fredag 29. januar 2010

Det ble ikke...

  

...noen lang pause på meg gitt:) Jeg har virkelig savnet bloggingen, og DERE, og nå vil jeg blogge igjen!!


Grunnen til at jeg tok en liten pause var blant annet dette med TID. Jeg ser selv at jeg bruker for mye tid foran pc'en. Tid jeg burde bruke på andre ting, som husvask og stryking, for å nevne noe.. Eller å gå en tur!  Er kanskje flere enn meg som erfarer at tiden virkelig flyr når man sitter foran pc'en?
Også ville jeg bruke litt tid på å svare på noen av mailene jeg har fått, og helst noen kommentarer også.. Jeg føler rett og slett at det er umulig å få svart alle. Så igjen, beklager at jeg ikke rekker å besøke alle sammen!

Alle hilsenene på forrige innlegg er også en STOR grunn til at jeg er tilbake så kjapt! Så rørende å lese at så mange liker bloggen min! Tusen takk alle sammen:) Blogging er en tidkrevende hobby, men det gir jammen mye tilbake også! Det har faktisk gitt meg mange nye venner!


  
Denne uka har vi bakt boller, vi har perlet MASSE, tegnet og fargelagt, sett på film...


  
...tent masse lys, og jeg har vært på babybesøk til verdens nydeligste lille Anna
Jeg har strøket noen skjorter, og fått bladd litt i interiørpermene mine, det er lenge siden sist! Men jeg har altså savnet bloggen.

Jeg føler at jeg må velge mellom å skrive innlegg ganske ofte, og dessverre ikke få skrevet så mye til dere andre, eller å skrive sjeldnere innlegg, og heller besøke dere andre mer (besøke gjør jeg jo, men jeg legger ikke så ofte spor etter meg..) Hva mener, og gjør, dere andre?:)


  

  
I går kjøpte jeg meg verdens fineste roser. Grenroser i tre forskjellige farger. Og de er enda vakrere i virkeligheten!


  


god helg alle sammen!


takk for at du er innom bloggen min ♥

54 kommentarer:

Hulda sa...

Nå ble jeg GLAD Silje! Tenkte akkurat på deg, at jeg skulle sende deg melding på fb. :) Herlig at du tar deg tid til blogging igjen! Skjønne bilder!

aase sa...

Jippi jippi jipp!!!! Jeg var jo glad jeg hadde deg på fb, men dette er så veldig veldig bra vennen!!!

Gleder meg til nye innlegg av deg og du lager de når du føler for og du kommenterer om du føler for det!!

Ikke la bloggen stresse deg Silje!!!!

Deilig at du er tilbake!!!

Nå ønsker jeg deg en kjempedeilig helg og at du koser deg!!!

Lynetmor sa...

Hei, så hyggelig at du er tilbake og så fine roser :-) Ha en fin helg :-)

Rosehagen sa...

Kjekt at du er tilbake.
Fortsett bloggingen du. Det er så hyggelig å besøke bloggen din. Nydelige bilder.
Ha en strålende helg:-)

Beth sa...

Så koselig at pausen din ble av en noe kortvarig variant!
Jeg koser meg sånn her inne hos deg, kjempekoselig sted å være!

Likte godt bilde med den hvitmalte gamle kommoden din...
Jeg har også en sånn, som jeg lutet ned for mange år siden og gav skuffene en kornblå farge. Men jammen tror jeg den kommer til å bli hvit igjen etter å ha sett din nå... Jeg er nok blitt veldig "hvit" med årene...

God helg til deg og dine!

Mona. sa...

Neimen,så godt at du er tilbake !!! Er innom ofte,men som du sier,det blir rett og slett ikke tid til å skrive så ofte som man vil. Veldig fort gjort å lage et eget innlegg,det som tar tid,lang tid.....er å svare alle. Kjenner meg veldig godt igjen,i allt du sier...... Koser meg med dine innlegg,og herlige bilder av dine småtroll :) Ønsker deg og dine,en super helg :) Klem fra nord.

Hjemmefruen sa...

Ah - blomsterpiken er tilbake - det liker vi:-)

Jeg er nokså fersk i gamet, så jeg bruker mye tid på kommentarer.... Både på dem som har vært oss meg og de jeg følger. Men som du sier - det tar tid. Og man vil jo produsere noe selv også....

En gyllen middelvei er kanskje det beste, må man egentlig publisere et innlegg hver dag? Det er jo nokså ofte, i grunnen..... Kanskje innlegg og kommentering/svaring annenhver dag?

Godt å se de nydelige blomstene dine igjen!

Hespe sa...

Så fint å ha deg tilbake Silje!! Gleder meg til mange flotte innlegg fra deg - kanskje i "rykk og napp", men det gjør ingenting :o)

Ønsker deg en superduper helg, som bringer med seg det beste!

Goklem fra Hildegunn

Hanne sa...

Kjekt å finne nytt innlegg her!

Hos meg går både bloggingen og besøk til de andre i rykk og napp, og jeg syns det må være greit. Jeg har rett og slett bestemt meg for at bloggen skal styres av lyst, ikke plikt (og dette er en radikal beslutning for en "flink pike" som meg ;-)

Ønsker deg god helg, med senkede bloggeskuldre og nydelige blomster på bordet.

Pludrehanneklem

Emmeline sa...

Hei Silje:)

SÅÅÅ kjekt å se at bloggen din hadde rullet seg på topp i rullen med helt nytt bilde og innlegg:) Kjente at jeg måtte smile da jeg så det!!!

Jeg har snart blogget i tre år og har i perioder kjent på det samme som du beskriver. Bloggen kan veldig fort bli en tidstyv, slik at kvelden går, ettermiddagen går og alt begynner å sirkle rundt den.

Derfor begynte jeg å stramme inn min egen tidsbruk for over ett år siden. Jeg bestemte meg for å bli flinkere å skrive innlegg om kvelden, etter at husarbeid, kjøring, henting og trening var unnagjort. Så legger jeg dem klar til posting dagen etter.

Bildene tar jeg rett etter jobb, eller i helgen. Hvis jeg skal klare å blogge-jobbe pluss være en god mor er dette den eneste måten jeg kan klare det på.

Kommentarer er desverre sjelden vare fra min side. Det var en periode at jeg postet innlegg annenhver dag, og at jeg svarte på kommentarer fra det forrige innlegget mitt neste dag...
Tilslutt føltes det som en heldagsjobb. Jeg skrev og skrev og fikk en følelse av fullstendig utilstrekkelighet. Jeg kjente at om jeg skulle klare å blogge så får det heller bli sånn at jeg blogger på egne premisser. Selv om det betyr at jeg er en dårlig bloggevenn. Derfor er jeg desverre så ego at jeg legger ut innlegg og svarer på spørsmål som kommer i mitt eget kommentarfelt. Prøver å svare på eposter også, og når det kommer en 10-15 eposter med spørsmål hver dag så blir det jo litt!
Dette er jo tross alt en hobby som skal være lystbetont. Da bør man forsøke å styre det på en måte som gjør at det blir kjekt, uten stress... For stress er det mer enn nok av i livet fra før:)
Kjekt å ha deg tilbake iallefall.

Jeg stikker innoom deg for å se fine bilder, lese dine koselige innlegg og på den måten få inspirasjon. For meg er det ikke viktig med kommentarer:) Inspirasjonen du gir holder i massevis:) GOD KLEM

Kort og Søm sa...

Så hyggelig at pausen ikke ble så lang :o)
Ja, det tar litt tid med blogging, men det er jo veldig hyggelig!
Jeg tenker at man får kommentere når man selv føler for det, ikke av en pliktfølelse...
Ha en god helg,
klem Fredrikke :o)

Ps.Nydelig roser!!

Jannes lille sted sa...

Hei:-)
så flott og se deg tilbake igjen allerede! Du har en aldeles nydelig blogg som jeg ofte er inne å titter på.
Ser ut som dere har hatt en flott uke:-)
bloggingen har blitt nedprioritert her hos meg etter at lillegutt ble født, så nå går det mest i besøk av blogger, noe kommentering og noen innlegg. Hehe

ønsker deg en flott helg!
Klem janne Merethe

Cecilie sa...

HERLIG med innlegg fra deg igjen!
Nydelig som alltid!

Jeg håper du vil poste innlegg ofte, og heller spare på besøkene til oss andre. Vi (iallefall jeg) fryder meg mest over å lese din blogg.
Selv er jeg heller ikke så flink til å legge igjen spor, men tror blogglandia-hvermannsen skjønner at blogg tar tid, og har forståelse for prioriteringer.

Takk for at du blogger! :)

Klem, cecilie!

ann helen sa...

Koselig å se at du vil fortsette å blogge. Alltid trivelig å komme på besøk til deg.

Ønsker deg og dine en god helg.

tubakk sa...

Hei. Joda, blogging tar mye tid. Men så kjekt det er, og jeg ville ikke ha vært det foruten. Ser på min egen blogg at det er mange flere innom enn de som kommenterer. Men selv tenker jeg at jeg bare kommenterer når jeg virkelig har noe positivt å si, og når jeg har tid. Men jeg er oftere innom bloggene. Derfor vet jeg jo at dere er innom hos meg også. Ikke så nøye at dere ikke kommenterer hver gang. Av og til er det kjekt bare å surfe igjennom og se om der er ny inspirasjon å hente. Ha en riktig fin helg, og besøk meg gjerne, både med og uten kommentar.

Kristine sa...

Flott å se deg tilbake i bloggen, Silje! Nå ble jeg glad. Nydelige roser du har kjøpt. Ha en fin helg♥

Anonym sa...

Jippi! så bra at pausen ikke ble lang;) og ikke ha dårlig samvittighet fordi du ikke får svart alt og alle-d er jo nesten umulig-må jo ha blogging som fulltids jobb da;)..
Har ingen blogg selv,men skjønner at det må ta mye tid.. har fått så mange ideer og tips fra dg-du har virkelig en nydelig blogg! en stor favoritt;) klem cathrine

Ingrid sa...

Hei Silje!
Ser vi er mange som er glade for at du er tilbake! :)
Ikke føl på at du må svare alle.. de fleste er jo her inne fordi de liker bloggen din, og ikke fordi de forventer at du skal besøke dem tilbake så eller så ofte.
Kos deg med blogginga, ikke la det bli noe stress på noen måte... da er jo poenget borte.
Jeg merker også at jeg bruker mye tid på PC'en i perioder.. på egen og andres blogger. Fikk en kommentar om det fra mannen i går... kremt... Men det gir jo så mye å ha en slik hobby også da!

Anita sa...

DET var koselig SIlje! Hurra! KOmmenterer lite om dagen jeg også, desverre, men trives såå masse i denne lille verden at jeg velger å følge med en stund til :0) KOs deg du og ha en flott helg!

Anonym sa...

Hei!
Koselig å se at du er tilbake! Håper du fortsetter bloggen. Å kikke på bildene dine og lese det du skriver er alltid koselig. Jeg får en sånn god følelse når jeg er innom bloggen din! Ha en flott helg, og kos deg med familien!
Hilsen EU, fast leser uten egen blogg.

Anonym sa...

Ble sååå glad da jeg så du hadde laget et nytt innlegg!! Har ikke egen blogg, men besøker mange interiørblogger, og du er virkelig en av favorittene.
Ønsker deg og familien din en riktig god helg:-)

Nina B. sa...

Så koselig at det ikke ble så lange pausen på deg, du har virkelig en glad og inspirerende blogg :)

Trenger jo ikke å ha innlegg hver dag - skriv når du har lyst og føler for det. Er jo ingen som har glede av noe de "må" gjøre!

Kos deg med bloggen og bloggingen, så stikker jeg gjerne innom igjen!

Janne Lillian sa...

Så koselig at du er tilbake:-) Jeg har savnet å lese innleggene dine!! Jeg har selv akkurat startet bloggingen.. Du har en fantastisk blogg som jeg få masse inspirasjon fra. Neste gang jeg er "hjemme" må jeg ta meg en tur til "skrotnissen".. ser ut som om det er mange skatter å hente der. Ha en strålende helg. Klem fra Janne Lillian

Marthe sa...

Heisann! Godt å se pausen ble kort - du har en kjempefin blogg som jeg koser meg med å lese. Ja, dette er virkelig en tidkrevende hobby, men det er jo viktig at en hobby er noe som gir en noe, og ikke tapper en for krefter. Det gjelder vel å finne en middelvei, både når det gjelder hvor ofte en skal legge ut innlegg og hvor ofte en skal kommentere.

God helg, og kos deg med familien!
Klem

jordbærpiken sa...

Åååå, hurra, du er tilbake! Nå ble jeg glad! :)

Jeg har laget et innlegg hver dag en god stund nå. Det gjør jeg fordi jeg syns det er gøy, og det gir meg mange nye kreative tanker og idéer. Hvis jeg syns det blir slitsomt og stress å poste innlegg hver dag, så slutter jeg med det. Har bestemt meg for at bloggen min skal være på mine premisser.

Tidligere svarte jeg tilbake til alle som skrev til meg og besøkte alle bloggene på blogrollen min og la igjen hilsen til dem. Men i lengden er ikke det mulig å gjennomføre hvis man vil ha andre ting gjort. Derfor prøver jeg å svare tilbake på de kommentarene som stiller spørsmål (rekker ikke hver dag, men tar et jafs av og til), også legger jeg igjen hilsen rundtomkring de gangene jeg har tid til det.

Det er iallefall mitt valg. Men du må kjenne på hva som er riktig for deg, og hvordan du vil gjøre det. :)

Lotta, med bloggen "Fyra årstider" skrev dette i et innlegg: "Jag har lovat mig själv att inte ha dåligt samvete över att inte kunna svara på alla kommentarer..jag väljer istället att ha inlägg ofta..det är mitt sätt att bjuda på mig själv...men tack snälla ni som skriver så snällt..jag tittar in när tiden finns.." Jeg syns det var godt skrevet. Man må selv få velge hvordan man vil disponere sin bloggetid. Gjør ditt valg, og velg å ikke ha dårlig samvittighet for det. :)

Glad du er tilbake! Stor klem!

Merethe sa...

Hurra!! You make my day!! <3
Heldigvis for meg at vi har face, hvis du pluttselig skulle finne det for godt å ta en pause til :)
De rosene var det skjønneste av det skjønneste blikkfang i stua di!!

Kjære Silje, ha en riktig deilig helg med din lille skjønne familie :) STOR KLEM

Fjordheim sa...

Skjønner deg så godt. Jeg er vel ganske flink til å legge igjen kommetarer på en del blogger. men lager ikke så ofte nye innlegg.
Syns det er naturlig at en ikke har tid til å blogge så mye som en ønsker når en har små unger. Jeg forstår egentlig ikke at dere får gjort så mye som dere faktisk gjør. Blogg når tida og lysten er der. Det skal være lystbetont ikke noe en må.
Ønkser deg ei flott helg :)

Tante Hilde sa...

Der var du , det var koselig. Har tittet innom bloggen din hver dag. Jeg har savnet den, selvom vi prates ofte. Det er så inspirerende å se på de fine bildene av barna, interiør osv. Rosene var skjønne. Ta deg en pause når det trengs, det må vi forstå,ekstra gøy når du er tilbake. God helg.Klem fra tante

Anonym sa...

Jeg ble jammen meg glad jeg også for at du kom så fort tilbake:-).
Er ingen blogger selv, men elsker speielt å lese din blogg!
Spar på kreftene og blogg når det passer du;-).

Ida sa...

Hihihi.. jeg tok meg en liten pause en gang jeg også.. var tilbake etter noen dager.. og forstår deg derfor veldig godt! Det er så givende og kjekt, deror fortsetter man.

Jeg gjør det litt sånn i rykk og napp. Maya på loftet sa det så fint - hun kalte det kommentarsyken. Når den inntreffer, så bare sveiper man innom en hel masse bloggr uten å legge igjen hilsen.
Jeg må ta meg selv i nakken i blant og bruke litt mer tid på kommentarer, men kanskje ikke skrive stil i hvert eneste ett. Av og til holder det med noen får ord :)

Jeg blogger først og fremst for min egen del. Jeg syntes det er kjekt å publisere innlegg så ofte som mulig. Så derfor venter ikke jeg med å publisere noe nytt selvom jeg ikke har fått svart på alle henvendelser og kommentarer.
Tror alle forstår at slik e det i blant.

Bloggen kommer aldri foran barna, så derfor må den nedprioroteres ganske så ofte.. som nå.. for nå skal eldste hentes i barnehage! Fikk ikke lov å hente han tidlig i dag.. *grei beskjed*.. han skulle veve idag.. hahaha!

Stor klem og godt å ha deg tilbake :)

Ida sa...

Så skrev jeg en stil igjen.... *sukk*

Timoteia sa...

Man burde kanskje hatt en liker-knapp lik den som finnes på facebook, da hadde man ikke trengt å ha dårlig samvittighet for at man ikke rekker å skrive kommentar :) Og dårlig samvittighet skal du i hvert fall ikke ha! Fint at du er tilbake - bloggen din er nydelig og veldig inspirerende ♥

Håper du har det fint - i dag er det jo yndlingsdagen din! :) Og helga ligger frisk og klar foran oss, glad er jeg for det.

Tee of Dragonfly Cottage sa...

Ha ha... korteste pausen noen sinne :) Gudskjelov!!!

Men er enig med deg... man bruker fort noen timer foran dataen... hmmm... men så er det jo moro med blogg-verden også da!

Helt nydelige roser! fy søren... skulle vel elsket å ha dem på bordet!!! :)

Anonym sa...

Dear Silja.
Welcome back! I am so glad to see you are back. I can understand that you don't have a lot of extra time with 2 young children. I love your photos and short comments. If you have less time to devote to your blog keep it short and sweet... You do such a great job with the photos..

det hvite hjerte sa...

Åh, så godt å ha deg
tilbake så raskt Silje,
herlig herlig, velkommen ... ♥

Og du de rosene var virkelig verdt å blogge om, har aldri sett maken ...! Usedvanlig vakre :)

Jeg ønsker hyppige innlegg fra deg, du har så mye å dele, herlig inspirasjon og jeg vil mye heller få ta del i det enn at du må legge igjen kommentarer hos oss andre hele tiden det er min mening ...!

Ha en deilig helg,
nå må jeg skifte for kino venter på
oss og barna, takk for hyggelig hilsen på fb forrsten, søte deg ♥

Klem

Karin sa...

HURRA!!! Du er tilbake. Det er bra. Du har en fin blogg å flotte bilder. Ikke meningen at bloggen skal slite deg ut,så blogg når du har tid du. Herrlig at du er tilbake igjen,trodde pausen ble lengre men det er bra den ikke ble det. God helg til deg!

Kjeruben sa...

OMG så nydelige roser!!!!
Ønsker deg ei strålande helg!
:o)

Tonje sa...

Herlig!!!:o)))

Jeg er også en ivrig titter og får masse inspirasjon av deg! Du er kjempeflink, og jeg elsker bildene du viser.

Jeg får heller ikke mye tid til å skrive kommentarer, men velger å blogge lell, og håper bloggerne vet at vi følger med allikevel!

God klem Tonje

Livet på kyrkstigen sa...

Vilken vacker blogg du har. Trevlig helg!

Anonym sa...

Å himmel! Så glad jeg ble da jeg tittet innom bloggen din i dag i håp om at du kanskje var tilbake♥
(høres muligens litt psykopatisk ut, men jeg er bare så glad i bildene dine!)
Du må blogge ofte, og heller kutte ut å svare på kommentarer etc. Det viktigste er at du koser deg og blogger litt;)
smil fra Linnea

Ruths datter sa...

Så koselig det var å se et nytt innlegg var kommet fra deg.Du er på sidelinja mi så det popper opp. Velkommen tilbake, Timene flyr foran pc.jeg prøver også å passe på at det ikke ødlegger en sunn livsstil,men så er det så koselig å bare titte innom.
Klem

mi-rachel sa...

bra for oss at du savnet bloggingen. du lager alltid lange innlegg med masse bilder. jeg sjønner ikke hvordan du får tid til det. kanskje et lite tips til deg er å gjøre mindre innlegg. selv om jeg elsker de "lange" innleggene dine med masse bilder:)

Mona Christin sa...

Hei Silje.

Godt å se at du er tilbake. Ikke føl at du må svare. Jeg setter heller pris på vakre innlegg fra deg.

Jeg svarer heller ikke alle hver gang, men prøver å stikke innom en gang imellom.

Ha en fin helg.

Klem MC♥

HønePøne sa...

Heisann!
jeg syntes også det var veldig kjekt at du kom så fort tilbake :)
Når en har en så stor og populær blogg som du har, så blir det jo en umulig oppgave å kommentere og svare hos alle som kommenterer hos deg. Jeg synes ikke du skal ha dårlig samvittighet for det.

Jeg er innom deg daglig fordi du har en koselig, nydelig og inspirerende blogg. Og jeg kommenterer fordi jeg gjerne vil fortelle deg det, ikke fordi du nødvendigvis skal kommentere tilbake til meg. Selvfølgelig er det veldig koselig å få en hilsen fra deg, men det skal ikke være noe pliktløp....

Ved å bruke noen timer på å kommentere gleder du noen få, men hvis du bruker tiden på nye innlegg gleder du tusenvis :)

Kos deg med bloggingen, Silje!

Klem, Madeleine

Skogland sa...

Så bra at du kom tilbake igjen så fort, Silje :)
Jeg tror det bare må gå litt i "rykk og napp"...at man blogger og kommenterer når man føler man har tid og lyst. Ellers blir det bare stress og et ork etterhvert...det skal jo være kos, ikke sant?! Det er begrenset hvor mye vi får gjort i døgnets 24timer ;) Man må prioritere det som føles riktig for en selv.
Ønsker deg en fin-fin helg :) klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Silje!

Så kos at du er tilbake. Med verdens nydeligste innlegg, åhhh vakre bilder.

Det går ikke, er mitt svar til deg. Det er en umulig oppgave å kunne svare alle til enhver tid. Man skulle ønske, men må ta et valg og stå ved det. Blogge når man har lyst og levere kommentarer når man har tid.
Blogging er en hobby.
Hvilken annen hobby gir dårlig samvittighet? Hobby skal gi glede og overskudd er min mening.

Så var det glasur. Det er ikke vanskelig, den består av mye melis,1 eggehvite og litt vann. Blandes i kjøkkenmaskin med rørekrok. Blandingen skal være blank, smidig og hvit. Kritthvit. Sprøytes med pose og tyll på f.eks muffins.

Klem

Anonym sa...

Hei Silje!
Ble veldig glad når jeg så at du er tilbake med bloggingen igjen! Elsker bloggen din, og den gir meg masse inspirasjon!!
Du har et utrolig hyggelig hjem, og flotte bilder!!

Mange klemmer fra Anette

Anonym sa...

Yessssssss!!!!!!!!!!!
Flotters at du har lyst til å blogge igjen. Du har vært savnet vettu:)

Hanne Mette sa...

Jeg er glad for at du bestemte deg for å ikke slutte med bloggingen, for dette var en utrolig koselig blogg! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg.

Gleder meg til å følge bloggen din videre.

Har en drøm... sa...

Det var hyggelig at du var tilbake, du har så koselige innlegg og så flotte bilder på bloggen din:o))

Det tar mye tid, det har jeg og merket, men det er jo såååå koselig!

Nydelige blomster!!!

Ha en herlig helg!

Klem Line

Anemone sa...

Din pause varte ikke lenger enn den tiden det vanligvis er mellom mine innlegg. Hihi.Jeg synes det er så gøy å titte på andres blogger, og synes noen ganger det er litt pes å lage innlegg selv. Eller det er vel helst det med å få tatt bilder som jeg synes kan være litt tidkrevende.

Så synes ikke du skal føle deg presset til å legge ut nye innlegg hver dag. Gjør det når du har tid til overs. Og kanskje kan du bruke tiden til å titte på alle andres fantastiske blogger også.

Linn sa...

Bra det ikke ble noen lang bloggpause;)
Jeg er ofte innom bloggen din og syne den er kjempefin!! Nydelige bilder og du har det sååå koselig:)

Berit sa...

Så hyggelig at du er tilbake.
Takk for titten igjen, alltid hyggelig å stikke innom deg.
Ha en fortsatt fin helg:-)))
Klem Berit

Anonym sa...

YES!!!!!

Silje er tilbage med hendes blog!!

Dejligt at du allerede er tilbage, Silje.
Jeg har savnet dig og dine dejlige blogindlæg, men har håbet og troet på, at du har haft det dejligt med dine unger og mand.
Velkommen tilbage ....

Knus fra Charlotte