fredag 11. september 2009

Emmelines utfordring!

Skjønne, herlige Emmeline hadde for en stund siden et innlegg hvor hun utfordret oss andre bloggere til å nevne 10 ting vi ofte viser på bloggen! Siden blogginnlegget mitt kom til å inneholde så mye forskjellig i dag, tenkte jeg å like gjerne svare på utfordringen:) Here it goes....

n
n
1.Blomster. Noe jeg er helt avhengig av å ha rundt meg. Det blir ofte roser, selv om jeg har mange favoritter. I månedene fra januar til april blir det spesielt mange blomsterbilder, siden det ikke er så mye annet å blogge om på den tiden...

2.Mine nydelige barn. Her er en nydusjet Augusta i pysjen tidligere i kveld.


3.Bruktfunn... Denne blomsterpotta fant jeg i en brukbutikk i byen i dag. Den og fire andre ting kom på 70 kr tilsammen:)


...og antikviteter! Mine favoritter er nok skåler og kanner. Pressglass og blomstermotiv. Den lille kannen har jeg fått i gave av en god venn i dag!


4.Stilleben og interiør generelt. Zink, rustent, gamle putevar, kremhvitt porselen, blonder, serviser, glass...


5.Barnerom. En stor favoritt hos meg!
n
Og det er noe som er et lite mysterium for meg.. ALLTID når jeg viser bilder fra Augusta sitt rom, blir jeg spurt om hva fargen på veggene heter. (I siste innlegg tenkte jeg å skrive det, men glemte det helt...) Det rare er ihvertfall at jeg bare får spm om det når jeg viser hennes rom, og vi har den samme fargen i alle rom i huset! (bortsett fra badene og vårt soverom) Fargen heter ihvertfall benhvit. Vi er veldig fornøyde med den. Og det er bare koselig at folk spør altså!


6.Leker. Denne herlige høystolen til dukker (eller kaniner..) har Augusta fått av mormoren sin. Den er kjøpt på antikvitetsmesse, og jeg elsker den....:)
n
Til Hege som spurte om traktoren i bursdagsinnlegget: (jeg kommer ikke inn på bloggen din!) Det er en Gråtass-traktor (fra den kjente serien altså) og den er kjøpt på et lokalt gartneri (!) som nå er nedlagt. Men den finnes sikkert flere steder?!:)


7.Maileg! Ingen overraskelse for de som kjenner meg... Jeg elsker Maileg, og det er snart fire år siden jeg kjøpte min første kanin. I en kommentar under innlegget om rommet til Augusta fikk jeg spørsmål om hvor mange kaniner jeg har... Huff, jeg turde nesten ikke telle... Men svaret er...


...22! Tror jeg har talt med alle da. I tillegg har jeg en hest, noen mus og et par griser. Men nå er jeg på avvenning altså...;)


8.Bursdager! Spesielt barnebursdager da. Noe jeg elsker å planlegge, drømme om og arrangere. Dette bildet er fra Ferdinands bursdagsfeiring i april.


9. Baking og bakevarer! Jeg liker veldig godt begge deler!


10. Ut på tur. Jeg viser gjerne bilder fra turer vi har vært på, både små og store. Her er ungene mine hånd i hånd på stranda på Mallorca i sommer.


I dag har søstra mi giftet seg, og jeg vil gratulere henne så mye! De er i Spania, og har kun med seg forlovere, så jeg fikk ikke vært der. Jeg synes det er litt rart og vemodig, hun er mitt eneste søsken også. MEN, jeg kan ikke si så mye, for for fire år siden gjorde jeg akkurat det samme... Giftet meg i Spania, da var det bare mannen min og jeg. Gratulerer T ♥ E. Vi er glade i dere:)
n
n
n
ha en flott helg, takk for at DU er innom!

28 kommentarer:

Lene sa...

åååå så vakker blogg du har....

God helg til deg også!

Klem, Lene.

Benedicte sa...

Bare fortsett i denne steamen, silje:) Liker å lese i bloggen din, men det har jeg vel sagtfør, hehe:)

Ha en flott helg!

Ingrid sa...

Så koselig innlegg, med alt det fine vi liker å se hos deg! Litt av en samling med kaniner da... ;)

mi-rachel sa...

så kjekt å lese og se.
og for en samling med kaniner.

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Nyyyyydelig blogg, absolutt en av mine favoritter! Blir ikke lei hverken kaniner, blomster, bruktfunn eller barnefjes:) Bare fortsett du! God helg!

Margrethes hus og hage sa...

Mye koselig du blogger om :)

Ønsker deg en fin helg. Fredagshilsen fra Margrethe

Ida sa...

Så fint innlegg! Syntes du la dette frem på en utrolig søt måte! Herlige bilder av de utrolig skjønne barna dine!!

Ha en nydelig helg!
klem

Guttemamma sa...

Kjempekoselig med den lille kavalkaden din Silje!! Kaniner formerer seg jo som kjent raskt..noe bildet ditt tydelig viser:-)
Ha en herlig helg dere og!!
Klem fra Anette

Hulda sa...

Koselig å lese! Mye av dette visste jeg jo, jeg som har fulgt bloggen din lenge. Du er jo f.eks en kløpper på flott borddekking!

map79 sa...

Så koselig lesing!

er imponert over alle kaninene dine :) har selv samlet 9 i løpet av sommeren, men tror jeg setter en grense der. I tillegg så har jeg bestillt julekalender med jentenisse - som fint runder av samlingen (haha, det er jo lov å prøve seg iallefall) *ler* de er så lette å kjøpe når de er så fine!

Elis@beth sa...

De kaninene er bare herlige-vi smaler også-er kommetr til 6 stykker! Herlig! Fortsett bloggingen slik den er-er veldig glad i bloggen din!!

Ha en fin helg!

sandra sa...

koselig:) jeg liker såå godt den kaka!! håpoer jeg kan prøve mg på en slik fin pynt en gang!! er det blå marsipan?? hvordan fikk du tak i d??

Anitas hus sa...

Nydelige bilder Silje! Du er en allsidig blogger og det er alltid koselig å besøke deg:O)
Jeg får se etter bildet av din søs etterhvert i lokalavisa;)

Ps. Godt du er på maileggavvenning, for dette må vel være norges største samling, tjihi^^,)
Ha en fin helg Silje og nyt det flotte høstværet!
Klem Anita:O)

Bjørg sa...

Så koselig blogg du har! Må stadig vekk titte innom. Fine temaer :-)
Klem Bjørg

Heidi sa...

Så mye nydelig det var her hos deg! Skulle gjerne hatt et par av Mailegkaninene dine;) Titter nok innom igjen snart! God helg:)

Hege sa...

tusen takk for svar om traktoren vet hva lillebror skal ønske seg til bursdagen sin om et år;)
jeg harikke blogg selv ennå da jeg er en mer scrapper, quilter,intereriør person og klarer ikke helt rote meg til å lage en blogg, kun googler konto nå. Så ikke noe rart du ikke kom in på bloggen som ikke eksisterer;)
Men mannen min skriver om livet vårt her i Kina i ny og ne på...http://dalhaug-kina.blogspot.com/, om du vil se hvem jeg er:0

Hege i Kina

Hege sa...

tusen takk for svar om traktoren vet hva lillebror skal ønske seg til bursdagen sin om et år;)
jeg harikke blogg selv ennå da jeg er en mer scrapper, quilter,intereriør person og klarer ikke helt rote meg til å lage en blogg, kun googler konto nå. Så ikke noe rart du ikke kom in på bloggen som ikke eksisterer;)
Men mannen min skriver om livet vårt her i Kina i ny og ne på...http://dalhaug-kina.blogspot.com/, om du vil se hvem jeg er:0

Hege i Kina

sylvia sa...

mye koselig på din liste
fra sylvia

map79 sa...

God morgen,
takk for kjempekoselig kommentar.

Spørsmål:
1) har ikke prøvd å gjøre noe med stolene, kan du anbefale noe møbelpuss?

2) kan jeg spørre hva du solgte din for? kjøpte spisestuen m/8 stoler i 2004, for 13.000. Hvis jeg får fikset på stolene, hva kunne jeg solgt den for? (trenger bare litt synsing)

Ser tilbake på innlegget at du spør hvor jeg har bestillt maileg kalenderen. Det er de snille folkene på www.minlilleverdenbutikk.no som har bestillt den for meg, selv om de ikke selger den i butikken sin. Jeg skal ha den lilla nisse-piken - gleder meg!

Kari sa...

Jeg datt tilfeldigvis innom bloggen din, og det er jeg kjempeglad for! Dette var skikkelig koselig, jeg gleder meg til å lese mye mer fra deg :)

Ha en kjempefin dag :)

Fru Jensen's sa...

Kjempefint innlegg! Gosh, så mange Maileg du har! Skjønner det godt, de er til å spise opp! Har fått 2 stk i hus jeg og mange fler skal de bli!
Nydelig blogg, med masse flotte bilder har du! Kikker innom hver dag, for å se om det er no nytt!

Ha en flott helg!

Mitt lille hjem sa...

Riktig god helg til deg og!

Therese sa...

Hei hei siljemor. Så skjønt alt er hos deg. Flotte bilder som alltid. Du er en racer til dette. Tror det fungerer godt å ta bilder uten blitz på dagtid. Ser jo nå at bildene blir penere da. Gleder meg til fredag Silje. Teller ned dager. Grattis med søster. Ha en god kveld. Klem fra meg.

Anonym sa...

du er fremdeles en stor favoritt hos meg når det gjelder interiør-blogging :)

ralfefarfars paradis sa...

Artig å lese hva de forskjellige liker å blogge om- kjenner meg igjen i endel- og jeg skulle gjerne blogget masse fra barnerommet--hadde det bare blitt ferdig;) Jeg er også avhengig av blomster;) Nydelige bilder du hadde tatt;)
Ha en fin helg fortsatt

simmas hus sa...

Nydelig blogg du har! Er det ok at jeg linker deg ?

Therese sa...

Hei hei igjen. Snart leggetid, sent nå,he,he. Ja, jørn kommer ikke hjem før torsdag i neste uke. Stemmer, tror vi har snakket om dette før. At det blir bedre uten blitz på dagtid. Koselig med middagsbesøk. Snakkes. Ps. Takk for alle flotte bilder av dine skjønne kaniner av alle slag. Det har gitt meg masse glede. Nå vil jeg også begynne å spare på dem til Nelia og Nadia. Du er så flink. Go natt.

Balke gård sa...

Hei og hå, gratulerer så mye med søstera din! Slik gjorde vi det også, stakk til Stholm med hverandre som eneste:-) Nydelige bilder, Augusta er jo SÅ kjønn!!! Sukk!!! Og ja, eplekaken ER lett!!! ;-)

Klem og god uke, Marianne