lørdag 26. desember 2009

Romjulsdager                Augusta lurer fælt på om nissen kommer!               Og det gjorde han også:)

Vi nyter late romjulsdager. Juledagene til nå har vært kjempefine, og for et fantastisk vær vi har! (sier jeg som ikke må måke;))  På julaften snødde vi nesten inne, og i dag har det vært et nydelig vintervær med masse snø, og klart vær.Augusta i finstasen hos mormor på 1.juledag. Da var vi samlet hele familien, 16 små og store.

I dag er det dessverre lillemor som har fått omgangssyke. Så hun og jeg er hjemme nå, mens storebror og pappa er i familieselskap. Dumt vi ikke kunne bli med, men vi får kose oss så godt vi kan hjemme, og ha vår egen lille jentefest:)


Gutta i huset har vært ute i flere timer i dag, for å måke gårdsplassen, og så skli litt. Imens har lillemor og jeg puslet, lekt med dukker og lest bøker. Men i ettermiddag fikk vi tatt oss en liten gåtur vi også, hun satt så fornøyd på sklibrettet:) Deilig med frisk luft!Augusta har fått ponni til jul, som hører til baby born-dukka. Men aller helst vil hun ri på den selv!Det fine skiltet har jeg fått av ei venninne, Merethe med bloggen many little blessings. Vi kjøpte en liten førjulsgave til hverandre, veldig koselig:)

Resten av romjula har vi få planer, vi skal bare kose oss, og prøve å få vært mye ute! Barna vil gjerne leke med julegavene sine, og på kveldene koser vi voksne oss med gode filmer! For en herlig tid!


jeg ønsker alle fine romjulsdager!

17 kommentarer:

Linda sa...

Så koselige billder:) Høres ut som om dere har hatt noe fine juledager!

Ha en fortsatt fin romjul, og god bedring til lille snuppa:)

Klem Linda

Hulda sa...

Ønsker deg også en riktig fin dag, og romjul, når den kommer. Vi har også hatt noen flotte dager, og koser oss masse med gode filmer her også. :) Koselige bilder fra deg. Jeg har også fått lagt ut et innlegg i dag, kunne ikke holde meg borte lengre. ;)

Gry Hege sa...

Koselige bilder av barn som koser seg :)
Så mye snø dere har ......trodde ikke jeg skulle si det, men akkurat nå er jeg faktisk misunnelig på dere. her i nord er det veldig lite snø, og den som er her er steinhard så det er ikke noe gøy med den.

Ønsker lillesnuppa god bedring....kos dere masse videre i romjula :)

Klem.....

Anitas hus sa...

Så skjønne bilder!
Stakkar liten som har fått omgangsyke da, det er jo så grusomt, fysj...Håper hun blir fort frisk igjen da.

Ja, det er litt av noen mengder med snø vi har fått. Jeg overrasket mannen idag og måkte hele gårdsplassen før han sto opp. Han skulle på 12 timer nattskift i dag og var kjempefornøyd med å slippe å måke før han skulle på jobb:)
Men det er jo utrolig pent ute nå da, lyst og deilig.
Ønsker deg en fortsatt fin jul!
Klem, Anita

Beate sa...

Hei
så fine bilder!
kjedelig med omgangssyke- særlig i jula. storebror har ligget på sofaen i hele dag... med bøtta ved siden av seg... heldigvis varer det ikke så lenge!

ønsker deg en fortsatt fin jul

juleklem fra Beate

Bo med barn sa...

Ønsker dere en fortsatt flott jul med masse kos! Julestemning har vi jo fått i bøttevis:)

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

Masse fine bilder fra deg de siste dagene. Kjempe koselig!!!

Likte veldig godt bildet fra lillejulaften hvor ungene står sammen. Fine! :)))


Håper dere får en flott romjul, og god bedring til Augusta. :)


Vibeke...

Hverdagen vår sa...

God bedring til lillemor:) høres ut som dere har det som hos oss, mannen måker, mens mor kan leke og base i snøen med barna-
Kos dere resten av romjulen-

Klem i fra Eli

sylvia sa...

gode romjulsdager ønsker jeg dere,
å at lillemor blir fort bra.
klem fra sylvia

ELIN sa...

Så flotte julebilder, og så herlig med snø for barna. God bedring til vesle jenta som har fått omgangssyke. Juleklemmer fra Elin

maría cecilia sa...

Hi, lovely angel kids, and great picture with santa claus coming into your home!!
Cariños
Maria Cecilia

MinLilleInteriøHule sa...

så flotte bilder:)så søt hun er,håper hun blir bra snart da.go bedring.
dere har fått masse snø ja ser jeg.her daler det også ned så det blir spent å se i morgen tidlig.
ha en fortsatt fin romjulstid.klem

yesheimen sa...

Så herlige bilder du viser av skjønne forventningsfulle barn. Og snøen er jo så deilig for disse små. Men det er nok no, litt mye for meg da he-he. Heldigvis så måker ikke jeg så mye.
Linnea fikk prøve seg på ski igår, og det skal vi prøve litt mere på i julen.

Ønsker dere en deilig romjul.
Klem Ann<3

Prinsesse Elin sa...

For noen herlige bilder du har tatt. Her ble det ikke tid til å ta slike fine bilder, her var det vilt kaos og de bildene som ble tatt må både beskjæres og redigeres. For der var det virkelig mye rart. Ønsker deg en fin 3 juledag. Klem fra Elin:)

Hanne sa...

Syns nesten jeg kjenner ungene dine litt, etter alle de nydelige bildene og hverdagsfortellingene du deler med oss. De er helskjønne!
Sjarmerende snøbilder også.

Mens jentene våre var små, var omgangssyke nesten fast juletradisjon. Ett år var minstejenta på 1 år syk på lille julaften (gikk fra matte til matte og spydde på dem i tur og orden...), far i huset syk julaftens formiddag og eldstejenta på 3 år og jeg ble syk ved midnattstider på julaften. Men selve feiringen med ribbe, nisse, gang rundt juletreet og åpning av gaver var uberørt. Man lærer seg å ta det som det kommer med småunger i hus..!

God bedring og fortsatt glad jul til deg og dine!

Pludrehanneklem

Merethe sa...

åååh, se på lille snuppelupp med rødrutete kjole :) Så skjønn da! Sklir rett inn i stua deres ;D
Koselige romjulsbilder!!

Klem klem

Pssst: lyktene fra deg står i det ene lille vinduet over sofaen og har lys i seg hele tiden! <3

Donnas Verden sa...

hei hei

Kjempefine bilder:) Har du laget kransene på stolene selv? De var råfine, må prøve å lage lignende neste år. Kan jeg spørre deg hvordan du har lagd dem i såfall?

Fortsatt god romjul:)