torsdag 31. desember 2009

Mitt år -del 2
I juli lagde vi saft av rips og solbær fra hagen (den smakte fortreffelig til årets julegrøt, samtidig som vi kikket ut på buskene som nå er nedsnødd, naturen er fantastisk!)  Et nytt skap kom inn i stua, det ble malt hvitt, og er så fint og praktisk, til oppbevaring og til pynt! Augusta fikk ny seng på rommet sitt, den var også et av sommerens maleprosjekter. Ferdinand koser seg med markjordbær på hytta til mormor. Det regnet veldig mye i juli, men det er solskinnsdagene vi husker!


I august hadde vi flere bakedager, vi høstet epler (fra hagen til farmoren min), Augusta var klar for bursdag i ny kjole, og på verandaen begynte mer høstlige blomster å komme på plass...
I september fikk skjenken i gangen høstpynt, jeg kjøpte et fuglebrett (og senere et fuglebad) til å ha i hagen, og vi bakte eplekake. Jeg fylte 27 år, og feiret med både venninner og familie. Jeg bakte brød, og plukket lyng i skogen, nå har høsten kommet, min favorittårstid!


I oktober tente vi enda flere stearinlys, kjøkkenet fikk seg en storvask, vi plukket inn årets siste roser fra hagen, og vi feiret enda flere bursdager, for meg, og mannen min som fylte 29 denne måneden.
I november pyntet vi stua med kongler og lys, jeg fikk nydelig pakke i posten, og årets første svibler kom i hus. Vi tok bilder til julekort, og feiret lille Augustamor som fylte to år!


I desember er det jul! Ungene får pakkekalender, vi baker julekaker, pakker inn julegaver, pynter huset, og lager til jul på barnerommene... Julen kom og gikk, like fort som alltid! Men så mange fine stunder vi har hatt også!


Dette var andre del av mitt bloggeår. Snart er det nytt år, og nye muligheter:) Jeg vil takke dere som besøker bloggen min, takk for hyggelige ord, og nå gjenstår det bare å ønske alle et......riktig godt nytt år!

onsdag 30. desember 2009

Mitt år -del 1
I januar ble det lysere, både inne og ute. Jeg har alltid behov for å ha det ryddig og rent rundt meg i januar, huset vårt er aldri så "minimalistisk" som da. Blomster i vakre farger pynter opp! Vi koser oss med nybakte boller, og snøstormene herjer på utsiden av vinduet.


I februar er det karneval i barnehagen, og enda flere blomster kommer i hus, også noen løkblomster. Vi nyter av at det stadig er lengre lyst ute, og at våren er på vei.


I mars kommer våren! Vi pynter til vår ute, og til påske inne. Vi har gode venner på påskemiddag.
I april henger dynene ute i frisk vårluft, vi feirer Ferdinand som fyller tre år, og inviterer familie til påskekaffe. Påsken feirer vi med ski og påskeegg i Rauland.  I blomsterkassene plantes hvite stemorsblomster.

I mai er vi på deilige turer til sjøen, ungene får sitt eget mini-kjøkken, vi steker vafler vi koser oss med i sola på verandaen, og vi feirer den flotte nasjonaldagen vår!


I juni planter vi sommerblomster, stemorene vokser seg store, vi feirer St.Hans og ikke minst, nyter en herlig uke på Mallorca!Jeg merker energien stige når jeg kikker tilbake på årets første måneder. De ulike årstidene er så flotte, og så tydelige! I morgen kommer del 2 av årskavalkaden:)


ha en fin kveld!