mandag 30. mars 2009

Påskegult

Vi omgir oss (naturlig nok) med mye gult om dagen! Her jeg sitter og blogger er det gult å se flere steder rundt meg! Det er jo en typisk påskefarge, men jeg liker fargen ellers i året også!


Til og med strikketøyet mitt er gult!


En kjempe-kylling på toppen av hjørneskapet.


Påskeliljene blomstrer fortsatt på trappa. Men noen av dem er det på tide å bytte ut nå!


Jeg har fått noen kommentarer om at jeg har mye påskepynt, og det stemmer nok det.. Jeg har faktisk en 70 liters eske, og enda litt. Noen av tingene har jeg fått av mamma opp igjennom årene, hun er også veldig glad i pynt:) Jeg er rett og slett veldig glad i å pynte, om det er til jul, påske eller 17.mai:)
k
Et påskeegg mannen min malte for noen år siden. Vi hadde våre egne påsketradisjoner også før vi fikk barn. Vi har tatt vare på eggene vi har malt, men antallet ble kraftig redusert i år, da ungene var alene med dem et lite øyeblikk:) Da er det jo bare å male nye:)


I dag har Ferdinand og jeg vært på en liten handle- og kafètur. Det var koselig å gjøre noe bare oss to, og det var lenge siden sist. I lekebutikken fikk han velge seg et dyr, som er hans store "lidenskap". Vi var i Dyreparken i Kristiansand i går, og han syntes derfor det var gøy å se løvene og tigrene igjen i butikken i dag. Alikevel endte valget på disse to (hadde ikke hjerte til å si at han bare kunne få ett når han sto med disse to i den lille neven). Blant alle store, tøffe dyr valgte han disse to. Litt godt å se at gutten min som nærmer seg tre, fortsatt kan være "liten".
Og de passet jo veldig bra siden det snart er påske;)


Må vise dette lille lammet også. Det er mitt fra da jeg var liten. Jeg var veldig glad i dyr og bamser, og har fortsatt flere av kosedyrene mine. Dette lammet skulle jeg ha med en gang jeg skulle overnatte hos noen venner av oss. Da leggetid nærmet seg var lammet borte.. Og jeg ble dypt fortvilet.. Det endte med at faren i huset måtte kjøre meg tilbake til nabobyen for å lete etter det. På utsiden av et kjøpesenter vi hadde vært innom lå det i snøen, og gjensynsgleden var stor! Nå er det mine barn som leker med det:)


Tusen takk for de koselige hilsenene dere skriver hos meg!
j
j
j
j
Ha en flott kveld!

14 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Sukk, det er så idylliske bilder at jeg blir helt mo i knærne!
Og skjønne dyrene i barnehånden, klart du ikke kunne si nei. Verre med dinosaurer, he he
Tenk at vi kan bli så glad i kosedyrene våre, lammet blir nok en familieskatt forever.
Go`klem

Hulda sa...

Så mye søtt og fint. Kosedyrene og de andre små dyrene er så søte. :) Lammet ditt fra du var lita var nydelig. Jeg hadde også enkelte kosedyr som jeg var veldig glad i, bl.a en liten katt. :)

Strikketøyet var virkelig gult og kult. ;)

Landcharm sa...

Her er det ikke noe å utsette på påskepyntutvalget iallefall.

Hanne sa...

Jeg blir alltid så glad og snill inni meg når jeg besøker bloggen din. Takk for gode lyspunkter - og denne gangen ekstra lysende og gule :-)

Sissy's Hus sa...

Så fine bilder som vanlig.. :)
Gult er oppløftende og gledens farge om dagen føler jeg...

Ha en god natt!
Klem fra
Christina

Tyra sa...

Så nydelige påskebilder du viser, da!! Likte spesielt det nydelige lammet, da...Det er kos med gamle ting som frembringer minner...
Ha en super dag!!
Hilsen Cathrine

Charlotte sa...

Ja, påsketiden er en dejlig tid. Og det er fint med gult nu, hvor solen også begynder at skinne mere! Fine billeder du viser os. Det er en sød historie du har om din barndoms-bamse. Godt at i fandt den igen! :-)
Søde små dyr din søn valgte i butikken. Og ja, de passer så fint til påsken.
Hilsener fra
Charlotte i DK
http://www.herhosmig.blogspot.com

Miss.T sa...

Så koselig påskepyntet hus !! søte dyr lillestore F hadde valgt : )

Drømme verden min! sa...

Skjønner at du ikke kunne si nei til de to dyrene i barnehånden. Kjenner allerede nå at jeg kommer til å være litt svak for slike øyeblikk når lille gull blir større. Er det allerde nå når jeg tenker etter:)
Rart hvordan vi knytter oss til kosedyr, kluter eller tepper. Pernille har en rosa koseklut hun ikke kan sove uten. Og hun er bare 10mnd! Så jeg har kjøpt en til som jeg har på lager..hehe..

Klem fra drømmeverden

Drømmen om en eplehage sa...

Så herlig med lillingen som ville ha to dyr. SMELT!

Jeg er ingen påskepyntedame, men det blir da litt. Finner ikke igjen påskepynten min heller og det synes jeg er trist, for der var noen avsindige kyllinger som guttene har laget.
Kanskje de dukker opp en dag, vi er enda ikke ferdig å pakke ut... Kremt!

Ha en kos tirsdagskveld!
Klem

lavendel mio sa...

For noen nydelige påskebilder:)
Har tenkt å finne i påskepynten i morgen.
Min 5 åring lurte i dag på kor tid vi skulle pynte:)
Koselig med påsken og den herlige gulfargen.
Go kveld,klem:)

Nr. 21 sa...

Gult er virkelig skjønt, altså! Fine bilder du har tatt!
Kult strikke-tøy! Hva strikker du?

Anonym sa...

Så søtt innlegg :)

Anita sa...

Så koselig da, liker jo ikke gult jeg, men hos deg er jo alt fint:0)) Så skjønn historie med lammet, snill venninne pappa det der:0) Så skjønn dyr han valgte da, flink gutt! Imorgen er det dobbel påskefrokost, først i bh så i første klasse:0) Blir gode og mette da! Nei jeg tror ikke vi skal på hytta, er sååååå lei av snø nå, så det blir nok heller noen Tjøme turer:0)) Pleier bruke påsken til turer til sjøen og hagearbeid vi, og iår blir det ikke hagearbeid så da blir det heller flere turer til sjøen:0) Kos dere masse til vi snakkes igjen! Klemmer fra Anita!