fredag 31. oktober 2008

En fin fredag ♥

Dette har vært en fin dag:) Jeg har hatt begge mine småtroll hjemme, og da koser vi oss masse. Vi gikk tur i det flotte været, det føltes nesten som det var vår ute i dag, med drypping fra takrennene og blomster som tittet opp fra snøen. Men det satt ikke stopper for planene om å begynne så smått med litt "julpyssel"


Jeg får så masse inspirasjon fra bloggere og interiørblader, og tingene jeg har "laget" i dag har jeg hatt lyst til å prøve på lenge! Siden det er en stund til jul, har jeg prøvd å ikke få det for "julete". Når den tid kommer skal det frem med fluesopper og rødrutete bånd:)


"Buret" har blitt pyntet med epler, kubbelys med sløyfe og mose. Nå står det på stuebordet (0g skaper litt julestemning:))
Og disse står på kjøkkenbordet! Så lett å lage, men veldig dekorativt synes jeg! Gleder meg til å lage mer som dette.
Og så til noe som gjorde dagen ENDA bedre, jeg har fått en award av to stykker!

Tusen takk til Nettelita og Ainas fagerheim! Jeg blir alltid like glad når jeg får en award
¤
Og når i tillegg Anette skriver dette....:
Din blogg var den første jeg oppdaget her inne, og jeg har vært fengslet helt siden!
Du viser så utrolig mye fint fra hjemmet ditt, av både interiør, baking, borddekking og de to skjønne små!
Du har en utrolig inspirerende og varm blogg, og jeg kunne ha flyttet rett inn i det herlige huset ditt når som helst! Dessuten er du min "blogg guru" her inne, så vet du det! :)


..kjenner jeg at jeg blir rørt og varm om hjertet! TUSEN TAKK Anette, dette satt jeg virkelig pris på! Som Anette skriver på bloggen sin, kjenner hun og jeg hverandre fra før, og da er det jo ekstra koselig!
¤
¤¤¤
¤
god helg alle sammen♥

torsdag 30. oktober 2008

Juleantrekkene i boks ♥


I går hentet jeg pakke på posten fra den nydelige danske nettbutikken Rose lille. Tipset om butikken fikk jeg hos Drømmen om en eplehage, tusen takk:)
¤
Antrekket over har jeg bestilt til Augusta, gleder meg til å pynte henne til jul
¤
Og dette har jeg kjøpt til Ferdinand. Jeg elsker slike nostalgiske klær!
¤
¤¤¤
¤
Det er godt med alt som er klart til jul spør du meg

onsdag 29. oktober 2008

Julestrømper&julestemning


Bloggepausen ble visst ikke så lang. Med en pakke i posten, og nydelig vintervær, kom inspirasjonen og bloggelysten raskt tilbake! Er mulig det vil bli færre innlegg enn vanlig, men jeg er ihvertfall tilbake:)


Å våkne om morgenen til kritthvitt landskap er lykke for meg! Selv om ikke alt vintertøyet var funnet frem, og bilene ikke hadde fått vinterdekk på... Augusta og jeg koser oss hjemme, med fyr på peisen. Som dere ser er min lille prinsesse til stor hjelp når jeg fyrer opp:)


Jeg har bestilt nydelige julestrømper fra skjønne Metteflette, de er helt fantastiske, og jeg er så fornøyd med dem! Jeg bestilte en til hvert av barna- F og A:)


Her har jeg "julepyntet" litt på rommet til Ferdinand, for å vise den flotte julestrømpa. Sengesettet har jeg kjøpt på Kid, det er i flanell og skal bli Ferdinands julesengesett!TUSEN TAKK kjære Mette, håndarbeidet ditt er helt utrolig flott! Gleder meg til å ta frem disse år etter år!Med Maileg-mus vil jeg ønske dere en flott dag, og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere har skrevet til meg!

fredag 24. oktober 2008

Pause..


Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra bloggen. Jeg har rett og slett mistet piffen litt...:)

Kanskje er jeg tilbake allerede om noen dager, kanskje om noen uker..


ha det bra så lenge, og takk for at DU er innom:)

tirsdag 21. oktober 2008

Turkist

Av og til handler jeg før jeg tenker. Heldigvis ikke like ofte som før, men innimellom kjøper jeg ting jeg ikke helt hvor jeg skal plassere. Disse turkise skålene er eksempler på det. De er i pressglass, og kjøpt på et antikvitetsmarked. Fargen er nydelig, og formen også. Men hva skal jeg bruke dem til?

Nå står de sammen med blomstervasene i hjørneskapet, og de kommer jo ikke helt til sin rett der..


Dette passer jo fint til å ha sitroner på...:)
Tips om hvor jeg burde plassere dem mottas med takk. Tror de er de eneste tingene jeg har i turkist, så de glir liksom ikke inn overalt:)ha en fin kveld ♥

søndag 19. oktober 2008

Kveld i stua

Hjemme hos oss er det stille og rolig i kveld. Barna sover, det gjør også pus. Han har funnet et nytt yndlingssted på skinnfellen i stolen. Mor og far i huset slapper av på sofaen og snakker litt om planene for den kommende uka. Ganske gjennomsnittlig vil jeg tro:)

Jeg har lagt på en duk på spisestuebordet. Det virket så ryddig når duken kom på synes jeg. Den er en gave fra et vennepar av oss, vi fikk den da vi giftet oss. Jeg har nesten følt at den har vært for fin til å brukes, men bestemte meg for at nå skal den frem fra skapet!


Engelen jeg har fått av mamma har sin faste plass i stuevinduet.


ha en flott ny uke!

fredag 17. oktober 2008

Nytt og gammelt

Fredag igjen;) Endelig har jeg fått tak i et lyshus, det var en veldig snill og omtenksom person som kjøpte det for meg! Her står det på hylla i gangen, sammen med pletter i luften, og en vase i fattigmannssølv som fikk bli med hjem fra blomsterbutikken i dag. Her har jeg fylt den med havsalt og satt et stearinlys oppi!Ellers har jeg vært en tur hos pappa skrotnisse denne uka (pappa driver bruktbutikk, og kaller seg skrotnisse) og litt nytt (men gammelt) fikk bli med hjem! Blant annet vasen i opalin.


Skålen med lyset i og den åttekantede blomstervasen er også fra pappa! Pappa er så snill, jeg får aldri lov til å betale for tingene jeg finner hos han, dermed blir det noen veldig lønnsomme og heldige turer dit for meg! Noen roser ble også kjøpt i blomsterbutikken i dag, å kjøpe blomser (spesielt på en fredag) er hverdagslykke for meg:)


Så til noen awarder jeg har vært så heldig å få i det siste! Tusen takk kjære bloggvenner!

Denne har jeg fått av det hvite hjerte, tusen takk!!


Og denne har jeg fått av Tove med bloggen tankar fra ein kvardag, en herlig blogg som er verdt et besøk:)

¤
Tove skriver:
* Silje sin - dette er endå ein av dei heimekoslege bloggane eg alltid må ein tur innom. Vakre bileter, vakre ord - må berre nytast!¤
Jeg har også fått den av anette med bloggen Guttemammas, en nydelig blogg som gir masse inspirasjon!

Anette skriver:

Silje, i http://www.silje-sin.blogspot.com/ skal få den! Du har en veldig koselig "hverdagsblogg" hvor du villig deler bilder av ting du har laget, de skjønne barna dine eller det fine huset ditt!


¤
Så skal jeg gi den videre. Jeg velger tre stykker, skulle gjerne gitt den til mange flere:)

det hvite hjerte: Du er så utrolig flink til å legge igjen kommentarer, og de er så veldig hyggelige også:) Hun har også gitt meg flere awarder, noe som selvfølgelig er til stor inspirasjon:)


anitas hus: Nydelig dame, med en nydelig blogg og et nydelig hus som jeg kunne flyttet rett inn i!


hulda: Fordi hun er så kreativ, og deler liksom alt med oss andre! Hun er ikke den som holder idèene sine for seg selv, men gir dem videre til andre. Du virker så generøs Hulda!Nå er det helg, skal vi danse, senkveld, walters mandler og pepsi max- kan man bedre ha det??


god helg!

mandag 13. oktober 2008

fil de fer ♥

I dag viser jeg tingene jeg har i fil de fer. Det er ikke noe jeg samler på egentlig, men litt har det blitt alikevel. Noe nytt og noe gammelt!


Denne er gammel, og den er vel til å ha varme gryter og sånn på.Denne og de på bildet under er nyproduserte. Praktiske å oppbevare frukt, egg og løk i.
Denne er også gammel, den kommer fra det antikvitetsglade ekteparet jeg kjenner. Jeg synes den er veldig fin, det må ha vært en ganske tidkrevende jobb å lage slike, det er jo så mange detaljer.


ha en fin kveld ♥


søndag 12. oktober 2008

Oktoberhelg!

Denne helga har vi nytt det nydelige høstværet, og tatt med ungene ut i naturen! I går var vi i skogen, og i dag har vi vært ved sjøen. Helt skjønt begge deler!


På skogsturen vår spiste vi her, det var rolig og idyllisk, med ender som svømte rundt på vannet.


Vi hadde med solbærsaft og nybakte brownies-muffins! (før noen rekker å spørre om oppskrift kan jeg fortelle at det nok en gang er Toro ferdigmiks:))


Nam:)

Og i dag reiste vi ut til kysten! Vi er heldige, og bor kort vei unna både fjell og sjø. Vi grilet pølser og hadde med oss kjeks. Så mye slankere blir vi nok ikke av disse turene..Ferdinand fant seg en liten lekestue på en lekeplass, det var stor stas!

Jeg har fått en ny award, det får jeg komme tilbake til:)
¤
ha en flott ny uke!