mandag 31. august 2009

Mandag

Mandag, og regnet plasker ned. Selv om det bare er siste dagen i august, er det en slik dag som det aldri blir ordentlig lyst ute.. Eller inne! Det er ingen tvil om at det er på tide å ta frem hobbysakene, og kose seg med blader og gode filmer. Høsten er herlig!
m
Nå skal jeg tenne stearinlys og begynne på middagen!
n
j

Til slutt lurer jeg på om noen vet hvor jeg kan få tak i den første utgaven av Jeanne D'arc living magasinet? Jeg har de tre andre, og synes de er så nydelige...god mandag!

søndag 30. august 2009

Award og 10 ting om meg!

Tusen takk til Elisabeth, Line og Mona for at dere har gitt med både en award og utfordring!
b
Jeg skal fortelle ti ting om meg selv, og de kommer her (med fare for at det blir noe gjentakelser fra tidligere utfordringer...) :

1. Jeg er for tiden sykemeldt fordi jeg i sommer ble innlagt på sykehus med halvsidige lammelser og mistanke om hjerneslag. Jeg er fortsatt under utredning, og håper så inderlig de ikke finner noe galt....
n
2. Jeg er 174 cm høy, og mannen min er 190, så vi er et ganske høyt par.
n
3. Jeg elsker sjokolade og pepsi-max (men det vet dere jo;))
b
4. Jeg er ikke en ryddig person (dessverre..) Så de som tror at huset vårt til enhver tid er strøkent og nyvasket tar nok feil.. Har stadig et mål om at det skal bli bedre da!
j
5. Jeg bekymrer meg altfor mye...
m

6. Jeg drømmer om å ha mange barn, og har allerede navn klare. Men jeg tviler på at vi får så mange flere...
n
7. Jeg bruker altfor mye tid på pc'en...
m
8. Jeg drikker ikke alkohol, og har aldri prøvd å røyke.
m
9. Jeg elsker å være lenge oppe om kvelden!
n
10. Jeg liker ikke ketchup, sennep, remulader eller dressinger. Litt sært?!


Rosene er fra hagen til tante, og de er de flotteste jeg noengang har sett! De er kjempestore! Vet noen hva de kan hete?Og her er awarden jeg fikk! Tusen takk jenter!
m
Jeg har sett at mange bloggere har fått denne nå, så jeg tror jeg gir den videre til de som vil ha den!
n
n
n
ha en flott kveld!

fredag 28. august 2009

God helg!

n
jeg ønsker alle som er innom en riktig god helg!

n
n

n
Et lys er tent for Wilma

torsdag 27. august 2009

På en regnværsdag...

...er det viktig å tenne mange levende lys!


...å pynte på trappa med (enda flere..) høstblomster! Den lokale blomsterbutikken har halv pris på alle varer, da måtte bare denne bli med hjem....;)Et kjøkkenvindu. Med mine kunstige hortensiaer som jeg er så glad i!


Nybakte rundstykker til kveldsmat er heller ikke å forakte;)


Min lille bakstefrøken!


Et bilde av stua. Litt uklart, men sånn blir det på regnværsdager...
n
n
n
ha en super kveld!
n

onsdag 26. august 2009

Bollebakedag!

Onsdag betyr kosedag her i huset! Da er ungene hjemme fra barnehagen, og vi reiser enten på besøk til noen, eller baker eller koser oss hjemme. I dag har vi bakt boller!
Augusta har tatt seg en smak av bolledeigen! Hun har et skikkelig temperament, og når jeg sa hun ikke fikk mer deig, begynte hun å kaste rosinene veggimellom! Og hun er ikke to år engang...:)


Lille, store skjønningen min!


Gjett om kjøkkenet så fint ut etterpå:)

Ei fornøyd jente!


Mens bollene sto til etterheving, spiste vi lunsj på verandaen. Det var så grått vær da vi sto opp i dag, men etterhvert kom både sola og varmen!


Og etter lunsjen var det endelig tid for boller! Det ble noen kanelboller også, siden det er mannens favoritt.


Da pappa skrotnisse var på besøk i helga, hadde han med en gammel dukkevogn til Augusta. Den har vært stor suksess, hun triller rundt på den og de andre vognene sine stadig vekk.


Dukkene får (for det meste;)) godt stell.
Jeg fant et fint glass hos pappa skrotnisse, men synes alltid det er dumt med enslige glass. Men så tenkte jeg at det kan brukes til telys også! Da gjør det jo ikke noe at det bare er ett!
b
b
b
god onsdag alle sammen!

mandag 24. august 2009

Et lite juleprosjekt...i august!

Dagen i dag er etter gammel tro den første høstdagen! Som har jeg skrevet før, elsker jeg høsten, og nyter mørkere kvelder med innekos og litt "pyssel"!


På denne tiden av året begynner jeg også med litt juleforberedelser, dvs ikke noe store greier, men jeg skriver opp listen over hvem vi skal kjøpe julegaver til, og hvem vi skal sende julekort til! Jeg har også begynt på julegavene, og er ferdig med et par. Dere som synes det er ALTFOR tidlig å tenke på jula, er herved advart, og kan jo hoppe rett over til neste blogg hvis dere ønsker;) Men det skal bli lenge til neste juleaktige innlegg, det er jo bare august:)
n
n
Denne esken i tre har jeg funnet hos pappa skrotnisse. Den skulle nok hatt et lokk, men det var ikke så viktig for det jeg skulle bruke den til. Inspirasjonen har jeg fått på en svensk blogg, men jeg husker dessverre ikke hvilken...


Jeg malte den hvit, og har trykket med stempelbokstaver "nå tennes tusen julelys". Oppi ligger mange stearinlys, det er alltid kjekt å ha i umiddelbar nærhet;)

Frem til desember snur jeg bare esken rundt!
n
n
Nå skal vi lage eplesyltetøy!
m
m
m
God mandag!
fredag 21. august 2009

Eeeeeemil!

I går var jeg en kjapp tur innom Lindex på vei til ei venninne, og hjertet mitt hoppet et par ekstra slag da jeg så at de hadde fått inn guttetøy i Emil-stil! De har også t-skjorter og gensere med Emil-trykk, stor stas for Ferdinand på tre som elsker Emil. Og førstnevnte klær er stor stas for mamma som elsker gammeldagse og nostalgiske klær!En kjempefin striptete skjorte, med den typikse "Emil-halsen". Den blir fin alene eller inni......denne! Som forresten er i bomull, og veldig deilig å ta på! Synes ofte slike gensere er i ull, og det er ikke så populært hos treåringen.


Og en "cord-olabukse" i slitt stil. Den er jo langbukse da, og selv om jeg elsker knebukser i denne stilen, er denne kanskje mer praktisk.


Flotte klær i fine farger, da er mor fornøyd..

...og når Ferdinand kommer hjem fra barnehagen og ser denne som mormor har kjøpt til han, er nok han ganske fornøyd han også:)


Ferdinand er vanligvis ikke en veldig rampete gutt, men noen spikk blir det jo! Da jeg var oppe på badet for å ta på linser og litt mascara i dag tidlig, hadde han og søsteren tatt alle tingene fra lekekjøkkenet på kjøkkenet og flytta dem inn på stuebordet! Herlig, siden vi var på farta til å reise...


Og i dag tidlig da jeg lå og slumret i senga (Augusta var våken fra midnatt til 01.30 i natt, gjesp...) våknet jeg av at Ferdinand kom inn på soverommet og sa "jeg vil ha sånn på fingrene!", og sto med en neglelakk-kost i hånden.. Og neglelakk litt overalt, men mest på neglene heldigvis! Jeg ble selvfølgelig svært bekymret for hvor resten av neglelakken var, og joda, den hadde lillesøster! Med slike negler reiste altså min treårige sønn i barnehagen i dag...


...og lillesøster på snart to skulle jo ikke være noe dårligere;)
b
b
b
god helg!