tirsdag 22. september 2009

Ho ho ho

Først må jeg takke så veldig mye for overveldende respons på forrige innlegg! Jeg setter så stor pris på alle de fine ordene dere skriver, og siden jeg vet med meg selv at jeg ikke rekker å svare alle, takker jeg her også:)


Jula nærmer seg (jepp, den gjør det:)) og de fleste har nok fått med seg at jeg er et skikkelig julemenneske! Jeg tenker på jul året rundt, og er alltid på utkikk etter koselige ting å pynte med! Men disse søte tingene var det faktisk Ferdinand som gjerne ville ha, da vi var på marked i byen en lørdag. Og jeg kunne jo ikke svare nei til det?:) De kostet ikke akkurat skjorta heller da..


Tingene blir flittig lekt med av små barnehender. De er alle til å henge på juletreet, men de forrige eierne har visst klippet av snorene på hestene, så vi får se hvor de ender opp. Kanskje på rommet til Ferdinand:) Og den ene nissen mangler juletreet sitt, og den andre en arm. Det får være sjarmerende bare;)


En stor favoritt til jul er fluesopper. Det er noe av det mest nostalgiske jeg kan tenke meg, og jeg håper på flere funn i løpet av høsten:)
n
n
n
ha en fin kveld!
n

15 kommentarer:

Cecilie sa...

Det er snart jul ja! Herlig pynt!

Ligger en liten ting til deg inne hos meg.. :) Hvis du vil ta imot da. ;)

Klem, cecilie

Petit sa...

Sånne små hester har hengt på vårt juletre siden jeg var liten. Når jeg flyttet for meg selv tok jeg dem med på flyttelasset.
De er bare supersøte :)

Linda sa...

Ja julen den nærmer seg med småskritt, eller kanskje stormskritt :-) Synes du har en nydelig blogg, og har derfor lagt deg til blogglisten min!

Klem fra meg

Mitt lille hjem sa...

Så koselig ;)

Ida sa...

Hihihi.. så søte de var da! Ingenting er som herlige barnehender!!

Men du.. vet du hvorfor fluesoppen forbindes med jul? Jeg fikk det spørsmålet en gang... men har ike funnet ut av det!

Kjempefine bilder i innlegget under! Jeg kan kjenne hvor godt det føles i mammahjertet når du ser hvilken lykke hun utstråler :-)

klem

Christine C sa...

Å så koselige ting...fluesopper er ordentlig sjarmerende i denne sammenhengen :) Skjønner godt at de falt i smak hos gutten din!

Mitt og Mine sa...

Så flott bilder..av søte små pyntesaker!

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Så nydelige juleting :-) Jeg er også et julemenneske, men har ikke fått handlet mye ennå ettersom vi er nyflyttet. Julen i år blir nok heller ikke så veldig her hjemme, da jeg er høygravid og har termin rett over nyåret. Julaeften skal tilbringes til svigers, og tenker huset er ordnet til babyhjemkomst ;-)

Ha en fin kveld! Håper det ikke regner så mye hos deg ?!

Klem Jorid

Min Lille Drøm sa...

Herlige sopper snupp, bor det en liten interiør prins i din lille gutt?
Alltid koselig med jente-dager, sånne som i dag;)
Klem

Anitas hus sa...

Tjihi^^,) Tror du er liiiitt mer en gjennomsnittet glad i julen;)
Ser ut som om Ferdinand har arvet din entusiasme. Skjønne ting han fant da og klart du ikke kunne si nei til det.
Skjønne var de:)
Klem, Anita:O)

Hulda sa...

Ja, Silje, du starter tidlig, hihi.. sier jeg som er begynt med juleproduksjonen. ;) Skjønne, små juleting. De hestene skjønner jeg godt at Ferdinand ville ha. :)

et kjært hjem sa...

Så skjønne de hestene var, så bra han valgte de! Gleder meg veldig til jul jeg også, er i full gang med julegavehandelen :) Nydelig seng du hadde kjøpt i bursdagsgave til lillejenta forresten :)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Du, nå fikk jeg nesten hetta!!!! Julesaker nå tar nesten innersvingen på meg, men når smårollinger vil ha juleting så får vi bare gi oss, haha.
Kos deg med dine og grattis med bursdag og nydelig dukkeseng under her.
Klem

Benedicte sa...

Så søte!!
Ja, jula nærmer faktisk med stormskritt! Har du sett at det er Jul i svingen som er adventskalendern på nrk i år? Kjempekoselig serie!!
Janus har noen nydelige ullprodukter til serien som kommer snart i butikken, jeg så de på sparkjøp!

Ønsker deg fin dag!

Julie sa...

Kjempe fin blogg du har, masse inspirasjon på sidene dine:)

Hilsen fra en fersk blogger