søndag 31. mai 2009

Et nydelig hus ved sjøen!

I dag har vi tilbragt hele dagen ved sjøen, på den nydelige plassen til tanta og onkelen min. Vi har storkost oss, vært på båttur, grillet og solt oss på brygga. Det tok litt tid før ungene landet etter en slik dag:) Tusen takk kjære dere:)
m

Tante og onkel bor på en fantastisk plass, med et nydelig hus. I dette innlegget kommer det masse bilder:)

Inngangspartiet, med mange flotte blomster. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene!


Huset sett fra sjøen.Ferdinand koser seg på båttur. Etter en stund sovnet han, han blir visst døsig av å være på sjøen!


Lillemor derimot var i farta.Et drømmested for ei lita jente.

Sitteplassen på det koselige kjøkkenet.

Og her finnes det en peis også, så hjemmekoselig og sjarmerende.


Et svalt soverom, med havutsikt.
Antikk måneskinnslampe.Å sitte i sofaen og se ut på sjøen er ren terapi.
Tante og onkel er veldig huslige, her er det alltid ryddig og rent, blomster inne og ute, og nydelig mat på bordet.

Lyst og svalt i gangen.

I loftstua, med utsikt til vannet her også.Skipperstua.

En av mange koselige sitteplasser.


Grilling på brygga...

Og nydelig ostekake etterpå!

Deilig med is! Ferdinand har fanget krabber, det var stor stas.
j
Det er vel ikke vanskelig å forstå at det er hyggelig å komme på besøk hit.. Takk for i dag tante og onkel:)fortsatt god pinse!

torsdag 28. mai 2009

Vimpler fra Maileg!

Gjett om jeg holdt på å besvime da jeg så disse Maileg-vimplene i en nettbutikk! Det første jeg tenkte på var at de passet perfekt inn på rommet til Augusta når hun får sin nye seng!


Jeg fant vimplene i den nydelige nettbutikken Ett hus i vitt, og selv om jeg (nesten) aldri bestiller noe fra utenlandske nettbutikker, måtte jeg slå til denne gangen! Kjempegod service var det også, takk for handelen Anette! Hennes flotte blogg finner du her!


Jeg hadde ikke noe sted å henge dem akkurat nå, så her ligger de på spisestuebordet. Nå spørs det om jeg ikke må finne en farge på senga som matcher vimplene;) Det er mye å tenke på;)
Takk igjen for alle hilsener dere legger igjen hos meg, og beklager at jeg er så altfor dårlig til å skrive tilbake! Tusen takk til dere anonyme som skriver noen ord også, det setter jeg stor pris på!
god helg!

onsdag 27. mai 2009

New shoes ♥

For en liten stund siden kjøpte jeg nye sommersko til Augusta. Men siden det var sandaler, måtte hun ha noen "ordentlige" sko også:) Jeg falt pladask for disse skjønne rosa..


..og lillemor tok dem fornøyd på seg! Hun er nok en liten sko-elsker, vil helst ha på sko hele tida. Her hjemme kommer hun stadig og gir oss skoene sine for at vi skal ta de på. Så flyr hun rundt her i strømpebukse og sko. Lille tulla mi:)


Dette er en "min første sko"-type fra Ponni, hun hadde dem i hvitt tidligere. Ungene fikk hvert sitt par slike sko av mormoren min til dåpen. Hun har jobbet i skobutikk i 40 år, så hun har god greie på sko:)Hva har mamma tatt på meg nå da?
l
Idet jeg skulle betale skoene sa hun som ekspederte meg "ja, forresten så er de på 30 %!" Sånt liker vi:)I går hadde vi en skikkelig kosedag hjemme, etter jobb og barnehage da:) Mannen min bakte brød og rundstykker, og vi spiste nydelig kveldsmat med ungene, tente mange lys og hørte lyden av regnet som plasket ned ute. Kjempedeilig med noen slike dager synes jeg!

ha en flott dag!
...og takk for alle hyggelige tilbakemeldinger ang ungenes lekekjøkken:)

søndag 24. mai 2009

Kjøkken i miniutgave ♥

ENDELIG er barnas eget kjøkken ferdig! Dette har jeg drømt om og planlagt så lenge:) Jeg begynte å kjøpe inn "kjøkkenting" for tre år siden, da Ferdinand bare var baby.


Jeg er storfornøyd, og det er ungene også:) Så nå blir det nok laget mange gode retter til oss fremover. Mannen min har snekret "benken", det er to hyller bak "forhenget". Det har jeg (med litt hjelp fra svigermor) sydd av et stoff fra Ikea.
Pizzaen er i ovnen!


Som sagt begynte jeg å kjøpe inn ting til kjøkkenet for tre år siden, det gjelder å lete etter "skatter". Mange av tingene er kjøpt i Gøteborg, der er vi hver sommer.
Kopper og kar i glass og porselen kan jo gå i stykker. Det må man bare regne med, men det gjør ikke så mye. Leker er til for å lekes med synes jeg!Jeg har laget "saft" og "syltetøy" på krukker og i glass, det er rødt silkepapir som er krøllet sammen. Idèen har jeg fått hos Marie med bloggen Vita ranunkler.


På andre siden av veggen har ungene møblene sine, slagbenk, stoler og bord. Så der kan maten serveres! Jeg synes det er koselig at ungene kan ha en kjøkkenkrok i vårt kjøkken, tenk så koselig det blir til jul, når de kan bake kaker i sin egen komfyr:)

Ferdinand har snakket om kjøkkenet "sitt" i hele dag, og synes det er stor stas å leke der.


I hyllene finnes det ekstra porselen, feiekost og mat. Det meste av maten hadde jeg da jeg var liten!


Bakeutstyr finnes det også.


Nå skal vi visst lage mat...:)
m
m
m
m
ha en flott kveld!