tirsdag 15. desember 2009

Livsviktige julegaver!


I kveld har mannen min og jeg kjøpt julegaver til hverandre, det mest verdifulle man kan gi bort! Nemlig det å hjelpe et barn. Jeg kikket såvidt innom et innslag på God Morgen Norge i dag, hvor de fortale om gaver man kan gi bort, for å hjelpe andre. Så jeg klikket meg inn på Unicef sin nettside, og kjøpte to sett med 25 høyenergikjeks, som gies til sultne barn. Jeg tror jeg må handle flere julegaver på denne siden, selv om jeg har handlet ferdig. For finnes det egentlig noe viktigere å bruke pengene på?


Gå inn på unicef.no du også!


bildet er lånt fra unicef.no

5 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei Silje!
Så flott av dere, det hadde virkelig vært noe for oss også som ikke skal handle noe til hverandre! Hva er vel bedre enn å gi noe til et lite barn!!!

Tusen takk for tipset og god natt snille deg!

KLem J

Lottas Himmelrom sa...

Fantastisk!Tårer i øynene.. Neste år har jeg def lyst til å gjøre dette oss voksne i mellom!!!! Jeg har kjøpt litt på plan..skal kjøpe mer:)
Klem til deg

Benedicte sa...

Finnes vel ikke noe bedre å bruke penger på!!
Veldig god idè:)

Ha en god natt:)

Anonym sa...

Dette er en superfin ide! Jeg har ikke kjøpt dette til noen andre, da jeg syns poenget med å gjøre slike ting mister litt poeng da. Jeg skal ikke kjøpe meg god samvittighet på andres vegne :) men kjøper slike gaver til de som trenger det utenom. Velger å bruke litt ekstra penger på dette i stedet for ting til hus og heim, pynteting, klær, sko og andre "unødvendige" ting :)

Jeg sier ikke at det er galt å gi dette i gave til noen, men det var en venninne av meg som fikk meg til å se litt annerledes på disse gavene. Kjøper jeg en geit, f.esk, til mamma, kjøper jeg jo egentlig bare god samvittighet til meg selv. Jeg føler meg bedre fordi jeg har kjøpt en slik gave. Det blir litt feil for meg.... Derfor kjøper jeg disse gavene til meg selv
:) Eller.. strengt tatt kjøper jeg vel en gave til noen som trenger det :)

Anonym sa...

Tusen takk for tipset. Har vært innom UNICEF sin nettside og gitt en julegave jeg også.

Ingrid