fredag 2. januar 2009

Vinter

Håper dere alle har hatt en fin start på det nye året!

Vi har hatt en flott nyttårsfeiring på fjellet, og i hele går lavet snøen ned. I dag var det (som alltid) godt å komme hjem, og heldigvis er det litt snø her også!


Det var bare 13 grader i stua da vi kom hjem i ettermiddag, men takket være vår supre peis er det nå 26 grader, deilig:)

I helgen skal vi blant annet i 4-års dag, barnehageoppstart skal forberedes, pluss at julen skal ut. Jeg føler faktisk at jeg ikke har fått "juledosa" mi denne gangen, men det blir alikevel godt med "vanlige" dager, friske blomster og hverdagssysler.


Tusen hjertelig takk for de koselige hilsenene dere skriver til meg. Å komme hjem fra hyttetur, dusje, spise middag, sette på en vask, bade og legge unger, for så å ta frem pc'en og lese så mange hyggelige ord, gjør meg rørt og lykkelig:)


ha en super kveld!

16 kommentarer:

Hjemmekoz sa...

Flotte bilder!

Ha en super kveld du også;)

Anita sa...

Velkommer hjem! Så heldige dere er som har litt snø! Her er det kun hardt og kaldt, VELDIG kjedelig for barna! Ane har akkurat lagt seg og protesterer høylydt, bruker hun aldri å gjøre, men idag altså... Johnny og Vetle spiller PS og Amalie sover hos ei venninne! I morgen skal vi bort til middag, første gang denne julen og det skal bli veldig godt! Har hatt gjester her 4 dager, så nå er det vår tur:0) Nå får jeg gå inn til lillemor! KOs dere i helgen! Klemmer fra Anita!

Silje sa...

Nydelige bilder!:) Og godt nyttår!:)

Hulda sa...

Så fine bilder av et vinterdekket landskap. Det er flott med litt snø, bare det ikke blir for mye, og helst ikke for kaldt.. ;)

Guttemamma sa...

Vi venter på snøen her og, er meldt litt i natt...så håpet er her! Alltid deilig å komme hjem til huset sitt og sette seg ned etter utpakking, jeg har som regel en vask på nesten før bagen er satt ned..., du som er sånn maileg fan, har du tips til noen nettbutikker der de selger?? Anette

Tulip sa...

Godt nytt år! Fint med jula, men jammen greit å pakke den ned og kaste den ut etterhvert også. regner med treet forsvinner ut i løpet av helga!:)
Flotte bilder:)

Henriette sa...

No har eg kosa meg ei stund inne på bloggen din etter å ha hatt bloggefri i jule/nyttårshelga. Nydeleg vårbord du hadde dekka, og servicet var kjempefint. Eg vert alltid klar for vår når eg hiv ut juletreet, så då spring eg ut og spring Primulaer og tulipanar, men eg skal vente litt til....

Ha ein flott kveld.:0)

Miss.T sa...

Flotte vinterbilder. Det høres kjekt ut å feire nyttår på fjellet med masse snø og vinterlig stemning.
Ønsker deg en flott helg !

Enig at det er godt å komme igang med vanlige syssler igjen : )

borghild sa...

Velkommen hjem igjen, og Godt Nyttår!!:-) Det er alltid deilig å komme hjem igjen, da vi kom hjem fra Trøndelag kl 0500 på morgenen (vi kjørte på natta, og ungene sov søtt i bilen:-), var det ikke akkurat varmt her heller, men da var det deilig å skynde seg å pakke peisen full, og så krype ned i dyna noen timer og våkne til varm stue:-)
Vi hadde også en koselig nyttårsfeiring hos et vennepar med barn, før vi fikk besøk av hele mannens familie i går (stod i pysjen og kokkelerte til 5 min før gjestene kom), så i kveld er det bare avslapping og spising av gårsdagens rester, ble visst litt sjokolade igjen;-) Ha en super helg, du også! Klem fra Borghild:-)

sandra sa...

flotte vinterbilder!!

Gry Hege sa...

Vinter ja....den kan være merkelig til tider. Her oppe i nord hadde vi grønne plener til dagen før nyttårsaften pga regn hele jula, men så startet det jammen å snø, og det har det gjort siden. Nå har vi over 1 m snø og verandan min er så full at jeg sår i snø helt opp til hoftene :)

Jaja...skal ikke være enkelt :)

Så flotte bilder du tar....veldig stemningsfulle :)

Klem fra Gry Hege

Helen sa...

Høres koselig ut å feire nyttår på fjellet, og så er det alltid godt å komme hjem :) Fin blogg!

Kerstin sa...

Velkommen hjem, borte bra men hjemme best.
Nyt helgen Lykke til med oppstart i barnehagen.

klem Kerstin

OdaAnna sa...

Så vakre bilder:) Ha en fortsatt flott helg!

Anitas hus sa...

Så du har vært på hyttetur du, tjihi. Lurte litt på om det hadde vært noen veldig lokale snøbyger på ferde, for her hos meg er det helt bart, ja bortsett fra all rimet etter kulda da;)
Det var noen flotte vinterbilder i allefall.
Kos deg i helgen!
Klem:O)

Høvebakken sa...

Flotte vinterbilder,go helg!