torsdag 30. april 2009

Langhelg ♥

Det skal bli nydelig med langhelg! Sola skinner, det er 18 grader ute, og alt er bare herlig!

Fredag er sengeskiftedag her i huset, men denne uka ble det mandag. Jeg liker så godt å lufte sengetøyet ute hele dagen, for så å ta det inn når det nærmer seg kveld, og ta på nyvasket sengetøy. Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg da:)


Men å stryke sengetøy tar jeg meg ikke tid til, det får heller være litt shabby:)


Hvitt sengesett fra Kid, med blonder på. En av mine favoritter!


Gammelt putetrekk med broderi.

Jeg bruker lavendel-skyllemiddel fra Durance til sengetøyet, det lukter så godt!
j
Ferdinand fikk to flotte bøker til bursdagen sin, av kameraten hans som heter Theodor. De er så nydelige, med flotte tegninger i.Dette hjertet i zink kjøpte jeg på Kid i forrige uke, de hadde fått inn masse fint der nå.
ha en flott MAI-helg!

h
takk til dere som har gitt med utfordring, jeg skal svare i neste innlegg:)

onsdag 29. april 2009

Dukkevogn

For noen dager siden fikk jeg en koselig kommentar fra Sissy, som jeg har blitt kjent med gjennom bloggingen. Vi har døtre på samme alder, og hun lurte på hvordan det gikk med Augusta. Så skrev hun at datteren hennes lekte med dukker og lagde "mat" til familien. Jeg stusset litt, og tenkte at "jøss, det gjør ikke Augusta...". Så kom jeg på at kanskje det er fordi hun ikke har så mye sånt å leke med!


Leker har vi masse av her i huset, for all del, og på rommet hennes har hun mange fine ting. To dukker har hun også fått, Og ferdinand har fått dukkevogn av mormoren sin, men den er litt for stor til henne. Derfor dro Augusta og jeg på en liten jenteutflukt i går... (forresten, som dere kan se på bordet har mor hatt lunsjbesøk i dag;))


...og hun kjøpte denne fine dukkevogna for bursdagspengene sine! Nå triller hun rundt og er så fornøyd. Jeg mener ikke at jenter bare skal ha jenteleker, og motsatt, for all del. Men det er jo moro å ha noe som passer til ei lita jente da:) Og broren er ikke så frykelig interessert i å låne bort lekene sine heller...


Matchende sengesett kjøpte vi også.


Er melka passe varm tro?


Sover du?


På tide å stå opp!


Stolt "mamma" med sin nye "baby".


Og biler duger fortsatt det også:)


Og helt til slutt, visste dere at en skritt-teller også kan brukes som mobiltelefon? Det tror ihvertfall Augusta:) (legg merke til sovesveisen;))god onsdag!

mandag 27. april 2009

Mandag

Så er det mandag igjen. Synes det bare er mandager og fredager jeg:)
I dag har jeg fri, og ungene er i barnehagen. Da gjelder det å bruke tiden godt, og få gjort masse hjemme. Foreløpig har jeg ryddet mest opp etter forrige ukes bursdagsfeiringer, det trengs jammen å vaskes etter fest også!


Tok noen bilder av huset da jeg var ute for å hente posten i sta. Som jeg skrev for ikke lenge siden er det tre år siden vi flyttet inn her nå. Fra det var klart at vi skulle bygge, var jeg hele tiden sikker på at jeg ville ha rødt hus. Jeg synes det er så koselig, og landlig, som er min favorittstil:)

Blomstene på trappa vokser til, kan nesten ikke vente med å plante enda mer jeg!

I blomsterkassene har jeg plantet hvite stemor.god mandag!

søndag 26. april 2009

Kakeblogg!

Ei god venninne av søstra mi (kjenner henne litt jeg også:)) har laget en egen kakeblogg!


Hun lager utrolig flotte og gode kaker!
Ta en tur innom siden hennes for å la deg inspirere, og hun lager også kaker på bestilling! Siden hennes finner du her! (alle bildene er lånt fra bloggen hennes!)ha en fin ny uke!

lørdag 25. april 2009

Sjørøverbursdag!

I dag har vi hatt barnebursdag for Ferdinand, sjørøverbursdag, akkurat som han ønsket seg! Det er kjekt med inspirasjon på nettet, bl.a fra min bloggvenninne Borghild, som hadde sjørøverbursdag for sin sønn i fjor!
Jeg har ikke engang tall på hvor mange vi har vært i dag, men over 20 er det ihvertfall! Barna fikk sitt eget bursdagsbord i "miniformat", mens de voksne spiste på spisebordet i bakgrunnen.Muffins med "fluffy" glasur og hai-lys!


Sjørøverskip ble det også, en litt mindre utgave av det vi laget til nevøen vår tidligere i år. Søsteren min lagde ostekake til oss (den med gult gelèlokk), den faller alltid i smak hos gjestene. Tusen takk søstera mi, som forresten hadde bursdag dagen etter Ferdinand:)


Alle de små gjestene fikk hvert sitt sjørøverflagg...

...og sjørøver-godtepose, som de fanget med håv!


Augusta koser seg, vi har hatt et nydelig vær, så da var det deilig å være ute!

h
Takk til alle våre kjære venner som kom på besøk ♥


god helg!

torsdag 23. april 2009

Lilla vår hos noa noa ♥

Sommerens skjønneste badedrakt til snuppelure...


Heldige Augusta har fått mye fint vår- og sommertøy fra bestemor, som jobber på noa noa. Jeg ELSKER de klærne... Så jeg er ganske heldig jeg også:)


Jeg følger ikke like mye med i moteverdenen som jeg engang gjorde, men jeg har ihvertfall fått med meg at lilla er in:)


Knall-lilla bøttesett, også fra noa.Og en nydelig ryggsekk, den har allerede vært med på tur!
Kjole i friske farger...

...med matchende tights og kjede.

Knebukser og t-skjorte

Tusen takk for alle bursdagshilsener til Ferdinand:) Jeg er forresten i gang med å svare på kommentarene fra dere, det tar bare litt tid:)ha en flott kveld!