lørdag 19. juni 2010

Vår dag..


...har ikke bestått av hverken prinsessebryllup eller kakebaking (som jeg skrev om tidligere i dag), men vi har kost oss masse alikevel:)

Vi bestemte oss for å dra på sirkus, og skulle på forestillingen som var kl 15. Men så viste det seg at det var halv pris hvis man bestilte på nettet (og sirkus er jammen dyrt...) men da måtte vi vente til kl 18. Så da ble det lunsj på McDonalds og et langt opphold i lekebutikken, til stor glede for de små. Og det er jo det som betyr noe, at de har det bra:)Sirkusforestillingen var bra, og høydepunktet for de små var selvfølgelig elefantene. Jeg synes det er helt forferdelig å holde slike dyr i fangenskap, og jeg klarte ikke nyte opptredenen deres helt. Men for ungene var det som sagt helt topp, og nå sover de søtt, fulle av inntrykk.Mannen og jeg har akkurat spist bruschetta med kylling, deilig:) Nå blir det film og sjokolade!Bildene fra inngangspartiet er tatt tidligere denne uka. Vi snakker faktisk om å bygge inn inngangspartiet, så det blir en entrè. Gangen vår er på 16 kvm, så den er stor i massevis, men det er fryktelig upraktisk siden trappen går ned rett innenfor døra, så all sand og bøss dras omkring. Særlig på vinteren er dette et problem, når det blir vått av smeltet snø. Men så kommer sommeren, og jeg nyter av inngangspartiet, og vil helst ikke miste det.. Vi får se hva som skjer!ha en fin lørdagskveld!

12 kommentarer:

Mona Christin sa...

Herlige utebilder. Synes det er veldig sjarmerende å ha inngangsparti som dere. Og du er jo så flink å ordne og plante.

Ha en fin søndag.

KLEM Mona C

gabraj sa...

Super, super, super. Pozdrawiam - Gabrysia

Vibeke / Mammas Hus sa...

Bygg det inn og bygg ny trapp utenfor der igjen. ;)

Flotte bilder!

fryd&forandring sa...

Nydelig inngangsparti var det i allefall!! Og så frodig av blomster du har det -kjempefint! Likte godt den benken du viser frem der, hvor har du kjøpt den?
Klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Utrolig nydelig inngangsparti du har ¨:))
Klem,Kari

Maya sa...

Så fine og stemningsfulle bilder av inngangspartiet. Høres ut som dere har hatt en fin dag også :) Ha en super helg videre.

Hildegunn sa...

Så fint det er hos deg Silje !! Elsker det røde huset ditt med hvite detaljer...og de altankassene dine-hvor er de fra ?? Så så lekker ut med pelargonia i, åhh herlige sommerbilder !!

Beate i Husets Hjerte sa...

Høres ut som en riktig deilig dag, ingenting er bedre en kvalitetstid! Klem

lovecountrychabbychicstyle sa...

nyyydelig inngangsparti!!

ønsker dere en flott søndag:)

klem fra Lillan

marte sa...

Så fint dere har det. Vi hadde før inngangsdør som gikk rett inn forann trappen til 2 etage. Måtte også gå forbi utgangsdøren for å komme til badet. Sand overalt!

Etter vi bygde på en gang på utsiden har ikke sand inne vært noe problem. Deilig. Vi monterte en rist til støvsugeren også. Da er det bare å feie sanden bort dit og sette på støvsugeren. Deilig!

Ha en fin søndag!

Fru Rosa sa...

Hørtest ut som dere hadde det kjekt:))

Du har det så fint!! Liker så godt vinduslistene dine:))


Ønsker deg en finfin dag:))

klem fra Annelin

Siv ♥ mitt lille hjem ♥ sa...

Du har det så herlig ♥
elsker å titte inn til deg ;)

Så hyggelig dag med barna dere har hatt :)

Ha en god sommer ☼