - har valgt tekstiler i rødt, orange og rosa. Vi har et bad til, der går det i blått, turkis og grønt.

tante Hilde sa...

Et fint pyntet bad,Silje. Ha fortsatt en fin uke. Klem fra Tante

Anonym sa...

Hei :) veldig fint bad dere har. Vi har akkurat pusset opp et lite bad og er på leiing etter akkurat den lillafargen du har på disse bildene!!! Ser det er en stund siden du postet dette, men håper du kan hjelpe meg litt allikevel... Hvor har du kjøpt håndklene, matta og lyset??
Hilsen Elisabeth