søndag 9. august 2009

Hva liker DU best?

Jeg tenker mye på dette med blogging om dagen. Blogging, og bloggen. Å blogge er (ihvertfall for meg!) en tidkrevende hobby, men den gir også veldig mye tilbake! Jeg får så utrolig mye inspirasjon av å være innom andres blogger, og blir kjempeglad når noen skriver at de liker min. Så selv om tanken stadig streifer meg om å kutte ut bloggingen (pga tid, ikke lyst), ender det opp med at jeg bestemmer meg for å fortsette. Og det er tilbakemeldingene fra dere som er hovedårsaken. Ingen blogger vel bare for seg selv...
v
Men det jeg lurer på er hva DU liker best å lese/kikke på på en blogg? Vi har vel alle våre favoritter. Etter å ha blogget i snart 2 år, har jeg vist nesten hver eneste krok av huset vårt, og den lille hagen også. Borddekking og barnerom har blitt vist til det kjedsommelige, og ungene mine hadde dere vel kjent igjen på gata snart:)
v
Derfor tar jeg gjerne imot tips om hva DU vil se! Jeg har mange favorittblogger, noen kan jeg kikke på i timesvis. Noen svenske bloggere har hus som er helt fantastiske, og inspirerer på sin måte. Men aller best liker jeg hverdagslige blogger som viser bilder fra hjem og familie. Også er jo barneromsbilder en stor favoritt da...:)
c
Takker for tips:)
n
n

Den engelske pelargoniaen har jeg fått av min kjære tante, på en kald vinterdag i februar. Nå har den vokst seg stor, og blomstrer så flott! Det er enda flere blomster nå, bildene er tatt et par uker tilbake. For meg som ikke har spesielt grønne fingre er dette kjempemoro:)


ha en flott kveld!

47 kommentarer:

ENGEL sa...

jeg synes du varierer så fint på bloggen din,og defor er jeg alltid innom!du har masse fine ideer til pynting,og masse tips.du er ekte og finneralltid på mye moro!herlig bakst er det som regel også.så liker jeg at du bruker ting fra naturen,og at du viser hva dere gjør på dagene!at du har vist samme ting 1000 ganger driter jeg i,er alltid like koselig og hjertevarmt her!klæm

Nina i Paradiset sa...

Bortsett fra å se inspirerende bilder av hus og hage, liker jeg å lese om gode tips og råd innen oppussing/nybygging. Også se ting folk lager selv, for der er utrolig mange kreative sjeler der ute.
Men jeg tror ikke alle mener det samme som meg da....!!!

jordbærpiken sa...

Jeg håper du ikke slutter å blogge i min levetid som blogger iallefall, for du er en av mine desiderte favoritter!

Jeg liker egentlig å se på alt, både bilder av hele rom og detaljbilder av ting man har kjøpt eller laget. Gøy å få tips til hvor man kan få tak i fine ting, eller hvordan man kan lage noe selv. Noe som trekker veldig opp på en blogg for meg er om bildene som blir tatt er fine.Så lenge bildene er fine, kan man komme unna med å vise frem de rareste ting mener jeg. :)

Ha en god søndagskveld!

Ida sa...

Jeg syntes du har en utrolig fin blogg! Har funnet masse inspirasjon gjennom dette året jeg har blogget! Du varierer mellom baking, interiør, barn, familie, hage, hus osv osv.. Synets du skal fortsette akkurat slik du gjør! Og blogg om det du liker - ikke det du tror andre vil like :-)

klem

OdaAnna sa...

Jeg liker veldig godt få tips og ideer, både når det gjelder interiør og hobby. Synes du alltid har flotte innlegg, og setter stor pris på å besøke deg:)

Cecilie ♥ Den blå halvkule sa...

Jeg liker bloggen din utrolig godt! Den er en av favorittbloggene mine! Skjønne barn og varierte blogginnlegg! Barnerom er min favoritt også da, og så er jo barna dine sitt kjøkken helt fantastisk! Har latt meg inspirere litt av det!
Ellers synes jeg også at det er koselig med familieliv og slikt.

Stå på med blogginga! Det er veldig koselig å stikke innom deg!

Klem, cecilie

Anonym sa...

Hei :-) Du har en kjempefin Blogg og så mye fint å vise fram.. En av mine yndlingsblogger..Om du viser de samme rom,møbler men med varierte ting og tang har ikke noe å si for meg ihvertfall.. Du har så masse skjønne ting og jeg får masse inspirasjon av bloggen din.. Du må ikke slutte å blogge nei..Så håper du fortsetter.. Du kan jo ta noen pauser innimellom.. Man går jo tom innimellom.. Du skriver så fint og det har aldri vært kjedelig å se på bloggen din.. Enten det er unger,barnerom,borddekking eller pyntegjenstander.. Du har så mye fint å vise fram.. Håper du får inspirasjon til å fortsette.. Hlsen en som ikke har blogg selv,men som elskeer å se alle de fine bloggene i Norges land og finne ideer og inspirasjon der :-)

Anonym sa...

:o) Mitt navn er Marianne :-)

det hvite hjerte sa...

Kjære Silje,
Jeg sier det igjen, det var din blogg jeg fant aller først da jeg rotet meg fomlende inn i bloggverden, så det er takket være deg og den skjønne bloggen din at jeg er der jeg er idag!
Bloggen din har alt jeg kan ønske meg, jeg drømmer meg bort i alle de herlige innlegene dine, mine favoritter hos deg er:

* barnerommene
* matlaging / kakebaking
* klær til barna
* barna & familieaktiviteter
* alt det kreative du gjør istand

Jeg ELSKER bloggen din Silje!

Klem til deg

MumsiMumsan sa...

Tja, hva vil man se? Tips og ideer til dekorering, baking, oppussing, morsomme ting man kommer over. Alt som faller en inn å blogge om egentlig. Er jo variasjonen som er gøy, og nye bilder og innlegg fra de samme tingene spiller ingen rolle. Man ser nye ting man ikke så tidliger kanskje fordi man har andre "briller" på den dagen.
Så bare fortsett som du gjør, vi liker det, er jo derfor vi stadig kommer innom deg! Gleder meg til fortsettelsen :)
Stor mumseklem fra meg:)

Guttemamma sa...

Søte Silje!!
Som mange andre sier,liker blggen din kjempegodt! Jeg synes du er flink til å variere, inspirerende dekorasjoner og bord,elsker barnerommene du viser, noa klærne (!)og barna dine, baking mm.
Du virker så positiv og som en så glad mamma og det smitter, får fredagsfølelse av å titte innom!!!
Ikke slutt...
klem

Mitt og Mine sa...

...og jeg er veldig begeistret for DIN blogg! Så du må ikke slutte. Jeg synes også du skal fortsette som før og er enig med det Guttemamma sier...Dette er virkelig en "feel-good" side!!!

Du er så flink til å ta fine og inspirerende bilder - og det gjør absolutt ingenting å vise noe flere ganger...Men etter min mening har du nå mye å gå på der!!

Ha en fin uke Silje og tusen takk for den kjempe koselige kommentaren hos meg!!!

4 barnsmor sa...

Hei!
Jeg synet bloggen din er kjempe koselig. Jeg liker å se bilder fra huset ditt. Skapet du malte til stua ble kjempe fint! Liker også å se bilder av blomseter og klær. Fortsett sånn!!!

mi-rachel sa...

jeg faller veldig for blogger med bra bilder. og det har jammen du. bildene din er alltid så lyse og friske!

Hverdagen vår sa...

Det jeg liker best er hverdagsblogger, som viser litt om alt, fra interiør, barn, hjem, hagen og det hverdagslige:)
Liker også blogger som viser frem alt det kreative man kan lage av ting jeg ikke har tenkt på at man kan lage noe av engang.

Nå har det kanskje noe med fasen jeg er, vi pusser opp hus og mange ideer får jeg ved å kikke på andres blogger, kanskje jeg vil like noe annet om noen år, vet ikke, men akkurat nå er det,hverdagsblogger iblandet interiør, og tips jeg liker aller best.

Din blogg viser det jeg liker og se/lese og jeg koser meg når jeg på bloggen din, så håper du vil fortsette å blogge:)

Ha en fin uke

Klem fra Eli

Lykkeliten sa...

Som nybegynner i blogglandia har jeg sittet timesvis og tittet i blogger denne våren/sommeren.
Min egen blogg preges av startnerver da jeg synes dere andre er så utrolig flinke, kretive og har utrolig flotte hus og hager.

Uansett, jeg er igang, og finner nok min egen stil etter hvert.

Du spør om hva vi/jeg liker best- og mitt svar er : blogger som har hverdagslige innlegg og ikke alltid er så perfekte!
Elsker gode ideer til ting å lage/pusse opp/bake/overraske gubben osv

Håper du fortsetter med bloggen din, den er en av mine favoritter også ;-)

map79 sa...

Jeg vil gjerne ser mer av kaninene dine ;)

Tove sa...

Gode Silje! Blogg om det DU vil, det DU opplever og det DU er oppteken av! I innlegget ditt spør du om kva EG vil lese. Eg vil lese om det DU skriv om - uansett!

Eg likar godt å stikke innom deg når du har oppdateringar. Du har ein personleg og varm blogg som gledar mange. Kan forstå at det med tid kan vere ein grunn til å slutte å blogge, har faktisk tenkt på det sjølv. Men så tenker eg at bloggen er skriven på mine premiss, og då skriv eg når eg vil og har tid.

Eg vonar eg kan ta meg ein virituell kaffi ilag med deg, eller drøyme meg vekk når eg ser dei yndige barneromma du viser.

Takk for at du inviterer oss inn til deg!

Blå-hvit samlemani sa...

Hei

Du er en av mine absolutte favorittblogger, og jeg syns at det du skriver er gøy å lese uansett. Syns det er så fint å se på alle de stilige løsningene du finner på dine og barnas interiørsaker. Likevel liker jeg aller best når du skriver og viser oss hva du har kjøpt av gamle ting. Aktikviteter og gjenbruk liker jeg vet du!

Er enig med andre om at du er flink til å variere det du legger ut.

Koser meg med bloggen din jeg!

klem fra Kristin

Miss Mette sa...

Hei!
Jeg er nybegynner og din blogg var en av de første jeg titte innom, ble veldig nspirert.
Jeg syns du har fine bilder og liker å lese om tips, råd, pynt osv. om hus hage, mat .. . ..

Jeg synets du skal fortsette akkurat slik du gjør :o)

Har vært innom her ofte, MEN desverre ikke lagt igjen noen kommentar før nå :o/

Koselig å komme innom her - fortsett med det du gjør du - jeg liker siden din veldig godt

Klem fra Mette

Anonym sa...

Hei!
Synes det alltid er så koselig å besøke deg! Du har et utrolig fint hjem og jeg har fått så mye inspirasjon og tips fra deg. Håper virkelig ikke du gir deg med bloggingen-må si at du er favoritt bloggen min;) Hilsen Cathrine

Fjordheim sa...

Jeg liker godt bloggen din fordi du viser bilder fra hverdagen din. Hus, hage, pynting, matlaging. Ja alt det hverdagen er.
Jeg hopper fort over de bloggene som stort sett bare viser andres bilder.
Blogg når du har tid, om det du driver med i hverdagen.
Syns også det er spennende med alle funna dine hos din far og i andre bruktbutikker.
Ønsker deg en riktig god uke :)

Anonym sa...

Hei Silje!
Du er min favoritt-blogger, så jeg håper du fortsetter!
Jeg liker stilen din, så bare fortsett å blogge om det du har gjort så langt. Som en annen skrev; flotte bilder _gjør_ bloggen. Hvis jeg skulle trekke frem noe som jeg liker ekstra godt så må det være borddekking. Alltid inspirerende og vakkert! Hadde gjerne sett blogginnlegg om "hverdagsbord" også. Lykke til videre!

Rekkehuset sa...

Jeg liker bloggen din akkurat som den er jeg Silje! Jeg liker å se fine bilder av interiører som er sånn at jeg kan klare å "herme" litt, hvis det vises noe godt man har bakt liker jeg en oppskrift og jeg liker godt tips om hvor man har kjøpt spesielle ting. Jeg blir også ofte inspirert av ting andre har laget, det være seg syltetøy eller håndarbeid. Jeg synes det er kjempekoselig at du forteller om hva dere har gjort sammen med ungene og du viser ofte herlige bilder av ungene. Håper du fortsetter lenge jeg! Klem fra Hanne.

Monica sa...

Liker bloggen din akkurat som den er, så fortsett sånn, gjør ingenting om vi får se det samme flere ganger. Flink å skrive er du og....

Anonym sa...

Hei Silje:)
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen:)bloggen din er helt spesiell! Jeg blir aldri lei av å se huset ditt, trappa di eller barna dine. Det er så koselig å følge med på dere!
Og det er gøy å tenke at så like man egentlig er.
Du gir så mye inspirasjon!
Har jo snart kjøpt hele elsa beskow serien pga av deg.
Det oser av kjærlighet og varme i hjemmet deres:)
Jeg syntes bilder av barnerom, soverom, bad og kjøkken er spennede. Og alt annet egentlig.
Plis ikke gi deg!
Mvh Marianne E

Jannicke sa...

Syntes at du generelt har en flott og inspirerende blogg ;o)
Du har god stemning i bildene du legger ut, og du gjør det hele personlig, uten å være for privat.
Har tenkt flere ganger på å legge deg i blogglisten min, så nå var et på tide å høre om det var greit?
Jeg håper du fortsetter i samme stil,
litt hus og hjem, litt mat, litt hage, litt barn....
Håper du fortsetter,
tror vi alle er litt lei av og til - både av eget hus og egen blogg..men det går nok over...;O)


Klem J.

Armkroken sa...

Hei! Jeg liker best alle de herlige personlihetene der ute i bloggeverden - og å lese om alt fra de mest normale emner (hyggelig å få bekreftet at andre er like som meg) til de rareste mest facinerende historier, ideer og bilder. Jeg syntes også at bilder er litt avgjørende - som det ble skrevet over her! Bare tekst blir litt kjedelig. Også DIGGER jeg før og etter bilder! Legger meg til som følger jeg :)

Ingrid sa...

Jeg liker å lese din blogg som den er jeg!! :) Din er min favoritt, som jeg må innom først hver gang jeg besøker blogglandia! Jeg synes derfor du bare skal fortsette å vise fram hver en krok fra huset ditt, hverdagesliv og barn. Man endrer jo litt på interiøret, ny pynt etc, og det er alltid artig å se. Borddekkingen din inspirerer, for det er en hobby jeg selv har også - fine bord.
Takk for inspirasjon! :)

Kristin sa...

Hei! Jeg synes du har en utrolig fin blogg!! Min FAVORITT selv om jeg ikke blogger selv.. Jeg synes det er like spennende hver gang du kommer med et nytt innlegg i bloggen din, jeg:) Håper ikke at du slutter!
Ønsker deg en fin mandagskveld:)
Hilsen Kristin.

Jannes lille sted sa...

Syns du har en kjempefin blogg! Din er en av mine favoritter. Setter pris på å lese om de små hverdagslige tingene, se bilder av hus og hage og få inspirasjon til oppussing og interiør.
Syns du viser masse fine bilder som jeg har både glede av og får inspirasjon av.
Stå på, du gjør en god jobb! Liker bloggen din akkurat slik den er.
Klem Janne

Tante Hilde sa...

Hei Siljemor.Utrolig bra jobba med den blomsten,den er nydelig. Jeg henger meg på alt skrytet du får for bloggen din. Veldig moro å følge med deg. Jeg blir så innspirert. Ha en fin uke.Klem fra tante

Anonym sa...

Hei!! Vil gjerne se mere av dine bruktkjøp framover, herlige gamle ting som du er så heldig å få av din far.. Hadde d bare vært meg..;) Du har d kjempekoselig..og sprer glede og inspirasjon i min hverdag ihvertfall.. :-)
Gjennom vakre barnerom,barna dine i hverdagen, baking, huslige syssler..PYNTINGA di ute å inne..Og måten du skriver på..
Kjæmpeherrlig !!!

Vil du skal komme med mere spennende innslag i samme stil som før..
Stå på videre.. ;)
Marianne :-))

Anonym sa...

Kjære Silje, Du har ein fantastisk blogg, og eg stikker innom nesten kvar dag for å sjå kva dåke har gjort på idag, det er nesten som å følgje med på ein favorit tv serie...
Du skriver så personlig og morsom, og variert. Det er aldri kjedelig å lese bloggen din.
Du har utrolig skjønne barn, og eit fantastisk familieliv, som er til å misunne aldeles.

Håper inderlig du fortsetter med et fantasisk bloggg :)

Anita sa...

Hallo snuppen! Liker bloggen din akkurat som den er jeg. Syns du har en perfekt mellomting med barnebilder og interiør. Også er alt sååååå lett og fint! Midt i blinken for meg. Blir litt bekymret ja, når du ikke kommenterer, men så lenge dere allle har det flott så... Skolestart er 25. august, spennende. Sender en mail en dag jeg også! Vil gjerne høre!! Kos dere da Silje! Klem fra Anita!

Anonym sa...

Hei!
Jeg leser ikke så altfor mange blogger, og kommenterer sjeldent, men DU er en av mine topp 3, så fortsett som før og vis gjerne frem det flotte huset deres flere ganger!!

Hilsen fra trøndelag

in my garden sa...

Skjønner godt hva du mener,lurer av og til selv på hvorfor jeg gjør det.Fordi det er ganske tidkrevende.Selfølgelig er det hyggelig å få tilbakemeldinger og se og få gode råd av andre bloggere.Men man må jo blogge om ting som man liker selv og som gjør bloggen til din.

Margrethes hus og hage sa...

Du har mange flotte bilder, og jeg som er fersk innen bloggverdenen synes du viser nye og spennende bilder :)

Det er mye forskjellig som fenger på ulike blogger. Noen har en god penn, og skriver svært underholdende. Andre tar de mest fantastiske bilder, og klarer å fange opp de "magiske" øyeblikkene. Alle ulikhetene er spennende, synes jeg!

Generelt er vel hus og hage interessant :)

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Grys lille sa...

Hei på deg, Silje!
Som så mange andre; det var din blogg jeg var innom gang på gang før jeg begynte å blogge sekv! alltid kjekt med innlegg fra deg! Du viser nydelige bilder, og skriver på en fantastisk måte!

Fortsett på samme vis!

klem fra Gry

Livs Lyst sa...

Hei Silje!
Jeg har skrevet solgt på den øverste ryen. Jeg kan forsikre deg om at ryen er veldig pen og REN og hel!! Hihihi. Send meg din mail-adresse, så får du litt mer informasjon!
(Blir jo i alle fall ingen dyr forsendelse dette! HIhi.)

Hilsen Liv

Frau Putz sa...

Kære Silje
Jeg elsker din blog.
Fortsæt med at blogge om det DU kan lide - så længe det er ægte og gjort med glæde og varme vil det være interessant.
Jeg elsker disse "se hvad jeg kan nå i hverdagen - selv om jeg har børn og travlt"-blogge.
Vældig inspirerende ind imellem, når man selv står midt i det samme :o)

Karin sa...

Hei! jeg har ingen blogg selv men jeg liker å se bilder fra huset, oppussing,tips til alt mulig,mat- oppskrifter,kreative løsninger på ting å løsninger i hjemmet å i hverdage.Liker også å se bilder av barn å klær å barnerom.Veldig mye fint å se på. Jeg liker også å se bilder fra hagen,eller en blomsterpotte med fine blomster. Trenger ikke være noe veldig spesielt. Jeg er av den nysgjerrige arten å syns det er morro å se hvordan andre lever å har det i hverdagen.Jeg pleier å titte inn i vinduene,litt sånn uten å være en kikker da,når jeg går tur om kveldene,derfor er det så spennende at andre åpner hjemmet sitt for meg å andre. Veldig inspirerende. jeg bryr meg heller ikke om jeg ser det samme på flere blogger eller at det samme blir vist flere ganger. Har ingenting å si det. Du har en veldig fin blogg,å er en av mine favoritter. Lykke til videre!

Anita Kristin sa...

Bloggen din var en av de første jeg oppdaget for lenge siden, og jeg har tittet innom støtt og stadig. Kommer alltid tilbake hit. Alt er så gjennomført og koselig, og alltid like hyggelig å lese innleggene dine, og ofte kjenner jeg meg igjen i det du skriver. Jeg liker stilen du har veldig godt og jeg liker bloggen din akkurat som den er. Full av gode ideer og tips, og utrolig flotte bilder. Fortsett sånn, hvis du har lyst.

Ha ei fortsatt fin uke.

Kristine sa...

Åh Silje, du må ikke slutte å blogge. Det er så koselig å lese det du skriver. Du har så flotte bilder fra hjemmet ditt og oppdaterer ofte om alt fra baking og oppskrifter til hva du har gjort denne dagen. Blir glad hver gang det er nytt innlegg her selv om jeg overhode ikke kjenner deg.

Anonym sa...

Vakre bilder inspirerer alltid! Men selv er jeg spesielt glad i innleggene dine om bord-dekking og matlaging. DA får jeg lyst til å bake når jeg ser hvor koselig du har ordnet istand :)Og jeg setter stor pris på oppskrifter ved siden av bilder me god bakst ;)

Mitt lille hjem sa...

Først og fremst vil jeg si at du har en fantastisk fin og inspirerende blogg!
Det jeg liker best på blogger er når det er mer bilde enn tekst. Titter innom så mye forskjellig, og hvis det blir for mye å lese blir jeg fort lei.
Inspirasjon i form av bilder er bra synes jeg :)

Emmashusochhage sa...

Ikke slutt er alt jeg kan si!