onsdag 25. november 2009

I gang!


Jepp, her er julen i gang! Eskene har kommet frem, og jeg fryder meg over gjensynet med alle de fine nissene våre, og all den andre pynten! Klokka nærmer seg midnatt, det er julemusikk fra cd-spilleren, julepynt overalt og fullt kaos, tente lys og kongerøkelse, en ivrig julepynter, og en mann som sover på sofaen... Alt er som det pleier her med andre ord:)

Nå skal jeg pynte videre (og nei, det er ikke for tidlig i det hele tatt!:)) og skrelle meg en mandarin;)


God natt!

24 kommentarer:

det hvite hjerte sa...

Herlig Silje,
endelig en som er tidligere ute enn meg, men på søndag formmidag braker det løs... eller kanskje lørdag ettermiddag etter at vi har vært på julelunsj med familien på Grefsenkollen Restaurant...! Herlig ...!
Kos deg med julepynting av huset og mandarin - det er jul det!!!

klem til deg silje :)

Frau Putz sa...

Det var lige det HELT RIGTIGE tidspunkt at starte, Silje...

Jeg har også helt vildt meget lyst til at pynte til jul, drikke julete, høre julemusik og-og-og...
Lige nu!

Jeg tror bare, at jeg er nødt til at vente til i morgen, for min mand er gået i seng, og jeg tror ikke, at jeg bliver særligt populær, hvis jeg vækker ham og beder ham om at slæbe den store kasse med julepynt op fra kælderen...
:o)

Så... godnat!
Jule-klem fra FP

Guttemamma sa...

He he,det er jenta si det!!! Herlig innlegg!! Nattaklem

Monja Therese sa...

Så koselig Silje...at du er glad i julen er det ingen tvil om, og julen er nok glad i deg også:)hehe, du pynter i allefall flott, gleder meg til innleggg fra deg framover..å lese dine innlegg mens man hører på julemusikk, er virkelig herlig. Kommer man ikke i julestemning da, kommer man aldri i julestemning. Klemmer fra Monja

Lene Christins verden sa...

Hehe, det er jo sååååå gøy å pynte til jul.. Jeg har begynnt i det små.. Gjør jo ingenting det vel...
Hehe
Kos deg videre..
Klem

Living LaVida sa...

Heihei!
Er det ikke koselig å være igang med julen vel!? Jeg storkoser meg med å pynte og dille!:) Er jo en liten julaften bare å finne frem eskene med julepynten og finne ting man ikke husket man hadde!:)
Kos deg med pyntingen!

Kristine sa...

Åååå så koselig da! Her i huset er det tradisjon med å pynte til jul 23.des. Men etter å ha blitt litt påvirka av div interiørblogger i høst tror jeg at jeg skal begynne å snikpynte neste helg! Gleder meg til å se mer av julepynten din♥

Prinsesse Elin sa...

Så koselig det høres ut Silje. Jeg blir i julestemning av å lese innlegget ditt jeg.
I dag skal jeg også finne frem litt slik at jeg også kan komme i den rette stemningen.
Klem fra Elin:)

Beate sa...

For en kjempefin blogg, med utrolig nydelige bilder!! Kjenner ikke deg, men tenkte jeg ville skrive det likevel! Kos deg med jula! :)

Lynetmor sa...

Hei, så koselig å pynte, skal begynne snart jeg også. Ha en fin dag :-)

Lene sa...

Nå kom jeg i julestemning! Jeg synes at det er nå det er hyggelig å pynte og spille julemusikk! Vi har allerede spist årets første ribbe middag, og nå på søndag blir det lutefisk ( det blir mitt første møte med denne spesielle retten, blir spennende å se om jeg ender opp med bare potet og bacon på hallerkenen...)

I dag skal jeg pakke inn noen av julegavene som allerede blir med Trondheim denne helgen. Og så skal jeg pynte til jul. Her er det også tidlig jul, men så ryker heller julepynten 1. januar.

Ha en kjempefin dag kjære Silje!

Lene ♥

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så herlig Silje :-))
Koslig å pyssle slik!

Håper du får en flott dag!
Klem Jorid

Christine C sa...

Så koselig...julepynting, røkelse og mandarin rett før midnatt må jo bare bli bra ;) Kos deg videre! Klem.

Huset på terrassen sa...

Så koselig innlegg og nydelige bilder:) Får lyst å bare dra rett hjem fra jobben og begynne å pynte nå jeg...hehe :) Gleder meg til å se mere av julehuset ditt! Klem Linda

Benedicte sa...

Åh, såå deilig å lese:)) Jeg har krampeholdt meg til nå, men nå skal det slippes løs!!

Unna vei, her kommer jeg juleesker:))

Ha en nydelig torsdag!

mi-rachel sa...

koselig:)

Merethe sa...

"jul, jul- strååålande jul!"
:D Godt å se at andre er litt tulleruske og! Jeg klamrer meg fortsatt til min lille vage unnskylding om at jeg nok å gjøre når Erik drar. men selfølgelig kunne jeg tatt babyutstyret først og julen etterpå.. Men hvor koselig er det ikke å brette bittesmå bluser mens man hører på julemusikk, det brenner i ovnen og kan lukte lukten av granbar?!!
Gleder meg til å se flere bilder Silje, kos deg i dag!

stor klem

Jannes lille sted sa...

Så flott! Jeg har tenkt å holde meg litt i skinnet enda jeg da, men ble frista nå ja. Hørtes kjempekoselig ut! Også så fint som det sikkert blir!
Klem Janne Merehe

Hulda sa...

Så koselig, Silje! Flott med de røde stakene med hvite lys i. Så fint! Jeg er også begynt pynting. Iallfall ute. :) Mer, kommer nok til helga. Har akkurat lagt ut noen bilder. :)

Hanne sa...

Jooooda - det er tidlig. Men ikke mindre koselig av den grunn. :-)

Jeg sitter her som lammet over at november straks er omme. Jeg vandret i den tro at vi fortsatt var midt i oktober og at jeg hadde maaaasse tid til å utrette både det ene og det andre før advent. Sånn blir det med snøløs vinter.

Uansett: På søndag kommer adventspynten fram hos oss, det blir granbargirlander med små lys rundt ytterdøren og lys i et par furuer i hagen. Selve julepynten venter jeg litt med. Men så snart adventen kommer er det lov med røkelse og julemusikk, og da er de viktigste ingrediensene på plass for min julestemning.

Ha en nydelig førjulstid med familien!

Pludrehanneklem

Grys lille sa...

Helt herlig!! Vi begynte med pynting av pepperkakhus i går. Det ble ikke akkurat gatas fineste, men det ble pyntet av glade og ivrige barnehender!:) Det viktigste er at de er fornøyde!:)

HønePøne sa...

Så fint! Jeg gleder meg stort til pynting, må bare vaske ned kjøkkenet først, og det rekker jeg ikke før lørdag.. *sukk*
Kjekt å bli inspirert av deg iallefall! =)
Kos deg med pyntingen!
Madeleine

lovecountrychabbychicstyle sa...

åh her oser det jul!! gleder meg til å pynte:O)))

klem fra Lillan

ELIN sa...

Kos deg m,ed pyntingen, så kjempeflott ut på bildene! Ha en fin dag. Klemmer fra Elin