fredag 20. november 2009

Skoleplansjer

Her kommer endelig (dårlige) bilder av hva som har kommet opp på veggen hos oss, nemlig skoleplansjer! Bildene er som sagt veldig dårlige, siden det er tåkete og grått om dagen, og siden plansjene henger i trappeoppgangen, måtte jeg nødt til å ta bilder med blitz. Og det liker jeg ikke, synes bildene blir så kalde og stemningsløse! Men her er de ihvertfall:)
n
n

En av mine beste venninner har visst at jeg lenge har ønsket meg skoleplansjer, og tipset en dag om at en venn av henne (og en bekjent av meg) hadde mange! Han er nemlig lærer, og skolen han har jobbet på har blitt nedlagt. Da hadde han fått med seg mange skoleplansjer hjem! Og så fikk jeg lov til å kjøpe, lykke:) Det er jo nesten umulig å få tak i.
n
n


Som sagt hadde han flere, så hvis noen er interessert i å kjøpe kan dere sende meg en mail (siljewest@hotmail.com) så formidler jeg kontakt;) Det er kanskje mest aktuelt for de som bor i Grenlandsområdet eller ikke så langt unna, som kan dra dit og kikke:)

Den ene plansjen er dessverre litt bøyd. Jeg har prøvd å legge noe tungt på den, men det hjelper ikke så mye. Vet noen hva jeg kan gjøre?:)

Var en rask tur innom Home&Cottage i dag, og jeg falt pladask for denne puta med "H" på. Og den kostet bare 79 kr! Lykke igjen:)


Sviblene har begynt å springe ut, og nå nærmer desember seg med stormskritt! I helga skal vi ha første (av tre) bursdagsfeiring for Augusta, som fyller 2 år om 10 dager.
n
n
ha en riktig god helg!

20 kommentarer:

Polly sa...

Så heldig du er!De var jo kjempe flotte! God helg silje:O)

Tulip sa...

ÅÅh...lucky you! Har gått og siklet på sånne plansjer selv, og svogeren min kom hjem med sånne fra sin skole. Misunnelig; JA!

Kos deg med dine. Bildene var FLOTTE i trappa!

God helg!

DUNNISMoR sa...

Hei,
Så fine skuleplansjar du har fått tak i! Eg såg nokre på loftet på ein gamal nedlagt skule for nokre år tilbake...har ofte angra på at eg ikkje spurde om å få kjøpe dei.
Ja, det er ikkje alltid lett å ta bilete inne på denne årstida, føretrekk også å ta utan blitz, men då må ein jo ha godt innelys eller ekstrautstyr, og skal ein ta bilete av menneske...ja, det er nesten umogeleg.
Trur eg må ta meg ein tur innom Home&Cottage snart, og den puta passar perfekt til både samboaren min og meg; begge har namn som byrjar på H :)
Ha ein fin kveld og lykke til med bursdagsfeiringa!

Lynetmor sa...

Hei, så fine plansjer og så fin pute :-) Ha en fin dag :-)

cherryblossomgirl sa...

Så lekre disse var! Heldige du :)
Synes bildene dine ble fiiine jeg!

På den som er bøyd kan det være et forsøk å spraye litt vann på baksiden (hvis det er papir/papp) slik at den blir litt lett fuktig og deretter legge den i press under noe tungt...
Men her vill jeg vært ytterst forsiktig så den ikke går i stykker eller får fukt merker på forsiden, og forsiktig så den ikke bøyer seg mer!

Synes det grønne og hvite innlegget ditt litt lenger nede var sååå lekkert! Og headeren din er kjempe fin!

Goood helg til deg og dine :)

The Créme House sa...

Hei, Silje!
Tror jeg har lyst på en sånn, ja - kanskje vi kunne treffes også hvis jeg skulle komme nedover til "ditt" område for å kjøpe... Se hvordan gardinene tar seg ut???hihi!Du har mailadressen min, så du kan svare meg der, hvis du vil... Klem og god helg til deg fra Gro!

Fire Hjerter sa...

Så flotte og artige plansjer. Kanskje det er en god ide for de forskjellige skolene til å skaffe seg litt inntekter. Å selge gamle skoleplansjer.

Hulda sa...

Utrolig så heldig du var med de plansjene! De passet så godt i trappeoppgangen! Slikt blir man jo ikke lei av å ha.

Lekker pute du har kjøpt deg også. Jeg kjøpte svibler i går. :)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så smart :-) Fine og dekorative!

Håper du får en fin helg Silje! :-) Jeg er nå endelig ferdig med alle julegavene. Med tanke på at jeg snart er høygravid, så ser jeg ikke for meg å gå på kjøpesenter i desember med masse folk!

Klem J

Huset på terrassen sa...

Heisann ! Tenkte jeg måtte legge inn en hilsen på bloggen din. Er stadig innom her og syntes du har et nydelig hjem og en veldig fin stil. De plansjene var utrolig tøffe!! Jeg er ganske ny i bloggeverdenen men hekta allerede :) Ønsker deg og dine er fin helg ! La meg til som følger på bloggen din, håper det er OK ! Mvh Linda/Huset på Terrassen

mi-rachel sa...

knall fine plansjer.

Minmill sa...

Du verden så heldig du har vært med disse skoleplansjene. De var jo kjempeflotte alle sammen. Skulle ønske jeg kunne bodd i det området, for da skulle jeg hevet meg rundt med en gang. Jeg kjøpte en lignende i fjor i Oslo og den måtte jeg gi 500 kroner for. Synes det var dyrt jeg. Jeg har tipset noen av mine medbloggere som bor i ditt område om dette innlegget, bare sånn i tilfelle de ikke har vært innom her selv.

Jeg synes bildene du har tatt inne med blitz var flotte, og ikke kalde og stemningsløse. Jeg er enig med deg at alt tar seg bedre ut i dagslys, men det er jo ikke så mye av det nå for tiden, og spesielt ikke i en trappegang. :))

En varm fredagshilsen herfra. Minmill

Sidsel sa...

kjempefine plansjer. heldig du.
tror jeg ville prøvd å legge dem i et kaldt, litt fuktig rom (loft eller kjeller)med noe tungt over.

Men det er jo alltids en fare at den ikke blir bedre men værre

God helg til deg og dine

lavendel mio sa...

Å disse var råfine!
Ønsker meg slike, men det er ikke så lett å finne nå til dags.
Ha en fin helg,klem Hanne

HønePøne sa...

Heldiggrisen!! =)
De var knallfine! Ønsker deg en riktig god helg, og lykke til med feiringen av veslegullet =)
klem, Madeleine

sylvia sa...

ja nå var du heldig,de plansjene er jo super skjønne,ønsker deg en fin helg og masse fin feiring,klem fra sylvia

mali-mo sa...

Ååå, for noen flotte plansjer! jeg har en her hjemme, og den lider av samme bøyen den også, så jeg følger med på tipsene dine.

Skulle veldig gjerne kjøpt en skoleplansje, men bor jo i Bergen... Skal du innom denne mannen igjen, så må du gjerne kjøpe en på mine vegne (helt seriøst altså. Jeg kjenner jo din smak sånn interiørmessig føler jeg, så den hadde jeg stolt på).Men ikke sånn at du MÅ altså ;)

Ønsker deg en kjempefin helg!

Shabby Charm sa...

Så nydelige de var!
Skulle gjerne hatt noen slike men har ikke mer plass på veggen.

En kjempegod helg til deg og dine fra Maia

Kristine sa...

For noen kupp du har gjort! Flotte plansjer og fiiin pute!

God feiring!

Klem Kristine

Havets Datter sa...

Jeg kjøpte noen skoleplansjer på loppis (til 50 kr stk. O`lykke!!) i høst. De var også en del bøyd, og det er litt kjedelig når de skal opp på veggen! Her var jo et par tips som er verdt å prøve ;)

Fin blogg du har :)