fredag 30. januar 2009

Lykke er...

...at det er fredag, og helg!


...å kjøpe inn blomster...

...å pynte og tenne lys i stua, og nyte at det er lyst ute nesten til kl 17!

....å ha fri på fredager, og være hjemme med barna.


...å få en eske med Duplo av mormor fordi man har fått omgangssyke..


....å ha verdens beste sønn...

...og verdens beste datter!


...å være ett og to år, og herje i senga.

....å pynte til vår i gangen...


...at mamma kommer innom på fredag formiddag med blomster, ferske reker og ting til barna. Tusen takk mamma!jeg ønsker alle en riktig god helg!

onsdag 28. januar 2009

Litt av hvert:)

Det har blitt mange bilder fra barnerommene den siste tiden, og i dag kommer det enda flere..
Håper dere holder ut med det:)

Jeg handlet noen nye ryer til ungenes rom i helga, de er fra Green Gate, og var på halv pris. De var litt mindre enn jeg ventet, men jeg synes det ble koselig alikevel.Ferdinands lyseblå rye.Og Augusta har fått rosa! Jeg synes det er hjemmekoselig og litt gammeldags med filleryer, men det kan være vanskelig å få tak i fine. Disse fantes i mange farger, så jeg hadde nesten lyst til å kjøpe et par til:)


Mailegene har kaffeslaberas.


En heklet gjeng sitter i vinduet.Og endelig har jeg funnet noen løkblomster, det har jeg lengtet etter lenge! Dette skal bli blå perleblomster og hvite krokus.


Tre awarder har jeg fått den siste tiden også, tusen takk!! Denne er fra Blandet drops, et ganske nytt bloggbekjentskap for meg! Tusen hjertelig takk;)

Og denne er fra koselige, danske Frau Putz!
Her er den herlige grunnen til at jeg fikk den:
Silje - fordi hun bager kanelsnegle til sin familie - og lader os følge med...
¤
og til slutt, denne er fra Gummelure! TUSEN TAKK til dere alle tre! Jeg setter stor pris på dere, og de hyggelige ordene dere legger igjen. Tusen takk til dere som sender så koselige mailer til meg også, det gjør meg veldig glad;)


Siden det er flere som har spurt hvor jeg har kjøpt serviettene i forrige innlegg, tenkte jeg å ta det i fellesskap:) De er kjøpt i en lokal interiørbutikk, som ikke er med i noen kjede. Men merker heter Ihr (Ideal Home Range) og det finnes mange steder tror jeg:)
¤
¤
¤
ha en flott kveld!

søndag 25. januar 2009

Den store bollebakedagen!


I dag har Ferdinand og jeg bakt firedobbel bolledeig! Så nå er vi gode og mette, og fryseren er full! Jeg er veldig glad i å bake, og det ser ut som Ferdinand har arvet entusiasmen!

Han hjelper til med det meste:) Jeg bruker alltid Kenwood Major-maskinen min når jeg lager gjærbakst. Vi fikk den da vi giftet oss, og den er gull verdt.


Ferdinand er sjef når deigen eltes.


Og drikkepauser er viktig:)


I dag skulle vi lage kraterboller, rosinboller og kanelsnurrer! Jeg bruker alltid oppskriften fra kokeboka til Ingrid Espelid Hovig, den er kjempebra.


F passer på mens bollene hever..


Augusta leker med sin egen mat. Hun er syk igjen, for andre gang siden hun begynte i barnehage for tre uker siden. Herlig start...:)


Jeg kjøpte noen nye servietter denne uka, synes de var søte. Også heter de "waiting for spring", og det passet jo bra:)


Ferdinand er klar til å spise.


Det ferdige resultatet! Jeg kjøper alltid hvitt perlesukker når vi er på sommerferie i Sverige, jeg har nemlig ikke klart å finne det her hjemme.

Koppen til Ferdinand har jeg kjøpt på et bruktmarked, det står "snill gutt" bakpå. Vi hadde sånne kopper hos farmor da vi var små.


ha en flott dag!

fredag 23. januar 2009

Min favorittdag!


Fredag er min favorittdag Arbeidsuka ligger bak en, og hele helga foran en! Denne helga har vi ingen planer, og det er litt ekstra deilig!
¤
Zinklykta på bildene har jeg hatt lyst på lenge, sikkert et halvt år. Men jeg har vært flink og latt være å kjøpe den!:) Men da jeg så den til halv pris i går, slo jeg til!Et sølvfat på spisestuebordet har fått lys i vårlige farger, og en liten blomst også.
¤
I dag har ungene og jeg hatt fri, og vi har hatt besøk av min kjære venninne Monica, med bloggen Min lille drøm! Etter at jeg begynte å jobbe på dagtid, og har mye mindre fri, er det en av tingene jeg savner mest, de ukentlige treffene med Monica! I dag har vi spist og skravlet, mens de eldste barna har lekt og de yngste har sovet. Toåringene har blant annet tømt en krukke med krem utover badegulvet;)


Snøen har lavet ned i hele dag, og da er det ekstra deilig å vite at man har to dager fri, og strengt tatt ikke trenger å gå ut av huset før til mandag:)


Vårstemning på kjøkkenbordet.
Nå skal jeg opp å skifte på sengene:)
god helg, og takk for at DU er innom!

onsdag 21. januar 2009

Vårnytt til lillemor


Som jeg har skrevet på bloggen tidligere jobber svigermoren min på Noa Noa. Innimellom handler hun litt klær til Augusta, og det blir vi selvfølgelig kjempeglade for, jeg elsker noa-stilen!

Nydelige detaljer.

To fine kjoler!

Dette er vårens nyheter, og jeg gleder meg til å kunne kle på A de fine klærne! Barneklærne til Noa Noa begynner på str 3 år, så en del av det vi får er litt stort foreløpig. Men enkelte kjoler og gensere passer faktisk akkurat til vår lille tulle!

Kanten på kjolen. Vi fikk med matchende strømpebukse også.

En liten nattkjole, passer perfekt for en nybadet jente!

Buketten med ranunkler jeg kjøpte for snart en uke siden står like fint!ha en flott kveld!