torsdag 14. januar 2010

Prøver igjen:)

Ser at det er flere enn meg som ikke kommer med på noen bloggroller i dag, merkelige greier:)

Her er ungene i seng, og jeg burde være flink i huset. Er jo alltid noe som skal gjøres! Men etterpå, da skal det slappes av!klem fra silje

10 kommentarer:

Tante Hilde sa...

Hei Siljemor.Det var et nydelig dukkehus Augusta har fått.Klart det er stas å leke med. Mange fine detaljer. Løkblomstene står snart i kø i butikkene. Hortensiaen er også flott nå. Imorgen er det pleie av heimen og innkjøp av blomster. Ha en fin helg. Klem fra tante

MrsC sa...

Ville bare si at du er flink du til å få gjort nødvendig forestående arbeid!
Jeg tar det i motsatt rekkefølge. Først slappe av -og deretter..-Det ble visst for sent å gjøre noe, så jeg må visst gå og legge meg isteden ;-)

Monja Therese sa...

Jeg tror også jeg sliter med det bloggrullproblemet om dagen, men, men, lite å få gjort med det....fine blomsterbilder som vanlig fra deg...jeg skal ut å shoppe inn litt blomster i morgen,men gidder ikke handle inn så mye, da vi reiser til Frankrike om en drøy uke...og blir i 8 dager..det blir herlig....for en frankofil som meg:)

klemmer fra Monja

lovecountrychabbychicstyle sa...

åhhhhja det var deg jeg fant disse kakene hos!! ble så fasinert!! er det bare å røre i konditorfarger for å få de fargene du har laget til pynt??

Håper det gikk greit at jeg lånte bilde av deg? husket ikke hvem blogg jeg hentet det fra..:(

De kakene du har laget ser bare supre ut!!! håper min blir like fin!! ser noen har laget slik kake i hello kitty også:) Er så fint at det blir så hvitt!! marsipan er jo så gul..

er den fondanten lett å jobbe med? kjevles den ut...?

huttetu jeg spør fælt men for meg ser det vanskelig ut:)

Ha en fin helg silje!

klem Lillan

Hege fra Ditt og Datt sa...

Så nydelig blomster i forrige innlegg.. titter etter blomster i forbindelse med bryllupet og er helt blomstergal for øyeblikket..!
Der er nok ikke bare du som sliter, jeg syntes ofte det kan gå MANGE timer før mine innlegg er oppdatert..:(
Vi får håpe det løser seg!
God natt
Klem Hege

Siv sa...

Kjempefin blogg du har :9
Har lagt deg til som følger..
Har en awards til deg på bloggen min :)
Hvordan får du lagt inn sånne små søte hjerter ?
Siv

huset med det rare.. sa...

Så fin og vårlig header du har, deilige farger! Blomster fikk jeg også lyst til å få kjøpt inn.. er jo så godt å omgi seg med! Julestjerna synger på siste vers her, så nok en unnskyldning til å få kjøpt noe!
Ha en god helg!!

shabbyecountrydebby sa...

e' bellissimo questo blog!

Hulda sa...

Åh, så nydelig fløtesett! Tenk at du fant det på Nille, det hadde jeg aldri trodd. Så lekkert det var, og lekre bilder. Herlige bilder av sviblene.

rule sa...

Kom tilfeldigvis inn på den fine bloggen din!! Vil gjerne følge deg videre for her var det koselig:-) Og så så vårstemning du har på bloggen,blir glad av å se på de flotte bildene dine .-) God helg videre!!
Hilsen Ruth